Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Teatru de operatiuni in Afganistan. Atacuri , ..obuze,... impuscaturi...gloante...etc

Intr-o zi soldatul Bula vine la baza cu un tanc inamic. Tancul nou nout, ca scos din cutie.

Raportul de front..Comandantul catre unitate:

- Priviti acest camarad de arme! Este un simplu soldat! A capturat un tanc inamic. Mai mult..este un tanc nou nout de la dusmani. Pentru aceste fapte de vitejie, soldatul Bula este recompensat cu doua saptamani de permisie in tara.

Trec cele doua saptamani de permisie si vine Bula la razboi.

Dupa o luna, trimis in misiune pe frontiera, cu tancul din dotare, se da jos, se uita putin si striga:

- Ahmed?!?!?! Ahmed!?!?

- Da, mai, ce vrei tu acuma, mai?

- Mai, Ahmed, Vrei o noua permisie?

- Da, mai!!!

- Atunci ne intalnim , jos la pod, sa facem iar schimb de tancuri.

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Sa.mi spuna cineva daca e banc sau stire! E amuzant ca un banc...totusi pare ceva credibil!

Caz medical la #Spitalul_Floreasca din București: niște tipi au făcut un chef într-o casă, undeva pe Primăverii (o casă din aia veche, mare, cu scara interioară rotundă). La ora 11 noaptea, băieții au rămas fără bere și au zis că pleacă să mai cumpere. Dar cum erau puțin ,,turtiți", s-au hotărât să coboare cele 4 etaje cu SCHIURILE!

S-au echipat băieții și au coborât. La etajul 2, era o babă de 84 de ani care ducea gunoiul. Tipii au dat peste ea și... ghinion, accident, vine salvarea, o duc pe băbă la Floreasca cu fractură de bazin. Se trezesc ăștia din beție a doua zi și merg la Floreasca să vadă despre ce e vorba. La spital, baba nu mai era (patul gol, proaspăt aranjat). Ăștia cică au înghețat, crezând că baba a murit și se duc repede la medicul de gardă să afle detalii. De acolo află că baba a fost transferată la spitalul 9 (la nebuni) pentru consult, pentru ca TOATĂ NOAPTEA, BABA INSISTASE CĂ O LOVISERĂ MAI MULȚI SCHIORI pe casa scării în timp ce își ducea gunoiul.

Link spre comentariu

Cand eram mult mai tanar , am fost ( ca tot omu' ... ) prin spital . Pentru o chestie traumatica . In fine ... in salon cu mine erau doi pacienti , unul fiindca fusese lovit cu o lopata de un consatean , ca in bancul cu electrocutarea ... se tinea de un gard si scutura picioarele alternativ , sa se curete de ceva noroi de pe incaltaminte , iar celalalt avea ceva coaste rupte si un trumatism cranian ... i - a explodat porcul care - l sacrificase pe balcon , asfixiindu - l cu un sac de plastic cu furtunul de gaz metan , iar la traditionala parlire a bubuit , strivindu - l de un perete ...,

Link spre comentariu

Doi hipsteri corporatisti hashtagisti discutau intr - un club despre revolutia fiscala . La un moment dat , intr - o pauza , unul zice : " Ai vazut ce nasol e sa - ti cada netu' in piata ? " ... tacere grea ... dupa un timp , celalalt ... resemnat : " Sa vezi ce nasol o sa fie sa - ti cada brutu' ! ... " .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Maria a fost anuntata de politie ca i-a mierlit barbatul într-un accident si o roaga pe vecina sa sa o însoteasca la morga pentru a-l recunoaste.

Ajung ele la morga si când trage legistul targa, de sub cearsaf se scurge pana la podea, sul@ raposatului Ion.
-Vai, spune vecina, si-a barbatului meu e la fel.
– La fel de lungă ?
– Nu, la fel de moartă !

Link spre comentariu

Un pictor celebru incepe sa-si piarda vederea in culmea carierei sale. Asa ca se duce la medic si face mai multe operatii dificile, care ii restabilesc vederea.
Entuziasmat de rezultat, ca multumire pentru chirurgul sau, pictorul picteaza un perete intreg din biroul chirurgului, cu perechi de ochi de toate formele, marimile si culorile.
Cand isi termina opera, vine toata presa la inaugurare.
Un jurnalist il intreaba pe chirurg:
– Cum va simtiti sa vedeti o asemenea recunostinta din partea unui pacient?
Chirurgul raspunde:
– Ce sa zic, ii multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt ginecolog …

Statea Badea Gheorghe pe deal cu un bumerang in mana si cu fata plina de sange.
Se apropie Ion:
– Ce faci, ma, Gheo?
– Stau.
– Da’ ce tii in mana?
– Nu stiu.
– Pai si de ce il tii? Arunca-l!
– Arunca-l tu, ca eu m-am saturat!

Link spre comentariu

Un tip,care pierduse 'barbatia' intr- un accident, pe timpul lui Ceausescu,platea acea taxa de celibatar.

Nemultumit, trimite o scrisoare lui Crausescu.

Ma numesc Ion Caciula

Om al muncii fara p..a

De ce sa platesc tribut

Daca eu nu pot sa f.t?

Dupa o luna vine si raspunsul lui Ceausescu:

Stimate Ion Caciula

Om al muncii fara p..a

Cat ai degete si limba

Legea tarii nu se schimba.

Link spre comentariu

Cat ai deget , nas si limba ... nu suna mai bine ? Ultimul " vers " nu - l mai corectez ... se stie forma potrivita !

P.S. - forma " corecta " e tot dintr - un banc .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cand eram foarte mici copii obisnuiam sa spunem:

- Vrei sa-ti spun un banc?

- Da!

- Mata e pe tanc!

Probabil, bancul provine de prin vremea anilor 50 cand unii parinti au sosit calare pe tancurile sovietice. "Ghinion", "Asta e".

Link spre comentariu

" Intelepciunea " populara asa ne invata . Ma rog ... asa era bancul de care fac vorbire . Nu se poate posta , din motive ... din motive ! Oricum , la bancuri ... cred ca putine natii ne " taie " !

Link spre comentariu

Unul era sus iar altul jos.
La un moment dat cel de jos incepe sa strige. La care celalalt disperat:
– Ce-i!! Ce-i!!
– M-a muscat un scorpion de p**a!
Celalalt ia telefonul,il suna pe seful lor si-l intreaba ce sa faca.
Sefu’ zice:
– In trusa medicala trebuie sa fie o cutie cu o crema maro.
Ala de sus ii zice la celalalt ce sa caute. Cauta si nu gaseste nimic.
Sefu’ zice:
– Atunci trebuie sa fie o sticluta cu un lichid verde.
N-o gaseste nici pe asta.
Sefu’ zice:
– Atunci trebuie sa sugi locul de unde l-o muscat ca sa scoti veninul.
Ala de jos:
– Ce-o zis?? Ce-o zis??
– O zis ca mori!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări