mihai1979 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 (editat) Ultimul zice : cînd Dumnezeu a făcut lumea și a zis : ”să fie lumină!”, cablurile erau deja montate. Care a fost prima meserie ? ELECTRICIAN !!! Trebuiau doar legăturile făcute !!! Editat Iunie 21, 2018 de mihai1979 Link spre comentariu
eugenius Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 După ce am citit în ziare povestea cu Bercea Mondialu mi sa făcut așa frică încât a doua zi am fost și mi-am achitat toate datoriile către clanurile mafiote. Am plătit gazele, lumina, apa, impozitele 1 Link spre comentariu
mihai1953 Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 - Stimati colegi, secretara noastra a nascut astazi. Dam toti cate 100 de lei si analiza ADN. - Spune-mi de ce te dai cu asa ceva pe fata? - Ca sa ma fac frumoasa ! - Si de ce nu te faci? - Mamico , vaca zice muuu sau nuuu ? - Eh, depinde de bou... 1 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Bula la dentist: – Aceasta masea va este stricata. – Atunci afara cu ea doctore. – Pot sa va pun o coronita. – Nu, nu! Prefer o inmormantare simpla, fara flori,fara coroane. 1 Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Cate laturi are un trapez? In Saint Tropez este unul obez, pot sa-l sun daca nu crezi! Link spre comentariu
RJK Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Înveselirea lui Liviu după condamnare - Cum îl înveselesc Olguța, Carmen și Viorica pe Liviu? - Îi povestesc cum Nelson Mandela a fost ales președinte după 27 de ani de închisoare... 3 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 - Alo ? Vă sunăm de la Service. A venit soția dvs cu mașina și nu știm cine plătește .... - Știu. Nu vă faceți probleme, plătesc eu reparația mașinii, prin transfer bancar. - Nu de mașină ne facem probleme. Nu știm cine plătește reparația atelierului. 2 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 O doamnă se întoarce de la serviciu pe o stradă întunecată, cînd un tip o întreabă : El : - Nu vă supărați, ați văzut vreun polițist prin apropiere ? Ea : - Nu, nu am văzut. El : - Bine, vă rog, fiți amabilă și dați-mi repede poșeta. Link spre comentariu
mihai1953 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 E nasol sa ai amnezie si diaree in acelasi timp. Fugi, nu stii incotro si nici de ce. Viata unei femei poate fi impartita in trei etape: - " il enervez pe tata" - " il termin pe sot" - " il distrug pe ginere" 3 Link spre comentariu
eugenius Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ginecologul este o persoană care caută probleme acolo unde alții caută fericirea 3 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Profesoara întreabă elevii care e cel mai rapid lucru. un elev spune : - gîndul este cel mai rapid doamnă; acum te gîndești la ceva, imediat la altceva, gîndul zboară imediat la lucruri foarte îndepărtate, etc. alt elev spune : - privirea doamnă este cea mai rapidă, acum privești un lucru, întorci capul și privești imediat altceva, etc. alt elev spune : - lumina doamnă este cea mai rapidă, abia apeși pe întrerupător și toată camea se luminează instantaneu, etc. Bulă se ridică și spune : - doamnă, cel mai rapid lucru este diareea, că aseară mi-a venit așa repede, că nu am putut nici să privesc, nici să mă gîndesc, nici să aprind lumina ! 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 La receptia unui hotel, un tip si o tipa, care nu se cunosteau, cer cate o camera. El ere om de afaceri, ea lucrator la bursa. Receptionerul le spune ca nu mai are decat o camera libera. cu doua paturi. Discuta cei doi si hotarasc sa inchirieze camera. Ajung in camera, se schimba in pijamale, la baie, dupa care sa baga fiecare in patul sau. Trece o perioada si tipul zice: - Domnisoara, s-a sculat afaceristul si ar vrea sa faca o tranzactie. - Domnule, imi pare rau dar bursa neagra e inchisa. Mai trec cateva minute. - Domnisoara, afaceristul acesta vrea sa faca o tranzactie. - Ti-am mai spus, bursa neagra e inchisa. Mai incearca tipul de cateva ori, fara succes. Se culca. Dimineata tipa: - S-a deschis bursa neagra! La care tipul: - Imi pare rau, dar tranzactia s-a efectuat pe sub mana! 3 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Un polițist oprește o mașină condusă de un domn grizonat și-i spune : - ați trecut mult de 50, trebuie să vă dau amendă ! La care domnul spune : - cum se poate așa ceva, acum și pentru vîrstă se dau amenzi ? 1 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 - Am auzit ca ai intrat intr-o formatie de manele! - Da,nu mi-au tinut franele. 4 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 (editat) Bulă în armată, este întrebat de colegii lui : - Bulă, tu ai poze cu nevasta ta ? Bulă : - Nu, nu am nici una. Colegii : - Și ai vrea cîteva ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bulă în armată, primește telegramă de acasă că soția a născut. Este felicitat de colegi, de șefi, de comandanți, etc. Comandantul unității îl întreabă : - Bulă, nu vrei permisie acum că ai devenit tată ? Bulă : - Nu, nu vreau, pentru că doar soția a devenit mamă. Editat Iunie 24, 2018 de deneinvins 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate