PINTI Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) Un batran si un tanar se intalnesc la parterul blocului: - Mai poti bade, mai poti? - Mai pot, feciorule; mai pot, zice batranul. La primul sunt ca in tinerete, la al 2-lea mai usor, la al 3-lea putin mai greu, la al 4-lea foarte greu. - Dar la al 5-lea?, intreaba tanarul razand. - La al 5-lea iau liftul. De ce populatia Romaniei este in continua scadere? Pentru ca mancam neregulat si regulam nemancati. Cum isi spun doi homosexuali in fata unui calculator? - Lucram in Dos? Editat Iunie 6, 2018 de PINTI 4 Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) Dar la restaurant? - Mai îmbuci? Editat Iunie 6, 2018 de franzm Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Popou -Cucu-Bucinescu. Stiti ce traseu este?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Sigur e din Iasi...dar poate mai au si altii Copou ( de ex in Vaslui), dar cu siguranta nu au Bucsinescu. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 - Alo, Ioane, hai sa bem o bere la barul din colt. - Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora,ziceai ca ai o durere de cap ingrozitoare. - Aveam, dar a plecat la cumparaturi. 3 Link spre comentariu
AdR!@N Postat Iunie 8, 2018 Partajează Postat Iunie 8, 2018 Un gay trece pe langa o casa in constructie si ii cade o caramida in cap. Incepe sa zbiere: - Sa te ia dracu, de zidar prost!!! Zidaru: Sa te F*T in C*R! - oooo, domnu' arhitect... 2 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Buna Viata alaturi de nevasta-mea e ca o plimbare in parc. Jurasic Park. 1 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 (editat) Casa de filme MILFOV FILMS prezintă superproducția XXX: "Trei bărbați în toată Firea" Maria și Ion în pat. Ion, întins pe tot patul, sforăia. Maria somnoroasă: - Ioane! Ioane, dă-te pe jumătatea ta! Ioane... trezește-te! Dă-te pe jumătatea ta! La care Ion: - Jumătatea mea ești tu… O blonda la spovedanie: -Parinte am preacurvit. -De cite ori fica mea.......? -Parinte am venit sa ma spovedesc, nu sa ma laud! Editat Iunie 17, 2018 de validae Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Azi, in Bucuresti. Dialog tata si fiu: - Unde te duci, baiete ? - La miting. - Sper ca esti gay ! 3 Link spre comentariu
Vizitator extracascaval Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 – Eu sunt pestisorul de aur si iti voi indeplini doua dorinte… – Imi doresc sa am trei! – NU! Nu merge asa! Nu iti poti dori sa ai mai multe dorinte! – Imi doresc sa pot… Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Intr-un bar intra 3 persoane V.I.P. sa ridice o servieta securizata de la un mesager in care se afla viitorul omenirii. Nr.1, reprezint statul de drept... Nr.2, reprezint statul paralel... Nr.3, reprezint statul triunghiular... Mesagerul, eu reprezint viitorul, semnati testamentul...azi veti muri. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 (editat) Nu semnez,nu semnez dom’ ne ce nu intelegi? Hai,o stampila din partea ministerului (sau ce o fi) da,pun da asa, cu semnatura individuala,nu pai cum se poate asa ceva? Varianta II Ce zici mah’ ? Da cin’ te crezi tu mai acesta? Vezi ca acum fac hocus-pocus (fac un miting) si dispari! Editat Iunie 16, 2018 de gabiz_ro Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Apropo de mitinguri ... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate