eugenius Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Cu armata și poza erau multe, de exemplu un soldat scria în scrisoarea către iubita lui citez "Draga mea, într-o mână am poza ta iar cu cealaltă mă gândesc la tine ". 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Bula. in armata NATO, pe frontul din Avganistan. Intr-o zi, vine in unitate cu un tanc nou nout, captura de la arabi, spunand ca tancul lui a fost distrus. Comandantul era in culmea extazului: - Bula, pentru asemenea captura iti dau permisie o luna de zile. Pleci cu avionul in Romani fara nic o plata. Trece luna de permisie si se intoarce Bula la unitate. Dupa doua zile pleaca in aplicatie, la razboi in toata regula.. Tancurile stau fata in fata. Bula striga: - Ahmeeeeeed! - Daaaaaaaa! - Vrei permisie???? - Daaaaa!!!! - Atunci hai sa mai facem. iar, schimb de tancuri. 2 Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Fără bancuri şi prostii, daţi mâncare la copii, nu o aruncaţi ca să intraţi în Cartea Recordurilor! Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Trei bătrîni stau de vorbă pe banca din parc. Primul : - Eu am fost fochist și cred că cel mai bine ar fi, după ce mor, să fiu incinerat. Al doi-lea : - Eu am fost credincios și cred că cel mai bine ar fi, după ce mor, să fiu înmormîntat creștinește. Al trei-lea : - Eu am fost bețivan și cred că cel mai bine ar fi, după ce mor, să fiu îmbuteliat ! 3 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 (editat) La ora de zoologie profesoara le cere elevilor să spună cîteva nume de animale. Bulă de duce în fața clasei unde erau mai multe planșe și spune : - lupul, vulpea, ursul, rîsul ... Profesoara zice : - Lasă planșele, spune unul din capul tău. Bulă zice : - Păi, din capul meu ... Păduchele ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doi doctori discută lîngă patul unui pacient : - Pacientul acesta trebuie operat foarte urgent ! - Da ? Dar ce are ? - Are ... forte mulți bani ! Editat Iunie 25, 2018 de deneinvins Link spre comentariu
eugenius Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Da tot la ora de zoologie profesoara le cere elevilor să dea exemple de animale cu păr. Primul zice: -Oaia Al doilea spune: -Maimuța Iar Bulă spune: -Profesoara de franceză -Hei Bula nu ție rușine ce profesoara de franceză este animal păros? -Dar doamnă nu e părerea mea, l-am auzit pe proful de sport când îi spunea profului de mate că ia trebuit șase luni ca să o pârlească pe profa de franceză 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Două doamne la șuetă în parc : - Ieri am fost la oftalmolog ! - Da ? Și ce ți-a zis ? - Să învăț măcar alfabetul. 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Un șofer ia la ocazie o doamnă. Pe drum începe să spună : - Aș bea un vin spumos și-aș face ceva frumos ! După cîteva minute spune : - Aș bea și un vin pelin și-aș face ceva divin ! După alte minute : - Aș bea și un Murfatlar și-aș face ceva cu dar ! Mai spune el ce spune, apoi doamna solicită să oprească, îi întinde 100 lei și-i spune : - Ia banii ăștia și bea un vin Dealul Mare, că nu ești de nimic în stare ! 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Acum 4 minute, deneinvins a spus: Un șofer ia la ocazie o doamnă. Pe drum începe să spună : - Aș bea un vin spumos și-aș face ceva frumos ! După cîteva minute spune : - Aș bea și un vin pelin și-aș face ceva divin ! După alte minute : - Aș bea și un Murfatlar și-aș face ceva cu dar ! Mai spune el ce spune, apoi doamna solicită să oprească, îi întinde 100 lei și-i spune : - Ia banii ăștia și bea un vin Dealul Mare, că nu ești de nimic în stare ! Eu stiam finalul asa: Bea un vin de Dealu Mare si f..e-o pe mata-mare. Insa merge si cum ai spus tu. 2 Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Poveste adevarata. Jurnalist rus: Credeti ca Brazilia 1970 ar fi batut Costa Rica de astazi? Pele: Cu siguranta! Jurnalist: Care ar fi fost scorul? Pele: 1-0! Jurnalist: Doar 1-0? Pele: Pai majoritatea avem peste 75 de ani... https://www.sport.ro/cupa-mondiala-2018/pele-a-fost-intrebat-daca-brazilia-din-1970-ar-fi-batut-costa-rica-de-astazi-si-a-dat-un-raspuns-absolut.html 3 Link spre comentariu
eugenius Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Trei agenți vamali vorbeau că urmează să vină ziua de naștere a colegului lor și nu știau ce cadou să îi cumpere. Unul zice: - Să îi luăm un Mercedes că îi place mult marca asta. Altul spune: - Nu că mai are trei mai bine îi luăm o vilă. - Nu că are deja două și trei case de vacanță ce să facă cu atâtea. Spune altul - Atunci să îl lăsăm să facă câte o zi pe schimbul nostru în locul la fiecare ? - Hei, nici chiar așa că e prea mult, e doar o onomastică. 1 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Merge tiganca la teatru. La intoarcere, tiganul o intreaba: – Ei, fa, cum a fost? – La intrare, toata lumea tinea biletele in mana, asa ca l-am scos si io pa al meu. Cand am intrat, un tip mi-a rupt biletul. Am vrut sa tip, da’, pentru ca nimeni nu tipa, n-am tipat nici io. Cand ne-am pus jos, s-a stins lumina. Am vrut sa tip da’, pentru ca nime’ nu tipa, n-am tipat nici io. La un moment dat, ala de statea langa mine m-a cautat sub fuste. Am vrut sa tip da’, pentru ca nimeni nu tipa, n-am tipat nici io. Tiganul: – Lasa asta! Piesa, piesa cum a fost? Tiganca: – Mai buna ca a ta. Un om intra intr-un bar si a cere o bere. – Sigur domnule, un cent! zice barmanul. – Doar 1 cent??!?!?! Si cat costa o friptura mare si gustoasa si o sticla cu vin? – Cinci centi!, spuse barmanul. – Cinci centi?!?!?! – Unde e patronul acestui local? intreba clientul. – Sus cu nevasta-mea! zise barmanul. – Ce naiba face sus cu nevasta-ta? intreba clientul… Barmanul raspunse: – Acelasi lucru pe care il fac eu cu afacerea lui, aici jos, in bar! 2 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 O blondă îi scrie prietenei pe whatsapp: – Fato, 38.5! Mă doare tot corpul! Prietena: – N-ai putut să găseşti ceva mai scurt?! 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Să râzi, să plângi....Kafka "Ieri am stat toata ziua la coada la ANAF. As vrea sa va relatez o mica intamplare. Pe cat posibil am incercat sa tin linia dialogului purtat. Doi barbatii, plini de transpiratie si obositi, ajung in fata sfantului graal - reprezentat in cazul de fata de ghiseul inspectorului ANAF. Urmeaza prezentarea actelor, discutii preliminare, etc, etc. La un moment dat unul dintre ei infuriat la culme incepe: El: Cum doamna nu sunt eu? Pai uite buletinul ca si dovada - ce vrei mai mult? Ea: Nu mai semanati cu cel de aici! El: Normal ca nu mai seman! au trecut zece ani si am pierdut un teanc de par intre timp! Ea (infuriata): Nu este problema mea - eu nu pot emite adeverinta pe baza acestor date! El: Bagami-as p**** in voi de nenorociti! Faceti misto de mine! Tara de cacat ce suntem! Inspectoarea nervoasa efectiv ii arunca hartiile pe jos. El devine si mai iritat. Intre timp apare si un politist comunitar pregatit cu carnetelul de amenda pentru tulburarea linistii publice. Politistul: Va rog sa veniti cu mine. El: Domne, stau de la 8 dimineata la coada. Nu ma misc din fata ghiseului pana nu rezolv! Politistul fiind intelegator sau fiind toropit de caldura, ii asculta povestea descrisa mai sus. Politistul: Sa stiti ca trebuie sa va dau amenda. El: Nu puteti. Daca doamna spune ca nu eu sunt cel din buletin, nu ma puteti amenda pe baza buletinului. Politistul (stand un pic in impas - se intoarce spre inspectoare): Sa stiti ca daca il amendez certific faptul ca domnul este chiar cine spune ca este. Ea: Nu ma intereseaza. Politistul: Doamna, eu ca reprezentat al unei institutii a statului certificat ca el este chiar el! Ea:.......... Politistul (catre el): Deci va dau sau nu amenda? El: Daca imi dati amenda este clar ca eu sunt eu? Politistul: Da. El: Atunci vreau amenda! Politistul scrie amenda linistit, in timp ce el nu se misca din fata ghiseului. Doamna inspectoare din ce in ce mai iritata in spatele frontului. El primeste amenda si se intoarce triumfator catre ghiseu - V-am spus doamna ca eu sunt eu! Acuma da hartiile alea la semnat!" Link spre comentariu
mihai1953 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 In autobuz : - Va dati la prima ? - M-as da la toate dar, e nevasta-mea in spate... - Nu va suparati, rosiile sunt romanesti ? - Da' ce domnule, vreti sa vorbiti cu ele ? Doi ardeleni se suie intr-un tren ca sa se intoarca acasa. Dupa vreo ora de mers parca incep sa banuiasca ca au gresit trenul. Cand vine controlorul , unul din ei isi face curaj si-l intreaba : - Domnule, nu te supara, trenul acesta ma duce la Cluj? - Nu. Dupa cateva momente de tacere , al doilea ardelean indrazneste : - Dar pe mine?! Ieri noapte mergeam pe o straduta intunecata. Deodata imi taie calea un hot si spune: - Banii sau viata ?! - Sunt casatorit , idiotule ! Care bani? Care viata?... Ne-am imbratisat si am plans impreuna... a fost emotionant. - Stiti ce faceam inainte sa ma insor? - ?! - Orice! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate