Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Iar cu 2,5 lei luai un pachet de tigari Carpati, si cu inca 3 lei o bere!!

Un mic, inclusiv paine si mustar, era 2,5 lei.. 4 mici =10lei

Daca facem un total ajungem la 15,5 lei.

Asta in conditiile in care un salariu era de 2500 - 3000 lei pe luna , in anii 87-89.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Nu numai de Sf. Gheorge, ...asa era atunci viata de zi cu zi.

Nu sunt un adept al comunismului dar.. .te mai cuprinde ...uneori .....si niste nostalgii

Acestea apar prin prisma a ce se intampla, acum, in tara.

Nu intram in politica. Nu are rost si nu putem schimba nimic,, noi, utilizatorii acestui forum

Stima tuturor.

George.

Link spre comentariu

Un cetatean balbait se duce la restaurant si-i zice chelnerului : a a as vr vr vrea o frip fript-ura.I i ime imediat , domn domnule.Alt musteriu : baiete , nu mai aduci vinul ? Acusica domnule-raspunde chelnerul.Balbaitul mirat il cheama la masa lui : T t tu iti ba ba bati joc de de mi mine ? N n nu , d de el...

Link spre comentariu

Cred ca e vorba de orasul Sf. Gheorghe - nu sunt si nu am fost fumator dar parca tin minte ca se faceau tigari bune acolo...

:rade: S-a inteles gresit...binenteles ca era vorba de oras.Noi aveam fabrica in targ,si greu gaseam tigari de Sfantu Gheorghe sau Timisoara...dar preferam Carpati de Sfantu Gheorghe si Snagov de Timisoara,asta ca fumator in acea perioada.

Link spre comentariu

Poate treaba cu oferirea bonului se punea in practica mai des la acea vreme decat astazi.Ma refer in general,nu numai la cazul cu toaletele publice.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări