Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

La o partida de vanatoare un barbat elegant impusca o rata. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vanatul ii apartine.

- E pasarea mea, insista oraseanul.

Fermierul sugereaza sa fie transata disputa in stil vechi, cu un "sut neaos":

- Eu iti trag un sut cat pot de tare in boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu:

- Bine. Acum e randul meu.

- Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata.

Link spre comentariu

Un pictor vestit,aflat prin munti,intalneste o turma de oi si se adreseaza ciobanului:

Bade,imi dai voie sa-ti pictez oile?

Esti nebun,omule?Lasa-le asa albe cum sunt.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Emotii mari la circ. Un numar de dresura extraordinar: Crocodilul imens deschide gura, dresorul  isi desface slitul, isi scoate penisul si-l baga in gura fiarei, dupa care ii trage una in cap cu o bata.

Animalul isi inchide puternicele falci cu rapiditate.

Toata lumea ramane inmarmurita.

Intr-un tarziu, animalul isi deschide din nou gura, iar penisul dresorului apare intact dintre dintii ascutiti ai fiarei.

Ovatiile si aplauzele nu contenesc.

Dresorul zice:

- Stimati spectatori, cel dintre dumneavoastra care are curajul sa repete numarul pe care eu tocmai l-am facut, are zece milioane de lei.

Nu se anunta nimeni, numai o femeie din ultimul rand.

- As incerca, spune ea. Dar am o singura rugaminte.  Sa nu ma loviti prea tare cu bata!

Link spre comentariu

– Alo ! Giovanni pizza-service?
– Nu! noi suntem Google pizza-service!
– Ah scuzati, am gresit numarul.
– Nu ati gresit, noi am cumparat numarul.
– Ah, atunci as dori….
– Poate ca de obicei?
– Cunoasteti preferintele mele?
– Conform ultimelor 12 comenzi înregistrate, ati comandat pizza cu rosii, mozzarella si salam.
– OK! asta doresc si acum.
– Pot sa va recomand de aceasta data pizza cu salata, legume si rosii uscate?
– Nu! ….urasc legumele!
– Dar valoarea colesterolului la dvs. este foarte ridicata!
– De unde stiti asta?
– Din fisa dvs. de sanatate. Avem rezultatele probelor de sânge din ultimii 7 ani.
– Ok! Dar eu nu doresc aceasta pizza! Si de fapt am luat medicamente pentru scaderea colesterolului!
– Nu ati luat permanent medicamentele! Acum 4 luni ati cumparat o cutie cu 30 pastile la o farmacie online. De atunci nimic…
– Am mai cumparat si de la o alta farmacie!
– Dar pe cartea de credit nu figureaza nicio plata facuta la o farmacie!
– Am platit cash!
– Conform contului dv. nu ati scos banii necesari!
– Am si alte surse de bani !
– Aceasta nu reiese din declaratia dv. de venituri! Înseamna ca aveti venituri nedeclarate! Va trebui sa anuntam fiscul.
– M-am saturat de Google, Facebook, Twitter si altii. Am sa ma mut pe o insula fara Internet, fara telefon si unde nu ma poate spiona nimeni!!
– Da, va inteleg, dar trebuie sa va reinnoiti pasaportul, caci este expirat de 5 luni.

Link spre comentariu

Doi prieteni se intalnesc la o bere. Unul dintre ei era foarte suparat.

- Ce-ai patit, mai Vasile, de esti asa de catranit?

- Eheiii...si eu ca omu'.

- Hai ma. spune. Nu sunt eu prietenul tau cel mai bun?

- Bine ma. Iti spun.  Aseara...de...ca barbatul...ma uitam si eu la un film sexy. Din ala dur, cu tot ce vrei.

- Si ce? Nu este nimic rau in asta. Spune mai departe.

- Ei bine...la un monent dat......se deschide usa .....si intra nevasta-mea.

- Si ce e rau in asta?

- A intrat pe usa... in film...nu acasa!!!

Editat de PINTI
Link spre comentariu
La 21.03.2018 la 18:46, PINTI a spus:

Emotii mari la circ. Un numar de dresura extraordinar: Crocodilul imens deschide gura, dresorul  isi desface slitul, isi scoate penisul si-l baga in gura fiarei, dupa care ii trage una in cap cu o bata.

Animalul isi inchide puternicele falci cu rapiditate.

Toata lumea ramane inmarmurita.

Intr-un tarziu, animalul isi deschide din nou gura, iar penisul dresorului apare intact dintre dintii ascutiti ai fiarei.

Ovatiile si aplauzele nu contenesc.

Dresorul zice:

- Stimati spectatori, cel dintre dumneavoastra care are curajul sa repete numarul pe care eu tocmai l-am facut, are zece milioane de lei.

Nu se anunta nimeni, numai o femeie din ultimul rand.

- As incerca, spune ea. Dar am o singura rugaminte.  Sa nu ma loviti prea tare cu bata!

A propos de asta:
Iliescu (sau cine vreti voi...) ajunge in iad si acolo i se ofera mai multe optiuni...diverse scene la care va trebui sa ia locul celui care isi ispaseste pedeapsa si va ajunge apoi in rai....

Una din scene era cu Bill Clinton si Monica Levinsky facand "chestii nepotrivite". (Sper sa nu o indexeze google si pe asta...). Vazand scena, zice: cred ca aici as putea sa ma descurc....la care diavolul: "OK. Monica, poti sa mergi in rai..."

Link spre comentariu

Nu demult a avut loc in strainatate un congres al medicilor neurochirurgi.

La pauza,la o tigara ,au inceput sa-si povesteasca despre cazurile mai interesante care le-au avut.

Povesteau toti cazuri care mai de care mai ciudate si vine randul neurochirurgului roman sa povesteasca si el ceva...

- Sa vedeti intr-o zi vine adus cu salvarea un politist in coma fara semne de activitate cerebrala.Zero !

il ducem repede in sala de operatie,il conectam la aparate,vedem ca traieste dar fara activitate cerebrala,niciun semnal,inconstient.

Repede ii deschid cutia craniana si ce sa vezi ? nimic inauntru.

- Cum,chiar nimic ? intreaba cineva.

-Nimic dom'le,nici un pic de creier doar  o ata subtire,intinsa orizontal.

-Si traia ?

-Da traia dar era inconstient.

-Si ce ai facut?

-Am luat o foarfeca si ma tot gandeam : sa tai ata sau sa nu o tai ?Asistenta de langa mine tot ma indemna sa o tai.Si am taiat-o.

-Si ce s-a intamplat ? 

-I-au cazut urechile.

Link spre comentariu

:aplauze

11 minutes ago, NICA said:

La pauza,la o tigara ,au inceput sa-si povesteasca despre cazurile mai interesante care le-au avut.

Povesteau toti cazuri care mai de care mai ciudate si vine randul neurochirurgului roman sa povesteasca si el ceva...

- Sa vedeti intr-o zi vine adus cu salvarea un politist in coma fara semne de activitate cerebrala.Zero !

il ducem repede in sala de operatie,il conectam la aparate,vedem ca traieste dar fara activitate cerebrala,niciun semnal,inconstient.

-Si traia ?

-Si ce ai facut?

-Am luat o foarfeca si ma tot gandeam : sa tai ata sau sa nu o tai ?Asistenta de langa mine tot ma indemna sa o tai.Si am taiat-o.

-Si ce s-a intamplat ? 

-I-au cazut urechile.

:aplauze

Link spre comentariu
On 4/1/2018 at 7:46 PM, NICA said:

-Si traia ?

-Si ce ai facut?

-Si ce s-a intamplat ? 

-I-au cazut urechile.

Aoleo, frate am ras de m-am tavalit pe jos cryingwhilelaughing_anim.gif

Link spre comentariu

O femeie suna disperata la doctorul veterinar:
- Domnule doctor, pisica mea a baut circa 50 ml de benzina.Apoi s-a invartit ca nebuna prin casa vreo 3 ore si acum sta pe canapea si nu se mai misca deloc. Ce credeti ca s-a intamplat?
Sta doctorul si se gandeste, apoi raspunde calm:
- O fi ramas fara benzina.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări