Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Garantat Mr. Orlando a făcut școala la ANI , dar el încearcă să aplice populimii psihologia inversă , ăsta e semn că a absolvit cu o notă mare !

Dacă într-o manipulare se găseste peste 80% adevar , aia e o manipulare excelentă !

Link spre comentariu

Un cioban de-al nostru se muta cu oile sale în Africa. Se stabileste într-un sat de negri. Barbatii îs negri, femeile îs negre si copii îs toti negri. Numa el alb.

Într-o zi îl asteapta un negru pe strada:

- Ia hai la mine acasa sa îti arat ceva.

- Uite aici; io-s negru, nevasta-mea îi neagra si astia cinci copii tot negri îs. Numa acu trei saptamâni naste nevasta un copil alb. Apai treba-i asta? Ia zi.

- Hai si tu la mine, zice ciobanul. Sa-ti arat ce-am patit eu.

Si îl duce la tarcul cu oi.

- Vezi oile astea? Toate-s albe. Berbecii-s toti albi si mieii la fel. Îs toti albi. Si io mi-s alb. Numa ca acu vreo trei saptamâni îmi fata o oaie un miel negru. Ia zi, treaba-i asta?

Sta negru si se gândeste:

- Stii ceva? Daca-mi promiti ca-ti tii gura, nici eu nu mai zîc nimic.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Fain...s-ar putea intitula "Teoria culpabilizarii la romani"...nici nu mai tin minte de cate ori cand vreau sa reclam/comentez/sugerez ceva mi se spune in diferite situatii "da, dar nici tu nu ai facut nu stiu ce"...care "ceva" de cele mai multe ori nici nu are legatura cu discutia respectiva...

Link spre comentariu

Un bătrânel avea impresia că băbuţa lui nu prea mai aude şi se gândeşte să o testeze. Merge într-un colț al camerei şi spune:

- Auzi?

Bătrânica nici o reacţie. Mai face bătrânelul doi paşi şi spune iar:

- Auzi?

Bătrânica iar fără reacţie. Se duce bătrânelul lângă ea şi spune:

- Auzi?

La care bătrânica:

- Pentru a treia oara îţi spun: DAA!!!

Link spre comentariu

Se intalnesc doi prieteni.
– Nu te-am mai vazut demult la fotbal.
– Pai nu ma lasa nevasta. Se supara si incepe cu istericale etc.
– Dar tu esti barbat in casa sau cine? Eee, pai prinde-o odata, dai pantalonii jos si fa-i c.... rosu!
Se despart ei dar peste vreo doua saptamani iar se intalnesc:
– Iar nu ai fost la fotbal. De ce n-ai facut cum ti-am zis? ii reproseaza prietenul.
– Ba am facut. I-am zis ca ma duc la fotbal, ea a inceput sa tipe, am prins-o, i-am dat pantalonii jos, apoi m-am uitat la fundul ei frumos si m-am gandit:

– Ce-mi trebuie mie fotbal??

Link spre comentariu

Doua babe,pe deal,cu cate o caprita, la pascut. Cerul era senin, iar in vale se vedea toata comuna. Predomina Biserica, avand turla la cea mai mare inaltime. Una dintre ele:

- Uite, fa, ce seamana Turla Bisericii cu o p..a!

- Fa, tu esti nebuna? ..Cum poti compara turla bisericii cu Sfanta P..a?

Link spre comentariu

Viorica, o moldoveanca dracoasa,s-a maritat in Ardeal si locuia cu socrii...

Intr-o zi , sotul Ion era la serviciu iar soacra dorea sa zugraveasca bucataria dar nu avea bidinea.

Soacra:-Viorico,bucataria ar trebui zugravita dar nu avem bidinea...

Viorica:-Mama-soacra , var avem?

Soacra:-Avem!

Merge Viorica la socru, ii taie barba ,face o bidinea si una-doua termina de zugravit....

Soacra:-Viorico, geamurile ar trebui vopsite,dar n-avem pensula...

Viorica;-Vopsea avem?

Soacra:-Avem!

Merge Viorica la socru, ii taie mustatile, face 2 pensule si una-doua vopsesc geamurile....

Seara,vine Ion de la serviciu si , cand intra in curte, il vede tata-sau sus in nuc...

Ion:-Ce faci ma tata acolo,da-te jos sa nu cazi ca esti om batran!

Tatal:-Nu ma dau ma!...mi-e frica!...

Ion;-De ce ma tata?!

Tatal:-Ai grija mai baiete ca nebunele astea au zis ca fac clatite...dar nu au oua!!

Link spre comentariu

Un mare concurs.

Concurenti fiind: un ungur, un roman si un tigan.

Tema concursului este:

Cine poate sa stea mai mult intr-un cotet de porci.

Intra ungurul, ...sta un minut,... iese afara:

- Baaagm...p... Nu se poattte.....put porcii....eeeeee!!!!!!!

Intra romanul...sta un minut...iese afara;

- Eeeee....!!! ......Ce put porcii astia!!!

Intra tiganul. Sta o ora , sta doua, sta trei ore.

Dupa trei ore incep sa iasa porcii:

- Baaa, da ce pute tiganul asta!!!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări