PINTI Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Un bogatas merge sa joace golf fiindca era la moda in randul celor instariti. "Merg la prima gaura , iau crosa cu numarul 5 si cand sa lovesc mingea, aud o voce care imi spune sa lovesc cu crosa numarul 9. Ma uit in jur si nu vad pe nimeni. Iau crosa numarul 9 si punctez. Merg la urmatoarea gaura, iau crosa cu numarul 7 si aud aceiasi voce care imi spune sa dau cu numarul 2 . Punctez si data asta . Ma uit in jur si vad o broascuta in iarba care se uita la mine. O intreb: -Tu mi-ai spus ce crose sa folosesc? La care broasca: -Da, eu ti-am spus si acum, daca vrei, pot sa-ti indeplinesc si o dorinta . -Vreau sa fiu cel mai bogat om, sa fiu la LAS VEGAS si sa castig in continuare toti banii din lume. Ca prin minune am aparut cu broscuta in orasul luminilor . Am mers la cel mai scump cazino si am castigat toti banii. Cand am ajuns la camera de la hotel, broasca mi-a spus sa o sarut. Am sarutat-o si, in acel moment, ea sa transformat int-o tipa de 16 ani supeeeeeer.: - SI ASA DOMNULE JUDECATOR A AJUNS MINORA LA MINE IN CAMERA. 6 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Doua blonde citesc codul bunelor maniere: - Uite fata ce scrie aici."In societate trebuie sa afisati un comportament decent".Ce inseamna asta? - Nu stiu fata dar de centi sa fie ei,noi suntem de dolari si euro. 1 Link spre comentariu
matzah Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Cinci canibali se angajeaza pe post de ingineri la o mare companie. La „ceremonia” de primire, directorul general le tine un discurs: – Acum, ca sunteti parte din echipa noastra, ne asteptam sa va integrati cat mai repede. Aici se pot catiga bani buni si ai parte de tot confortul la locul de munca. Asa ca va rog sa nu va deranjati colegii. Dupa o luna, ii directorul convoaca din nou pe cei cinci: – Sunt foarte multumit de voi, lucrati mult si foarte eficient. O sa propun mariri de salariu consiliului de administratie. Totusi, am o intrebare: Acum doua zile a disparut o femeie de serviciu. Stiti ceva despre chestia asta? Canibalii neaga vehement orice legatura cu evenimentul. Dupa plecarea directorului, seful grupului de canibali incepe sa urle: – Care idiot a mancat femeia de serviciu? O mana se ridica sovaielnica din grup. Seful continua: – Cretinule! De patru saptamani mancam sefi de echipe, project manageri si sefi de departamente si nu s-a sesizat nimeni si tu ca idiotul te trezesti sa mananci femeia de serviciu? 3 Link spre comentariu
NICA Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Ca tot e cu canibali... Bula si cu tact-su canibali sadea mergeau prin jungla lihniti de foame de cateva zile. Deodata vad ei o blonda goala superba ratacind ca ei. Zice Bula: -Tata hai s-o mancam ! - Taci deaq din gura sa n-o sperii, o mancam pe mata,cu asta facem altceva... 1 Link spre comentariu
NICA Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Si inca ceva ce nu-i banc dar nu merita sa-i deschid topic. Cu ceva timp in urma un cunoscut ma intreaba cum ar fi sa se construiasca un televizor destept si cu toate functiile care le are un smart tv actual dar sa fie compet cu lampi ? - Ar fi la fel de greu ca si cum s-a construit casa poporului. - Si cam cat ar fi de mare ? - Cam cat casa poporului. - Si cam cat curent ar consuma ? - Cam cat casa poporului. - Pai si cam cat ar fi de rentabil ? - Cam cat casa poporului. - Auzi,comparatia asta cu casa poporului e de bine ? - Nu. 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta desbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind... -Ce-i ma nevasta, ce ai? -Am infarct.... zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cand copilul lui de 4 ani zice: -Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala... Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: -Pai bine ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul... 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Judecatorul: - Ioane, de ce ai ucis-o pe sotia ta si nu pe barbatul cu care aceasta te insela? - Domnule judecator, nu-i mai bine sa omori femeia o singura data, decat cate un barbat in fiecare saptamana? 6 Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Pe o eticheta este precizat: Canton midwoofer Suitable for amplifiers: 4...8 ohms Ce vede, Corcodel: Carton mid wafer Sunt table... Mo, adu caruta ca avem treaba, carton si table...wafer nu-i de noi. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Un politist suna la usa unui bordel, in fata caruia ardea obisnuitul bec rosu. O dama ii deschide si ii spune: – Buna ziua domnule politist, poftiti inauntru! Politistul saluta si el respectos, dar nu se misca din loc. Dama il asteapta putin dupa care il invita din nou: – Nu va rusinati, poftiti inauntru! Politistul da din cap, dar tot nu intra. – De ce nu intrati? – O clipa va rog. Astept sa se schimbe in verde. Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Vine nepotu' de la un safari, si povesteste bunicului: -No ce-ai vazut p-acolo? -O girafa... -Ce-i acee? -Ca un cal, da' cu grumazu mai lung -Si mai ce? -O zebra -Da' acee ce-i? -Ca un cal, da' cu dungi -Si un crocodil! -Ala-i verde? -O fi, da' nici nu se compara cu calu Link spre comentariu
AdR!@N Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Din aceesi categorie: Gateste femeia: - dupa masa vine replica pentru barbat: macar spala si tu vasele! Gateste barbatul: - dupa masa vine replica...tot pentru barbat... daca faci o treaba, fa-o pana la capat si spala si vasele! Link spre comentariu
maxente Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 (editat) Pe o plaja un copil modela un maimuțoi. Un politist patrula, se apropie si il intreaba - Ce faci mai copile aici ? - Modelez un politist, raspunse copilul. - Ooo brvavo ! Si cum il modelezi ? il intreaba politistul. - Pai cu apa, nisip si kkt ! Politistului ii cazu fața. - Maine daca te prind ca spui prostiile astea te iau de urechi si te duc la ma-ta ! A doua zis copilul la fel, era pe plaja modela iar. Politistul il intreaba. - Ia zi ma copile ce faci acolo ? - Modelez un politist din apa, nisip si kkt ! Politistul era deja disperat. - Bai copile, maine sa fii aici cu ma-ta ca s-a terminat cu tine ! A treia zi copilul era in acelasi loc modeland un maimuțoi. Politistul trecand pe langa, supărat, il il intreaba - Ia zi ma copile ce tot faci tu acolo ? - Modelez un pompier. Politistul isi mai reveni nitel si curios il intreaba. - Si din ce faci tu pompierul ? - Din apa si nisip. - Si kkt nu mai pui ? - Nu, ca iese politist ! Editat Mai 10, 2018 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate