hpavictor Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Doi vechi prieteni hotărăsc să se întâlnească acasă la unul dintre ei . Datorită schimbărilor din viața fiecăruia , locuiau în județe diferite . Se apucă de povestit , de mâncat , de băut ... a trecut vremea foarte repede . Înainte de plecare , gazda și-a dorit să-i facă un cadou la despărțire prietenului său . Fiind puternic alcoolizat , și-a aruncat privirea în curte , unde era o cloșcă cu puișorii după ea . La poarta , i-a dat prietenului său în puișor de găină viu , ca amintire . Prietenul se duce la autogară și când să se urce în maxi-taxi șoferul l-a atenționat că nu e voie cu animale vii în autobuz . Ăsta , de nervi se duce la un bar din apropiere și comandă un pahar de coniac , îl bea dar a picurat și în ciocul puișorului câteva picături de băutură . Puișorul a adormit , iar tipul ascunde în chiloți ( în dreptul șlițului ) puișorul , ca să nu îl întoarcă din drum șoferul cel vigilent . Se urcă în autobuz fără nicio problemă , se așează pe scaunul de lângă fereastră și îl ia somnul . Lângă el , total întâmplător se așează o călugăriță bătrână . La un moment dat , puișorul se trezește și a încercat să scoată ciocul și apoi capul prin șlițul pantalonilor . Călugărița îl trezește pe tip și îi zice " Domnule , se pare că aveți o problemă . Deși nu prea mă pricep la bărbați , cred că vi s-a spart un ou ... " 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Apropo de doua "scule". Doua tipe din Bucurest in excursie pe munte. Vede un cioban care se sprijinea in bata si pastea oile' Se apropie si intra in vorba cu el Una dintre ele observa ca acesta are doua slituri la pantalon. O trage pe cealalta deoparte si ii spune descoperirea. - Eu ma duc sa il intreb. Se duse si il intreba direct: - Bace, de ce ai doua slituri la pantalon? - Stiti, fetele taichii, eu am doua "scule": una mare pentru fetele noastre, de aici, de la tara si una mica pentru fetele de la oras. Acestea se uita una la alta mirate. La care una dintre ele: - Bace, ne vezi asa de imbracate, parfumate, rujate, dar tot de la tara suntem si noi! 3 Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Rar mai auzim bancuri bune... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Que belle blague ! ... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Only for French speakers, ..............sad Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Indeed ! ... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 O femeie foarte bine imbracata intra intr-o banca la Paris si cere un imprumut de 1000 euro.Bancherul ii zice ca ea trebuie sa ii furnizeze o garantie pentru a obtine imrpumutul. Femeia ii da atunci cheile de la Mercedes-ul ei care era parcat la exterior. Bancherul accepta si ii da banii dupa ce aceasta semneaza formulare. In timp ce femeia parasteste banca, bancherul si ceilati angajati rad pe seama acestei femei ciudate care lasa un Mercedes de 95.000 euro ca garantie pentru un simplu imprumut de 1000 de euro. Bancherul parcheaza Mercedesul in parcarea subterana de la banca. Doua saptamani mai tarziu, femeia revine si ramburseaza imprumutul de 1000 de euro cat si taxele de imprumut in valoare de 3 euro. Bancherul ii zice: suntem incantati sa facem afaceri cu dumneavoastra, dar nu inteleg ... dupa ce ati plecat in ziua aceea am descoperit ca aveti o avere de mai multe milioane. De ce ati avut nevoie de un imprumut de 1000 euro? Femeia ii raspunde: Eu nu cunosc nici un loc la Paris unde pot sa imi parchez masina mea timp de doua saptamani pentru doar 3 euro!!! 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 (editat) O americanca vine in Romania hotarata sa faca un copil cu un cioban. Se duce la munte, gaseste un cioban la o stana si ii spune problema. Ciobanul se gandeste putin, da din cap aprobator, dupa care o intreaba: - Ai vazut Delta Dunarii? - Nu. - Intai meri sa o vezi. Pleaca tipa si revine dupa 4 zile. - Gata, bade, am vazut-o. - Dar Cetatea Sucevei ai vazut-o? - Nu. - Atunci meri si vede-o. Si daca tot esti prin zona, meri sa vezi si manastirile din Moldova. Aceasta pleaca si revine peste o saptamana. - Gata, le-am vazut si pe acestea. - Dar Cimitirul vesel de la Sapanta? - Nu. - No, meri si vedel. Se intoarce dupa 2 zile foarte nervoasa: - Gata, bade, le-am vazut pe toate. Totusi, eu am venit aici pentru altceva, nu sa vad una si alta! - No, bine ca le-ai vazut. De amu incolo, trei luni. nu vei mai vedea decat tavanul de la stana! Editat Octombrie 19, 2017 de PINTI 3 Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Un soricel fugea îngrozit de o pisică. Cum alerga el cât de repede putea, s-a ascuns în grajdul vacii. -O, dragă vacă, te rog ascunde-mă și pe mine să nu mă prindă pisica să mă mănânce. Vacii i se făcuse milă de el și ca să-l ascundă a trântit o balegă fix pe el. Intră între timp pisica, o întreabă pe vacă unde este șoricelul și când colo, vede o coadă lungă ieșind dintr-o balegă. Il prinde imediat pe șoricel și îl mâncă. Morala1: Nu oricine te bagă în rahat îți vrea răul. Morala2: Nu oricine te scoate din rahat îți vrea binele. Morala3: Dacă tot te-ai băgat în rahat, măcar bagă-te de tot. 5 Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Faina si varianta asta...eu stiam cu o vrabiuta degerata de frig in locul soricelului...ca face balega sa o incalzeasca, apoi de bucurie incepe sa cante, vine pisica si o curata si o mananca. Morala ramane aproape la fel, dar la pct. 3 se modifica asa: 3. Daca tot ai intrat in rahat, macar tine-ti gura! 1 Link spre comentariu
RJK Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 ANPC-ul în inspecție la restaurantul chinezesc: – Am auzit că aveți șobolani! – Da, dar și orezul este foarte gustos… Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 In 2 saptamani am reusit sa scap de 90 kg. Adica am divortat..... superb Link spre comentariu
RJK Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Diploma lui Orlando 1 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 De 60 de ani un bătrân mergea zilnic la Zidul Plângerii din Ierusalim. Aude şi o reporteră de la CNN şi vine să-i ia un interviu.La Zid află care este bătrânul. După 45 de minute bătrânul îşi termină rugăciunea şi reportera îl abordează:- Scuzaţi-mă, eu sunt reporteră la CNN. De când veniţi la Zidul Plângerii ?- De 60 de ani.- De 60 de ani! ži pentru ce vă rugaţi ?- Mă rog ca evreii, creştinii şi musulmanii să trăiască în pace. Să nu mai fie războaie, să dispară ura dintre oameni. Mă rog să nu mai fie foamete nicăieri în lume.- ži ce simţiţi după 60 de ani?- Parcă aş vorbi la pereţi... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate