maxente Postat Iulie 15, 2016 Partajează Postat Iulie 15, 2016 Bula vine acasa negru de suparare de la scoala ca nu a putut pricepe diferenta intre practic si teoretic Il ia ta-su si incepe sa ii explice Se duce cu el la bunica-sa si o intreaba -Draga, daca ti-ar da un arab 1000$, te-ai culca cu el ? -Sigur ca da, o noapte acolo nu se vede si facem si bani Se duc apoi la ma-sa si o intreaba si pe ea -Draga, daca ti-ar da un arab 1000$ te-ai culca cu el ? -Sigur ca da, facem bani, ne simtim bine ! Apoi il ia pe Bula si se duc si la sora-sa -Ia zi draga daca ti-ar da un arab 1000$ te-ai culca cu el -Normal, ca doar n-oi fi proasta sa refuz 1000$ ! Vezi Bula, teoretic avem 3000$, practic avem 3 curve !!! Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Intra un tip intr-un magazin: - Ce aveti aici? - Mere. - Dati-mi va rog 25 de bucati si impachetati fiecare bucata separat. Acolo ce aveti? - Pere. - Dati-mi va rog 50 de bucati si impachetati fiecare bucata separat. Dincolo ce aveti? - Mac, dar nu este de vanzare! Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 (editat) Un batranel de peste 80 de ani vine la medic - Ce s-a intamplat tataie, ce probleme ai ? - Domnu doctor, va rog sa imi dati si mie un tratament sa fiu si eu cum eram in tinerete, sa mi se mai intareasca si mie ciocanelul Doctorul se uita mirat si il intreba - Tataie, cati ani ai zis ca ai ???? - Am 86, tataie - Hai tataie, da si tu cu niste coaja de paine acolo si lasa-ma ca am treaba, nu ma mai stresa cu treburi d-astea Batranelul nici nu baga bine la cap si se dusa la cea mai apropiata alimentara - Doamna, vreau 15 paini ! Doamna mirata il intreaba - Tataie, ai nunta sau botez ceva de iei atata paine ca pana maine se intareste ??? Batranelul auzind asta ii zise - Doamna daca pana maine se intareste atunci vreau 30 de paini ! Editat Iulie 20, 2016 de maxente Link spre comentariu
itube Postat Iulie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2016 10 lucruri despre pokemonii românești: Cel mai valoros Pokemon e în ANAF, dar trebuie să stai câteva ore la coadă; Americanii se pregătesc iar de război? Tocmai au declarat că Iranul are un pokemon rar; O nouă probă va fi introdusă la examenul pentru permisul auto: să prinzi pokemoni din mers; Va apărea un nou film Predator, cu un extraterestru care vine pe Terra să vâneze pokemoni Efectele loviturii de stat din Turcia. Erdoğan a arestat 8000 de pokemoni; Pokemonii le bat obrazul deţinuţilor români: Voi vă plângeţi că staţi 2 în pat şi noi ne înghesuim în Poke-bile de 5 cm diametru; Atenţie la escroci! Nu puneţi botul la băieţii care spun să le dai telefonul ca să-ţi clocească pokemonul! Inspecţia Muncii a prins zeci de pokemoni în Piaţa Obor, munceau fără forme legale; Există și pokemoni pe care nu-i vânează nimeni. Sunt vegani, au dreadlocks și merg pe biciclete ridicole; Clotilde Armand a cerut deja piste speciale pentru vânătorii de pokemoni din Sectorul 1. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 ultimele cuvinte ale lui Bulă: ...liber dreapta Link spre comentariu
itube Postat Iulie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2016 Mama lui Bulă şi-a făcut cont de Facebook şi îi trimite mesaj fiului: – Bulişor, dragă, dă-mi accept pe Facebook! – Dar, cum? ţi-ai făcut cont pe Facebook? – Da. – WTF?! – Ce înseamnă WTF? – “WELCOME TO FACEBOOK”! Link spre comentariu
lutza2 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 ultimele cuvinte ale lui Bulă: ...liber dreapta Care e poanta ca nu ma prind ? E ca bancul ala cu ..atentie la prapastieeeee...? Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Care e poanta ca nu ma prind ? E ca bancul ala cu ..atentie la prapastieeeee...? Exact. L-a trosnit o maşină. Link spre comentariu
lutza2 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Pai putea sa-l trosneasca si din stanga sau din spate. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Chestie reala.Intreaba sotul:-Vine masina din dreapta?Sotia: -NuDupa ce pleaca asta si e tarziu sa mai opreasca:-Numai tramvaiul. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Si deasupra si dedesubt,posibilitatile sunt multe.Rezultatul conteaza! 1 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Intr-o zi, primarul orasului se duce in vizita pe la tigani.– Hai noroc, bine v-am gasit !– Sa traiasca dom’ primar!– Ma, ce ati zice voi daca v-as da la toti case?– Oh, pupa-ti-as talpile, ia un pahar de vin sa bem.– Dar ce ati zice daca v-as oferi cele mai tari masini din lume ?– Ce bine ar fi ! Mai ia un pahar de vin, ca tare ne bucuram.– Si va voi gasi la toti locuri de munca!Tiganul ii ia paharul din mana si zice:– Ce ai, dom’ primar, te-mbatasi?! Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Intr-o familie cu trei fete, suna telefonul. Raspunde tatal: - Alo? - Tu esti broscuto? Se aude o voce de barbat!? - Nu. Sunt eu, proprietarul lacului. Link spre comentariu
itube Postat Iulie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2016 Soţia către soţ: – Am fost o proastă când m-am măritat cu tine! – Da, dragă. Însă eram prea îndrăgostit şi nu am observat… 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate