dany_cta Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 E baiat, e baiat!! Urla un barbat fugind dintr-un bordel thailandez. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Un polițist la pescuit. După multe încercări prinde un pește mic și vrea să-l arunce în apă, dar peștele îi spune : - Eu sînt peștișorul fermecat, dar sînt foarte mic și nu pot să-ți dau decît 3 lucruri. Polițistul stă, se gîndește și apoi spune hotărît : - BULETINUL, PERMISUL și TALONUL ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Un polițist oprește un conducător auto pentru control și-i spune : - Stînga, dreapta, stop pe frînă, ai cincizeci de lei în mînă ? Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Bancuri ... la restaurant : - Ospătar, în ciorba mea se bat două muște ! - Și ce-ați vrea la prețul ăsta, lupte de tauri ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ospătar, în ciorba mea am găsit un picior de broască ! - Căutați mai bine, veți găsi și restul. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ospătar, mi-ai servit un pui care e doar pielea și oasele ! - Păi, dacă vreți, vă aduc și penele ! 2 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 -Ospatar, ai picioare de broasca? -Nu d-le, asa merg eu, mai saltat. Link spre comentariu
popescuion Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 O batrinica isi chema pisica: pis, pis, pis! La care pisica ii raspunde: Pace si tie mamaie! 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Proprietareasa unei pravalii dintr-un mic sat avea un papagal „Coco”, vorbitor. In fiecare dimineata scotea colivia in fata tarabei sale de fructe si legume. Intr-o buna zi, Djamal Debouze, care trecea pe-acolo, se opreste in fata coliviei papagalului. Coco incepe sa strige: Moarte arabilor ! Moarte arabilor ! Stupefiat, fara sa-si creada urechilor, Djamal trece mai departe, dar a doua zi, pentru a fi cu inima impacata, trece din nou pe la pravalie, se opreste din nou in fata coliviei si, din nou, papagalul: Moarte arabilor ! Moarte arabilor ! Djamal, furios, intra in pravalie si o ameninta pe proprietareasa: "Te previn – voi trece din nou maine si daca papagalul tau imi mai spune o data "Moarte arabilor !", ii tai gatul... Biata femeie, care tinea mult la Coco al sau, se intreba ce-ar putea face pentru a evita ca papagalul sa-i fie omorat. Ajuta-ma, Doamne ! Deodata, ii vine o idee: preotul din sat are si el un papagal ! O sa-l rog sa faca schimb cu al meu pentru cateva zile. In ziua urmatoare, Djamal trece iar prin fata papagalului... Papagalul, nimic, nu spune nimic ! Uimit, Djamal trece mai departe, apoi trece iar prin fata coliviei, tot nimic ! Niciun cuvant ! Complet indiferent. Atunci, Djamal isi spune: o sa-l provoc. Pentru a-l face sa reactioneze, incepe sa-i sopteasca: "Moarte arabilor ! Moarte arabilor ! Moarte arabilor !" Atunci, papagalul sa intoarce spre el si-i raspunde: „Sa te-auda Dumnezeu, fiule !” 7 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Nu da vrabia din mînă că nici puiul la restaurant nu-i mai mare ! Cine sapă groapa altuia, departe ajunge ! Calul se învață cu hamul numai dacă-l poartă. Cum îți așterni, cum se așază altul în locul tău. Cine se scoală de dimineață, e somnoros toată ziua. 2 Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Aici era si o varianta: Cine sapa groapa altuia,e muncitor necalificat! Cine sa scoala de dimineata , cade in ea! 1 Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Bulă se scula cam târziu și taică-său sa gândit să îi dea un exemplu stimulativ. - Bulă tu știi că cine se scoală de dimineață găsește o pungă cu bani ? - Băi tată nu fi prost, trebuie să se scoale altul mai devreme ca să o piardă. 2 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 (editat) Într-o familie ideală, soţia habar n-are de unde vin banii, iar soţul n-are idee pe ce se duc. - - - - - - - - - - - - - - - Se întîlnesc două prietene și discută : – Vai dragă, dar ce rău arați ! Auzisem eu că te-a lăsat soțul, dar nu știam că de la etajul trei ! - - - - - - - - - - - - - - - - - Vorbă din înțelepciunea bătrînească : ”Cratița plină te hrănește, iar cea goală te educă !” Editat Iulie 6, 2018 de deneinvins 3 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Buna - Copii, direcţiunea anunţă că, de astăzi, aveţi semnal wi-fi în perimetrul şcolii! - Am văzut că avem wi-fi, dar ni se cere parola. Care e parola? - Simplu. Astăzi, parola este anul războiului de independenţă... Spor -Atlas- 3 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Un tip vizitează un muzeu de artă și se oprește în fața unei picturi ce înfățișează un bărbat și o femeie făcînd dragoste. Tipil este contrariat că pictura poartă numele ”JOHN ÎN POLONIA” și-l cheamă pe custode să se lămurească. Tipul : - Domnule custode, eu îl cunosc bine și pe John și pe soția lui. În această pictură este soția lui, dar bărbatul nu este John. Custodele : - Păi nu scrie clar ? John este în Polonia ! 3 Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Femeile sunt ca locurile de parcare, alea bune sunt deja luate iar alea libere sunt pentru handicapați 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Femeile se impart in urmatoarele categorii: - mame - doamne - curve - mama doamne ce mai curve. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate