doru3160 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Copilul in varsta de 59 ani... Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Un tanar ucenic si un instalator batran sunt trimisi la o interventie la o canalizare. Desfac capacul, apa de vreo juma de metru si tot urca, basca si vreo 2-3 „cuirasate” care pluteau in apa. Instalatorul batran – catre ucenic: - Vai sa-mi bag... Ba, uita-te aici ca-ti arat cum se face. Da-mi cheia mops. Se baga asta in canalizare in rahat pana la genunchi, se chinuie dar nu reuseste. - Da-mi cheia tubulara, e groasa aici! Se baga asta pana la piept in rahat, se chinuie mai departe, injuraturi, trosnituri... - Ba, n-ajung la teava aia, da-mi cheia de 10! Vede omul ca nu-i da de cap, cu o ultima fortare trage o gura de aer in piept se baga cu capul la fund si iese peste un minut, victorios dar plin de rahat. Se aseaza pe marginea canalizarii, goneste cu mana mustele care il bazaiau, aprinde o tigara mandru si se intoarce catre ucenic: - Asa bai cocosel, invata aicea meserie, altfel o sa dai toata viata scule la mana... 4 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Un sofer de TIR dormea in cabina cand ii bate o prostituata la geam. -Nu vrei sex, ceva, un oral? Asta , chior de somn, zice: -Bine fa, cat ceri? -Pai nu mare lucru, du-te la shopu’ ala si ia si ia si tu o sticla de vin. Se duce asta si la intoarcere da de un coleg. -Ba ia tu sticla asta de vin si vezi ca e o c*rva la mine in cabina, du-te tu ca io nu mai am chef. Ia asta sticla, se duce in cabina si incepe sa presteze la greu.La un moment dat, bate un politai la geam: -Buna seara…Ce faceti aici? Intreaba asta luminand interiorul cu lanterna. -Bine dom’le, uite i-o trag lu’ nevasta-mea… -Pai de unde stiu eu ca e nevasta dumneavoastra? -Iti zic eu , ca nici eu nu stiam pana n-ai aprins lanterna… 4 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Făt-Frumos creștea într-o zi cât alții în 10 ani.Și într-o săptămână a murit... 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 In regimul trecut Pe la sase seara, se formeaza o mare coada la un magazin de carne Masina de aprovizionare trebuie sa vina la primele ore ale diminetii. Pe la zece seara, apare o Dacie neagra. Din ea coboara un tip imbracat intr-o haina de piele tot neagra. Marge in fata cozii si striga: - Evreii sa plece acasa! Se va da carne numai la romani. Pleaca o parte din multime. La miezul noptii apare iarasi tipul si zice: - Pensionarii sa plece acasa! Vor lua carne numai oamenii muncii. Pleaca o alta parte din coada. Pe la ora trei apare din nou tipul si spune: - Se va da carne numai membrilor de partid! Cine nu este membru de partid sa plece acasa. Mai pleaca un grup de persoane. Dupa inca o ora iar vine tipul si spune: - Tovarasi!! Acum ca suntem intre noi putem vorbi deschis. Mergeti cu totii acasa pentru ca astazi nu va veni nici o masina cu carne. La care unul din multime: - Asculta tovarasu! De ce sunt favorizati evreii in tara asta? 3 Link spre comentariu
allexx1968 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Buna Razboi intre doua cetati scotiene... Trage o cetate cu tunul....cad ceva pietre din zidul cetatii adverse.. Trage cealalta cetate cu tunul,la fel....cad cateva pietre din zidul cetatii adverse. Se repeta treaba de cateva ori si se asterne linistea..... La un moment dat spune una din cetati:Hei nu mai trageti? La care raspunsul este:Poi nu putem trage,ghiuleaua e la voi..... Spor tuturor Alex 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Pe malurile Dunarii ostile stau fata-n fata. Malul nordic este ocupat de ostile romanesti. Mircea cel Batran este in fruntea armatelor romane. Malul sudic este ocupat de turci. In fruntea oastei este Baiazid Ilgerim Fulgerul. Dimineata la prima ora: - Baiaziiiid !!!, striga Mircea. - Daaaa !!!! - Sa-mi s... p...!!! Mare scandal pe malul advers. Tipete, ragnete, incantatii islamice. De ..stapanul a fost lezat, umilit. A doua zi, tot la prima ora: - Baiaziiiiid !!! - Daaaaa !! - Sa-mi s... p...!!! Haosul se creaza din nou in tabara turca. Intr-un final Baiazid ii potoleste, spunandu-le ce plan are el pentru a doua zi. Noaptea trece rapid. Incepe sa se mijeasca de ziua. Se duce Baiazid pe mal si striga: - Mirceaaaaaa !!! - Tu est Baiaziiiiid?? - Daaaa !!! - Sa-mi s...p...!!! 2 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 (editat) Lupta intre Mircea si Baiazid: In prima zi Baiazid scoate un rand de tunuri si le indreapta spre oastea lui Mircea,iar Mircea scoate un rand se steaguri.A doua zi Baiazid mai scoate un rand de tunuri si le indreapta tot spre oastea lui Mircea,iar Mircea mai scoate si el un rand de steaguri.A treia zi,Baiazid nervos il intreaba pe Mircea: - Ba de ce cand eu scot un rand de tunuri tu scoti un rand de steaguri? - Ca sa vezi ca mie mi se falfaie de tunurile tale. Editat Octombrie 10, 2017 de cipri_mury 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Doi evrei, Itzic si Strul, cu magazinele fata in fata. Anunt la Itzic: Astazi zahar 3,50lei. A doua zi Anunt la Strul: Astazi zahar 3.00Lei. A treia zi Anunt la Itzic: Astazi zahar 2.50lei A patra zi Anunt la Strul: Astazi zahar 2.00lei Itic, furios, merge la magazinul lui Strul si il intreaba: - Mai , tu esti nebun, mai? - De ce ma faci nebun, mai? - Pai , mai, cum poti sa vinzi zaharul cu 2 lei cand noi il luam cu 2,20lei? Vrei sa dam faliment? - Eu nu am cum sa dau faliment, mai. - De ce, mai? - Mai, eu nu am zahar la vanzare 4 Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Doi tineri căsătoriți merg în luna de miere. În timp ce lucrurile se mai încălzesc între ei în apartamentul rezervat pentru noaptea nunții, femeia spune: ,,Te rog, fii blând cu mine, sunt virgină”. Bărbatul, perplex, răspunde: ,,Dar cum e posibil așa ceva? Ai mai fost căsătorită de trei ori înainte.” ,,Știu” spune ea, ,,Dar primul meu soț era psihilog și voia doar să vorbim despre asta. Al doilea meu soț era ginecolog și tot ce voia să facă era să se uite la ea”. ,,Al treilea meu soț colecționa timbre și tot ce voia să facă era să… Oh, doamne, chiar mi-e dor de el…” 3 Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Doi tineri căsătoriți merg în luna de miere. În timp ce lucrurile se mai încălzesc între ei în apartamentul rezervat pentru noaptea nunții, femeia spune: ,,Te rog, fii blând cu mine, sunt virgină”. Bărbatul, perplex, răspunde: ,,Dar cum e posibil așa ceva? Ai mai fost căsătorită de trei ori înainte.” ,,Știu” spune ea, ,,Dar primul meu soț era psihilog și voia doar să vorbim despre asta. Al doilea meu soț era ginecolog și tot ce voia să facă era să se uite la ea”. ,,Al treilea meu soț colecționa timbre și tot ce voia să facă era să… Oh, doamne, chiar mi-e dor de el…” Excelent!!! 1 Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Sec!Intr-o cafenea, un domn elegant fara Cell Phone, iPhone, iPad, Smartphone, statea la o masa retrasa si se delecta sorbind tacticos cu inghitituri mici din cafeaua aburinda.Niste # rezist cu ochii iesiti din orbite, privind in diferite device-uri, aflati intamplator si accidental la o masa din apropiere, isi sopteau unii altora: Probabil este vreun psihopat... 2 Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 In 2 saptamani am reusit sa scap de 90 kg. Adica am divortat..... 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Un copil se juca in nisip. Vine un politist si-l intreaba: - Ce construiesti aici,copilas? - Un politist! - Si din ce-l faci? - Din apa, nisip si cacat! Copilul se scoala si o rupe la fuga.Politistul il urmareste dar nu il prinde. A doua zi, aceiasi scena: - Ce faci aici, in nisip,copilas? - Un pompier. - Da? Si din ce il faci? - Din apa si nisip. - Si cacat nu mai pui? - Nu . - De ce? - Pai ..daca mai pun si cacat iese tot politist!! 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Un tip urât , mic , schilod și foarte timid , având o vârstă de aproape 50 de ani , era neînsurat . La un moment dat , își face curaj și de la prima întâlnire cu o fată tânară și foarte drăguță , îi spune sa se mărite cu el , deoarece are " două " . El a mințit-o pentru a o convinge că are calități deosebite , în scopul căsătoriei . Fata , cum a auzit că are " două " s-a gândit ce s-a gândit și a fost de acord cu căsătoria . După nuntă , a fost foarte dezamăgită de prestația soțul ei și l-a întrebat " de ce m-ai mințit că ai " două " la care el a răspuns " nu , nu , am avut două , dar i-am dat una lui popa , că el e bătrân și îi trebuia " . După o săptămână , proaspăta soție vine târziu acasă și în loc de bună seara îi reproșează direct soțului " bine mă , tu i-ai dat-o pe aia mai bună popii ? " 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate