Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Nicoleta nu este o bucatareasa foarte buna.  Cand sotul ei soseste seara,  infometat de la munca, o intreaba:

- Ce cinam in seara asta, iubito?

- Dragoste, scumpul meu. Si asa se intampla.  A doua zi,  acelasi lucru.

A trei-a zi, sotia soseste mai tarziu si-l gaseste pe barbat, dezbracat, cocotat pe aragaz:

- Ce faci acolo iubitule?

- Incalzesc cina, draga mea, pentru ca azi a fost un frig groaznic pe santier !!!..

Link spre comentariu

Menajera, a solicitat patroanei o mărire de salariu și după discuția de mai jos a primit-o fără nici o problemă.

Menajera : - Doamnă, vreau să-mi măriți salariul.

Patroana : - Da, dar trebuie să ai motive serioase.

Menajera : - Păi, doamnă, eu gătesc mai bine decît dumneavoastră și fac mai multe feluri de mîncare.

Patroana : - De unde știi tu asta ?

Menajera : - Domnul mi-a spus. Și eu calc cămășile și fac curățenie cu mult mai bine decît dumneavoastră.

Patroana : - Asta cine ți-a mai spus-o ?

Menajera : - Tot domnul mi-a spus. Și să știți că eu fac dragoste mai bine ca dumneavoastră.

Patroana : - Asta tot domnul ți-a spus-o ?

Menajera : - Nu doamnă, asta mi-a spus-o grădinarul !

Link spre comentariu

Un tip la un interviu de angajare pentru o firmă primește un răspuns negativ.

- Ne pare rău dar deșii calificările și experiența dumneavoastră corespund pe deplin suntem nevoiți să vă refuzăm deoarece sunteți necăsătorit.

Acesta întreabă.

- Păi și ce legătură are faptul că sunt necăsătorit cu jobul?

I se răspunde.

- La noi în firmă angajăm numai oameni obișnuiți să se supună.

Link spre comentariu

Era odata un spermatozoid batran si intelept, trecut prin multe. De fiecare data cand trebuiau sa alerge la tinta, ii intrecea pe toti.

Intr-o zi, un spermatozoid ciumeg, nedumerit, se duce sa ceara sfatul batranului:

- Cum faci tu mai mosule de ajungi mereu primul.

- Pai sa vezi. Cand se da startul, incepi sa alergi.

- Si?

- Si alergi cat poti tu, dai din codita ,dai din maini, repede, repede, si o sa vezi ca ajungi primul.

- Bine mosule, mersi.

A doua zi, cei doi se reintalnesc. Spematozoidul cel mic era tot in ghips, lovit, cu gatul rupt, de abia mai putea sa vorbeasca.

- Ce-i cu tine tinere? Ce-ai patit de ai ajuns in halul asta? Nu mi-ai ascultat sfatul ?

- Bbbba da mossssulle, asscultat.

- Pai si?

- Sssi...si am innotat, m-am impins, am facut tot ce am putttut...si cand sa vad si eu capatul tunelului...nu mai stiuuu...am plonjat in gol si m-am trezit dat cu capu' de pereti..

Link spre comentariu

Dintr-un mare grup de spermatozoizi ce alergau printr-un tunel, se desprinde un grup mai mic ce o ia înaintea celorlalți.

Din acest mic grup, unul aleargă mai tare și o ia cu mult înaintea tuturor. Dar deodată se oprește, se întoarce și strigă :

- Opriți-vă fraților ! Trădare ! Am fost dați în gît !

Editat de deneinvins
Link spre comentariu

Bulgar în vacanţă la români

Pe vremea comunismului, un bulgar vine să-şi facă vacanţa în România. Când se întoarce acasă îl întreabă prietenii cum a fost.
- A fost groaznic, raspunde acesta. Am stat toata ziua în hotel de frică.
- Frică? De ce??
- Fiindcă peste tot am văzut oameni umblând cu ţevi metalice în mână şi întrebându-se unul pe altul: Ai prins bulgarii?! Ai prins bulgarii?

Link spre comentariu

Era un tip cu nevasta prin padure.  Si merg ei, merg si ajung la un luminis. Tipul sa-ntinde la umbra, nevasta se da dupa niste tufe sa se pise. Se apleaca ea pe vine si deodata aude "crantz, crantz, crantz...".

Se sperie si se muta mai incolo.  Se aseaza pe vine... iar "crantz, crantz, crantz...".Se sperie si mai tare si-l striga pe barbat'su:

-  Mai Ioane, vino-ncoa' ca aud niste zgomote care-mi da fiori pe sira.

Vine Ion si zice:

-  Hai fa, pise-te sa vad cum sta treaba. Se apleaca Maria, da sa se pise si iar se aude: "crantz,crantz, crantz...".

Se apleaca barbatu', se uita si zice:

- Sa fiu al dracu' daca am mai vazut latei mancand iarba...

Link spre comentariu

Nepotul : - Bunicule, am pe feisbuc o grămadă de prieteni, pe care nu i-am întîlnit niciodată.

Bunicul : - Ăia sînt virtuali, dar pe vremea mea îi numeam prieteni imaginari.

- - - - - - - - - - - - - - -

La service mecanicul explică clientului : - Nu v-am putut repara frîna, dar v-am dat claxonul mai tare !

Link spre comentariu

La un curs de biologie un profesor vorbeste despre continutul bogat in glucoza al spermei.

O blonda se ridica si intreaba de ce nu are gustul dulce, moment in care colegii incep si rad cu pofta.

Profesorul ii raspunde ca papilele gustative care simt gustul dulce sunt pe varful limbii.

Link spre comentariu

Un miner disponibilizat s-a hotarat sa isi dechida o afacere.

S-a mutat la tara si a deschis o ferma.

Si-a cumparat 100 de pui dupa aia inca 100 si tot asa.

Dupa o luna vorbea cu un prieten :

- Ma, nu am nici un pui.

- Bine ma, ai cumparat atatia pui si nu ai nici o productie ? Inseamna ca nu stii sa ii ingrijesti.

-  Da ma....., se poate sa fie si cum spui tu....... Ori ii plantez prea adanc ori nu ii ud destul.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, maresaldeflota a spus:

Bulgar în vacanţă la români

Pe vremea comunismului, un bulgar vine să-şi facă vacanţa în România. Când se întoarce acasă îl întreabă prietenii cum a fost.
- A fost groaznic, raspunde acesta. Am stat toata ziua în hotel de frică.
- Frică? De ce??
- Fiindcă peste tot am văzut oameni umblând cu ţevi metalice în mână şi întrebându-se unul pe altul: Ai prins bulgarii?! Ai prins bulgarii?

Asta nu este banc ci intamplare reala din cate stiu eu.

Link spre comentariu

Un tip vine la ghicitoare. Aia ii priveste palma:
- Groaznic.Soacra ta va muri peste 2 zile.
- Asta stiu si fara ajutorul tau.Pe mine ma intereseaza daca voi fi prins sau nu.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

La Ministerul Sănătății  sunt depuse 2000 de cereri de angajare de către medici din Ungaria, doritori să lucreze în spitalele românești, atrași de salariile mari promovate din luna martie, de către oficialități.
Dr. Rotyis György medic maghiar,  nou angajată la spital Spitalul Județean Fogolyán Kristóf din Sf. Gheorghe a declarat: “ Sunt foarte mulțumită de locul de muncă din spital, oamenii sunt prietenoși iar toată lumea vorbește maghiară, așa că mă simt ca acasă”. 
Ea spune că se temea de necunoașterea limbii române, dar acum a realizat că acest lucru nu este un obstacol în acest oraș.
Circa o treime dintre posturile din spitalele româneşti sunt vacante, un sfert dintre români au un acces insuficient la asistenţa medicală de bază. Spitale întregi se confruntă cu un deficit de personal şi oraşe întregi mai mici nu au medic de familie. 
 "Părăsirea României de către cadrele medicale din anii trecuți  în guvernarea ticăloasă a tiranului Băsescu într-un ritm masiv a agravat problemele sistemului de sănătate", spune Sorina PINTEA, ministrul Sănătății, “ și a continuat și pe timpul nepricepuților guvernanți Cioloș, așa că cererile de angajare de acum sunt binevenite”. 
Întrebată cum va rezolva problema necunoașterii limbii române de către medicii maghiari, ministrul a răspuns că se studiază această problemă de către o comisie, pentru moment s-a găsit soluția angajării temporare în spitale de translatori, plătiți din fondurile Uniunii Europene pentru coeziune și dezvoltare durabilă. “Ar fi și o soluție să dăm bolnavilor  din spitale dicționare de limba maghiară, așa că încet încet toți pacienții vor face un mic efort și ar putea să se înțeleagă cu medicii, fiind direct interesați să înțeleagă cum să urmeze tratamentele” a adăugat ministrul.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări