hpavictor Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Unu' intra la un magazin alimentar : - Nu va suparati , îmi faceți și mie o ofertă pentru un acoperis pentru căsuța vocală ? - Da , dar nu la noi , ci alaturi , la țiglăriatrie . 1 Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Doi lilieci stateau de vorba: - Auzi bah, care-o fost cea mai proasta zi din viata ta? Sta ala, se gandeste un pic si zice: -Bah, cre'ca ziua in care am avut diaree. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Moartea nu prea era multumita de cum merg lucrurile pe Pamant si si-a trimis la treaba ajutoarele de nadejde, Atacul de Cord si Comotia Cerebrala. Slujitorii Mortii se posteaza in fata unui cimitir si se invoiesc ca primul suflet care apare sa-i revina Atacului de Cord, iar urmatorul este al Comotiei Cerebrale. Nu trece mult timp si isi face aparitia o batranica.– Asta-i a mea! spune Atacul de Cord, si odata pocneste din degete.De-ndata, batranica face infarct si moare. Peste alte cateva momente, isi face aparitia o blonda.– Ei, asta-i a mea! spune Comotia Cerebrala. Pocneste din degete... Nicio reactie, blonda isi vede linistita de drum! Comotia pocneste iar, si iar, si… nimic. 2 Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 - Alo , buna ziua . SRI ? - Da ... - Aș dori să mă dezabonez de la serviciile dumneavoastră ! - ... 2 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 O trupa de politisti se aduna in jurul sefului. - Atentiune! zice sefu`, incepem operatiunea! Potriviti-va ceasurile : E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada. 2 Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Breaking news : SRI a lansat noul model de telefon DIGI : iPHONE ȘOAPTE ... Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Un tanar de 18 ani statea toata ziua pe net: chat, sex virtual, site-uri sexy, etc. Intr-o zi bunicul, satul deja de ineptiile nepotului vine si ii zice: – Auzi, nepoate, eu cand eram de varsta ta am fost cu prietenii la Viena. Am intrat in primul bordel, am mancat tot ce-am gasit pe-acolo, am ras toata bautura, apoi am mers sus si am f***t toate curvele, apoi cand am coborat ne-am pisat pe mesele si pe barul de la parter si am plecat fara sa platim. Alui mic ii place ideea si dispare de acasa o saptamana. Cand se intoarce era tot vanat, cu mana si piciorul in gips. – Ce-ai patit nepoate, il intreaba mosul. – Am fost cu prietenii la Viena. Am intrat in primul bordel. Am mancat tot ce-am gasit pe-acolo, am ras toata bautura, apoi am mers sus si am f***t toate curvele, apoi cand am coborat ne-am pisat pe mesele si pe barul de la parter,iar cand sa plecam fara sa platim au aparut 4 gorile si ne-au batut de ne-am cacat pe noi. – Auzi, nepoate, da’ cum te-ai dus tu la Viena? – Pai, am mers cu TAROM . Da’ tu bunicule? – Eu? Cu rusii in ’45! 1 Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Astazi este ziua aviatiei civile ... Cu , si despre : Avionul de linie , la altitudine . Furtuna , zguduituri etc . La cala de bagaje ... o cusca cu un leu . Din hurducaturi , cusca se deschide si leul scapa . Urca repede la cabina pasagerilor , si din capul culoarului ragete si amenintari , " Va mananc pe toti ! " etc . Pasagerii , inebuniti de teama , s - au pitit pe sub scaune , dulapuri etc . , care pe unde a putut . Leul , indarjit de esec , inainteaza pe culoar , ajunge la cabina pilotilor , ciocane si intra . Repeta meniul . Inauntru ... pilotul , copilotul si navigatorul - radiotelegrafist . Leul se " fixeaza " asupra pilotului , mai corpolent si impozant . " Te mananc etc . " Pilotul ... leule , nu ma poti manca , eu conduc avionul , aterizez ... nu se poate , murim toti . Copilotul la rand ... Leule , nu se poate , eu ajut pe pilot , suplinesc comenzile etc . Ultimul ... leule , nu se poate , eu tin legatura cu solul , le spun celorlalti pe unde sa navigheze etc . Impas , tensiune latenta ... se deschide usa , intra o stewardesa " adevarata ", de coperta de Playboy , cu o tava cu cafele . Toti se remonteaza ... leul : pe tine te mananc , nu folosesti la nimic etc . Stewardesa explodeaza . Tranteste tava cu cafea pe jos , ia paharele la suturi , pune mainile in solduri si - l ia pe leu in primire . " Ei si ? ... ma mananci , ma mananci ... mare chestie ! Dar ... , pana la aterizare , diseara , la noapte , si maine pana la decolare TU sex oral cu ASTIA TREI ! " . 2 Link spre comentariu
RJK Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Albert Einstein moare și ajunge în rai. Dumnezeu îl binecuvântează şi-i spune: - Ai trăit o viață foarte frumoasă şi pentru asta îți voi îndeplini ultima dorință. - Scrie-mi formula lumii, zice Einstein. Dumnezeu începe să scrie, scrie, scrie... Scrie o formulă imensă. - Doamne, Dumnezeule! Dar ai o greşeală aici, exclamă Einstein. - Da, știu, răspunde Dumnezeu jenat. Două blonde se plimbau prin parc: - Auzi, fată, tipul ăla de acolo nu e fostul? - Ba da. - Păi, atunci fă-i cu mâna. - Eh, lasă-l să-și facă singur! 1 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Un tânăr pe nume Donald a cumpărat un cal cu 250 dolari de la un fermier. A platit, urmand ca a doua zi sa primeasca calul.A doua zi fermierul a venit acasă la Donald și i-a spus: „Îmi pare rău să vă aduc vești proaste, dar calul a murit”.Donald i-a răspuns: „O.K., dă-mi banii înapoi!”Fermierul i-a zis: „Nu pot. I-am cheltuit deja.”Atunci Donald i-a zis: „O.K. Adu-mi calul mort!”Fermierul a replicat: „Ce dracu vrei să faci cu el?”Donald i-a răspuns: „Am să-l pun la o tombolă.”Fermierul și-a făcut cruce: „Cine naiba a mai auzit de o tombolă cu un cal mort?”Donald l-a liniștit: „Nu-ți face probleme. N-am să spun că este mort.”După o lună fermierul s-a întâlnit cu Donald și l-a întrebat: „Ce s-a întâmplat, până la urmă, cu calul mort?”La care Donald i-a explicat: „Am organizat o tombolă, am vândut 500 de bilete la 5 dolari biletul și am făcut un profit de 2.245 dolari.”Cu gura căscată fermierul l-a întrebat: „Și nimeni nu s-a plâns?”Iar Donald i-a răspuns râzând: „Ba da, câștigătorul tombolei, dar i-am restituit imediat cei 5 dolari.” Gheorghe se duce la Ion şi-i zice:- Ioane, am evitat să-ţi spun asta până acum, dar...mă culc cu nevasta preotului. ži aş vrea să te rog ceva,ca de la prieten la prieten. Poţi să-l ţii tu de vorbă ooră după slujbă, maine, să-mi fac şi eu treaba cum trebuie?Lui Ion nu prea-i place asta, dar Gheorghe, fiindu-i cel mai bun prieten, acceptă.După slujbă, începe Ion să-l ţină de vorbă pe preot, punandu-i tot felul deîntrebări stupide, doar să-l ţină ocupat.După ceva timp, se enervează popa şi-l întreabă de ce a venit, de fapt.Simţindu-se vinovat, Ion îi spune toată povestea. La care preotul,bătindu-l prieteneşte pe spate, îi spune:- Ioane, cred c-ar fi bine să te grăbeşti s-ajungi acasă, nevastă-mea a murit acum un an! Ea:Ma despart de tine si o sa-ti trimit poze cu noul meu iubit! El:Misto! Ea:Merci! El:N-mi mltmi, am o litera care n merge la tastatra! 2 Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Einstein la Hollywood , la o petrecere data in cinstea lui ... se zgaia la frumusetile momentului , excitate si ele de prezenta geniului . Marylin nu mai rabda ... si ataca direct . " Maestre , as fi incantata sa alcatuim un cuplu . Va dati seama , urmasii nostri vor fi frumosi ca mine si inteligenti ca dvs . ... etc . " . Einstein , enigmatic , ganditor si sceptic : " Domnisoara , trebuie sa va dezamagesc si sa va refuz . Toata teoria relativitatii din lume nu - mi garanteaza ca nu se va intampla invers ... adica urmasii sa nu fie cumva frumosi ca mine si inteligenti ca dumneavoastra ! " . 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Sotul vine din delegatie si sotia are trei barbati in casa.Nu stie unde sa-i ascunda, ii baga in trei saci si-i pune pe balcon.Sotul iese pe balcon sa-si aprinda o tigara si vede sacii:- Ce e cu sacii astia?- A fost mama in vizita si ne-a adus cate ceva...Sotul trage un sut primului sac si din sac se aude:- guit, guit...!- A, un purcelus...e bun!Da un picior si la al doilea....- muuu,muu!- A, un vitelus...Da un picior si la al treilea sac si nimic. Mai da una si mai tare si nimic.Ia o lopata si incepe sa dea cu ea in sac. Deodata se deschide sacul si ieseun tip revoltat rau:-Ba, tampitule, daca tac... inseamna ca ti-a adus soacra-ta cartofi! Editat Decembrie 7, 2017 de fluffy37 Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Einstein la Hollywood , la o petrecere data in cinstea lui ... se zgaia la frumusetile momentului , excitate si ele de prezenta geniului . Marylin nu mai rabda ... si ataca direct . " Maestre , as fi incantata sa alcatuim un cuplu . Va dati seama , urmasii nostri vor fi frumosi ca mine si inteligenti ca dvs . ... etc . " . Einstein , enigmatic , ganditor si sceptic : " Domnisoara , trebuie sa va dezamagesc si sa va refuz . Toata teoria relativitatii din lume nu - mi garanteaza ca nu se va intampla invers ... adica urmasii sa nu fie cumva frumosi ca mine si inteligenti ca dumneavoastra ! " . Dialogul a fost se pare real si il avea protagonist pe G.B. Shaw 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Einstein este intrebat la un dineu, de catre o doamna: - Domnule, explicati-mi si mie: care este diferenta dintre timp si eternitate? Einstein se gandeste putin si zise: - Stimata doamna,....stiti...eu am timp sa va explic , dar cred ca dvs. v-ar trebui o eternitate sa intelegeti! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate