Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Cinci tigani dau o spargere la o banca, deschid seiful si gasesc numai iaurturi.
De nervi si de necaz beau toate iaurturile. La iesire intreaba paznicul:
– Nene, unde sunt banii acestei banci?
– Care bani, nenica?! Asta este o banca de sperma.

Link spre comentariu

Intr-o zi Sf. Petru a fost delegat de Dumnezeu sa ia niste constructori si sa faca gard la gradina raiului ca prea se perindau toate pramatiile.

Gaseste 3 ingineri, un neamt, un roman si un japonez. Ii ia pe fiecare in parte si ii roaga sa ii faca o oferta.

- Ia spune neamtule, cat ne costa sa faci aici un gard ?

- Pai cu materialele si cu mana de lucru costa 10,000 euro.

- Buuun !

- Ia spune mai japonezule tu cu cat faci gardu aici ?

- Pai cu mana de lucru si materialele x, y z, costa 15.000 euro.

Veni si randul inginerului roman

- Ia spune mai romanule, tu cu cat faci gardul asta aici ?

- Pai eu il fac cu 30,000 euro !

Cand auzi Sf. Petru treaba asta, isi puse mainile in cap.

- Pai bine ma romane, cum ai facut tu de e asa scump, ca uite, neamtu il face cu 10.000 si japonezu cu 15.000 ?

- Pai sefu' fii atent cum facem, iei tu 10.000 euro, iau eu 10.000 euro si restu de 10.000 ii dam neamtului sa faca gardul, ca finantarea vine de SUS !

Editat de maxente
Link spre comentariu

La un moment dat, Lucifer (printul intunericului) a vizitat Romania.Obosit fiind, a poposit intr-o satra de tigani si a adormit acolo.Cand s-a trezit, portofel nu, telefon nu, tiganii nu mai erau si pe el il chema doar Luci…tiganii i-au furat si feru’.

Link spre comentariu

În urma intervenţiei Departamentului de Stat al S.U.A., România a decis să devină stat federal.
Noua configuraţie socio-politică se va numi Statele Uimite ale României şi în componenţa acestora vor fi:
-Statul De Drept, Statul Paralel,
-Statul Paralel Cu Cel Paralel,
-Statul Degeaba,
-Statul Cu Părinţii Până La 50 De Ani,
-Statul La Coada (aici e şi provincia Statul În Coloana) şi Statul Capra.
P.S. Se poarta negocieri pentru aderarea Ţinutului Secuiesc care se va numi Statul În Gât.

Link spre comentariu

Intra un nebun intr-un bar, se aseaza si comanda ceva...

Apare barmanul cu comanda, il serveste pe asta si observa ca se apucase sa vorbeasca cu... degetul mic de la mana!

Il intreaba daca se simte bine la care asta raspunde:

- Imediat, acum vorbesc la telefon.!

Dupa cateva clipe incepe sa explice cum ca el are un celular din ultima generatie pe care este implantat in mana. Ca sa formeze numarul nu trebuie decat sa se gandeasca si se formeaza singur, iar difuzorul este implantat in cap undeva in spatele urechii.

Se scoala asta dupa cateva minute si-l intreaba pe barman unde e toaleta. Barmanul ii arata unde e, asta se duce... si nu mai apare. Asteapta barmanul 10min., 20min. ... si se hotaraste sa se duca dupa el sa vada ce s-a intamplat.

Intra in toaleta si-l gaseste aplecat peste WC cu un sul de hartie bagat in c*r!

- Ce ai de gand cu hartia aia bagata acolo? La care asta ii raspunde:

- Astept un fax!

Editat de PINTI
Link spre comentariu

La tribunal:
– Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. De ce ai facut-o?
– Sotia mea mi-a zis.
– Cum poti sa spui asa ceva?Sotia ta isi iubea foarte mult mama!
– Asa e, dar inainte de a pleca, in ziua respectiva, mi-a zis:
“Daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!”

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Sotul vine acasa tarziu, bine ametit si cu o mana bandajata.

- Ce-ai patit? intreaba nevasta ingrijorata.

- Ieseam si eu ca omul normal, de la carciuma si un dobitoc m-a calcat pe mana!

Link spre comentariu

Doi ardeleni discută

- Mă, Ioane, dacă io aş avea un cîne, iar tu ai avea o bucată de slană-n traistă şi cînele meu ţ-ar mînca slana, ce i-ai face?

- Ţ-aş trage un pumn în gură!

Link spre comentariu

La ora de matematica invatatoarea ii întreaba pe copii:

- Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o impusca un vanator. Cate raman atunci pe craca?

- Nici una, pentru ca celalalte isi iau zborul.

- Matematic nu este corect, Gigele, dar iti apreciez totusi logica.

- Doamna invatatoare! As dori sa intreb si eu ceva:

- Trei femei mananca inghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge.

- Care dintre ele este casatorita?

Invatatoarea se gandeste.

- Cea care o suge.

- Din pacate nu, casatorita este cea care poarta verigheta, dar totusi va apreciez logica!

Link spre comentariu

Spirit combativ al armatei italiene in WWII :

Locotenentul da ordinul de atac:
Avanti giovanotti!
Nici o miscare.
Ordona din nou :
Avanti giovanotti!
Din transee se aude o voce:
Ma che bella voce teniente!!

Link spre comentariu

Buna

Am o nelamurire: sexul de impacare trebuie sa-l faci cu persoana cu care te-ai certat sau il poti face si cu altcineva?

-Atlas-

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări