gabiz_ro Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 - Cum îi merge noului tău frățior, Popescu? întreabă învățătoarea. - Lui îi merge foarte bine, dar mă tem că mama are de gând să-l vândă. - Cum așa? - Păi în fiecare zi îl cântărește. Doi prieteni filozofează: – Se ştie că o ţigară fumată scurtează viaţa cu 2 ore. – O sticlă de bere băută scurtează viaţa cu 3 ore. – Dar recordul absolut îl deține o zi de muncă: ea scurtează viața unui om cu 8 ore. 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Ora de educatie sexuala: Profesorul trebuie sa plece si il lasa responsabil pe Bula. - Bula, te las pe tine sef de clasa la aceasta tema, dar sa fiti cuminti. Vine profesorul dupa 10 minute si gaseste toate fetele dezbracate: - Ce se intampla Bula? - Practica la fete. Mai vine iar profesorul dupa 10 minute si gaseste toti baietii dezbracati: - Acu' ce se intampla Bula? - Practica la baieti! Mai sta profesorul ce mai sta si vine iar. Acum elevii fac sex pe banci: - Bula, e scandalos! - Domnule profesor acum le-am dat lucrare de control. - Bine Bula! Vede profu' doi poponari in spate: - Da' cu aia doi cere este treaba Bula ? - I-am prins copiind si le-am schimbat subiectele. - Aha. In ultima banca unu facea l*ba: - Bai Bula, cu ala ce este? - Ala e baiatu' directorului. Lui i-am dat mai usor. 2 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Un rocker suparat vine acasa de la concert rupt de beat. Maica-sa, grijulie il intreaba: -Tie-e rau puiule? Sa-ti puna mama o manea sa vomiti? 4 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Un lup, o vulpe si un porc, cad intr-o groapa foarte adanca si nu era nimeni prin preajma sa ii salveze. Ce gandeau fiecare: Lupul: " Eu cred ca doua luni ma descurc, daca nu vine nimeni. Mananc porcul....., f...t vulpea,..... ca doar nu ar fi prima data.... si dupa aia, ...de ....vad eu. Vulpea: " Lupul singur.mananca porcul ..Si pe mine ma lasa in viata... ca de.. trebuie sa ma f..ta....cum a mai facut de atatea ori. dupa aia vad eu. Porcul " Pe mine sigur ma mananca lupul.....ca de vulpe are nevoie... i-am mai vazut eu prin tufisuri. _ Auzi mai, Lupule ?! Stiu sigur ca o sa ma mananci, dar am si eu o ultima dorinta! Dintotdeauna mi-a placut sa cant. Ma lasi sa fac si eu o ultima cantare inainte de a ma manca? Lupul - Da mai porcule. Canta! Incepe porcul o grohaiala asurzitoare si un guitat ce se auzea la 2 Km. distanta. Un vanator aflat in zona vine si impusca animalele din groapa. Porcul si vulpea morti, iar lupul in agonie. Acesta zice: - Bai , cum e viata asta, cumetre!....Aveam ce manca,...aveam ce fu...e. Ce dracu' mi-o fi trebuit mie lautari????? 2 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 (editat) Un barbart impreuna cu sotia sa urcau scarile blocului.La un moment dat el spune: - Draga,ai un fund cat o masina de spalat! Ea nu ii raspunde. Mai tarziu,in pat,sotului ii vine chef de amor. Atunci sotia ii raspunde: - Eu nu dau drumul la masina de spalat pentru o carpa.Spal-o de mana daca vrei. Editat Mai 17, 2018 de cipri_mury 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 https://www.timesnewroman.ro/monden/9442-s-a-stins-cel-mai-bun-dintre-noi-a-trecut-in-nefiinta-dan-pulea Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Să mai și râdem : https://www.timesnewroman.ro/politic/scandalos-ambasadorul-american-recidiveaza-s-a-pozat-cu-steagul-secuiesc-la-mormantul-lui-vadim Sper că știți de glumă ! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 Ion da un anunt la matrimoniale: – „Barbat serios, instarit, cu caruta cu 2 cai, 2 vaci cu lapte, casa, doresc cunostinta cu doamna serioasa in vederea casatoriei. Am un singur defect: – Nu am simtul mirosului.” A doua zi Maria da si ea un anunt: „Doresc cunostinta cu domnul Ion. Sunt gospodina, etc. Am si eu un singur defect: -Imi miroase foarte tare pasarica.” Ion ii da o intalnire lui Maria, toate bune si frumoase, dupa o saptamana deja hotarasc sa se casatoreasca. Vine noaptea cea mare. Maria incepe sa se dezbrace, isi da jos sutienul, apoi chilotii. Cum isi da Maria jos chilotii, cum Ion striga: – Marie, deschide geamul – Ce-ai Ioane te-ai prostit? Parca ziceai ca…. – Marieeeeee, deschide geamul – Ba Ioane, tu ai mintit in anunt? – Marieeeeeeee Deschide geamul! – Da ce e ma Ioane – Ma ustura ochii Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Bula este la scoala in banca si asteapta linistit sa inceapa ora de matematica. Era o galagie infernala. Profesorul intra in clasa si zice: – Azi vom da test! Elevii scot o foaie de hartie si incep testul. Prima intrebare zice profesorul: – Vara merg cu autobuzul B, iar iarna merg cu autobuzul A, atunci cati ani am eu? Bula ridica repede mana. Profesorul zice: – Zi Bula ! Bula zice: – Aveti 32 de ani! Profesorul uimit zice: – De unde ai stiut Bula? Bula zice: – Pai am stiut deoarece eu am 16 ani si tata zice ca sunt pe jumatate tampit, deci dumneavoastra aveti 32 de ani deci sunteti in totalitate tampit! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 (editat) Un naufragiat ajunge pe o insula populata de canibali, este capturat si dus la marele Sef. Acesta se uita la el si zice: - Sa mearga la ruleta! Naufragiatului i-sa luat o piatra de pe inima. "Mai sa fie... naufragiez... nu sunt mancat de canibali..si culmea ...ma mai duc si la ruleta". - Sefu, ce fel de ruleta este? - O ruleta ruseasca dar cu sex oral. - Cum este asta? - Tu stai pe un scaun care este invartit. In jurul tau sunt multe femei goale care te asteapta. Daca scaunul se opreste intr-un punct castigator ai parte de un sex oral. Daca se opreste la un punct necastigator ...ramai fara ea . Deocamdata!!! Editat Mai 24, 2018 de PINTI 1 Link spre comentariu
eugenius Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Acum 2 ore, PINTI a spus: Un naufragiat ajunge pe o insula populata de canibali, este capturat si dus la marele Sef. Acesta se uita la el si zice: - Sa mearga la ruleta! Naufragiatului i-sa luat o piatra de pe inima. "Mai sa fie... naufragiez... nu sunt mancat de canibali..si culmea ...ma mai duc si la ruleta". - Sefu, ce fel de ruleta este? - O ruleta ruseasca dar cu sex oral. - Cum este asta? - Tu stai pe un scaun care este invartit. In jurul tau sunt multe femei goale care te asteapta. Daca scaunul se opreste intr-un punct castigator ai parte de un sex oral. Daca se opreste la un punct necastigator ...ramai fara ea . Deocamdata!!! Eu știam o versiune în care în jurul scaunului erau zece femei, problema era că una era canibală Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Puteau sa fie si 2371 de femei in jurul acelui scaun. Este aceiasi mancare de de aia. Asta cand pierde. 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Buna Pinocchio iese nervos de la un concurs de minciuni pe care l-a pierdut si intreaba: - Cine dreacu e Dragnea asta ? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Bula se plimba cu impreuna cu tatal lui pe strada.La un colt, un om foarte gras se cantareste. Cantarul este insa defect si arata doar 10 kilograme. - Uite, tata, omul asta este gol pe dinauntru. Link spre comentariu
Postări Recomandate