Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Cum vor anunța de-acum moderatorii invitații? În colțul din stânga: Mihaaaai Activistuuuuul Goțiuuuu. În colțul din dreapta: Miiiireeeeeel De cartieeeer Palaaaaada.

După Țociu și Palade acum avem Goțiu și Palada.

Floyd Mayweather a declinat oferta de a participa la un viitor talk show cu Mirel Palada.

Mihai Goțiu va fi expertizat de un grup de oameni de știință, cazul lui fiind foarte interesat. Pe el se pare că l-ar fi luat somnul înainte de a încasa vreo lovitură.

De asemenea, e clar că Palada nu se dezminte, are ceva împotriva „pufoșilor” și ar trebui să-i găsim o poreclă pentru viitoarele gale: Sociologul din Carpați sau Spaima Platourilor.

Pentru că se degradează discursul public și iată, unele personaje ajung și la violență, Federația autohtonă de box ar putea introduce o nouă centură. Deși, la București, e chiar un lucru riscant să promiți oamenilor centură.

Lumea așteaptă acum o poziție din partea partidelor aflate la putere. E posibil ca Palada să fie cooptat în Guvern pentru că a găsit cea mai rapidă soluție de a da ceva la oameni.

Pentru Palada s-ar putea să vină o ofertă și de la FCSB. Echipa are antrenor pentru jucători, are antrenor cu portarii, dar nu are antrenor pentru MM Stoica și nu se știe când acesta va mai vrea să lovească un suporter.

După această întâmplare, CNA-ul va lua cu siguranță măsuri. Moderatorii vor avea cartoane prin care să anunțe rundele, iar prietenii invitațiior din platou vor fi obligați să aibă la ei prosoape pe care să le arunce în cazul în care cineva va fi făcut knock-out.

E posibil ca și televiziunea la care s-a petrecut incidentul să dea comunicat - oameni buni, B-ul din B1 nu vine de la box.

Link spre comentariu

Un evreu intr-un restaurant in New York... la o masa alaturata il zareste pe miliardarul grec Onassis. Se duce la el si ii zice:

- Domnule Onassis! Dv. ma puteti face un om bogat, fara a investi nici macar un singur cent!

Onassis nu spune nici da, nici nu, ci continua sa-si bea cafeaua.

- Domnule Onassis! continua evreul, eu sunt un marunt afacerist. Acum trebuie sa ma intalnesc cu un partener de afaceri. Tot ce trebuie sa faceti este sa treceti pe langa masa mea si sa spuneti: Buna ziua. Partenerul meu isi va da seama ca marele Onassis ma cunoaste, aceasta fiind cea mai buna recomandare pentru mine. El va accepta sa faca afacerea si eu voi fi un om bogat. Toate acestea fara sa investiti nimic.

Onasis nu spuse nimic, continuand sa isi bea cafeaua.

La masa evreului se aseaza un tip si incep sa vorbeasca amandoi. Terminindu-si cafeaua Onassis se scoala de la masa si cand trece pe langa evreu ii zice:

- Buna ziua!

La care evreul se intoarse si zise:

- Mai Onassis! De cate ori ti-am spus sa nu ma mai deranjezi cand fac afaceri?

Link spre comentariu

Un evreu intr-un restaurant in New York... la o masa alaturata il zareste pe miliardarul grec Onassis. Se duce la el si ii zice:

- Domnule Onassis! Dv. ma puteti face un om bogat, fara a investi nici macar un singur cent!

Onassis nu spune nici da, nici nu, ci continua sa-si bea cafeaua.

- Domnule Onassis! continua evreul, eu sunt un marunt afacerist. Acum trebuie sa ma intalnesc cu un partener de afaceri. Tot ce trebuie sa faceti este sa treceti pe langa masa mea si sa spuneti: Buna ziua. Partenerul meu isi va da seama ca marele Onassis ma cunoaste, aceasta fiind cea mai buna recomandare pentru mine. El va accepta sa faca afacerea si eu voi fi un om bogat. Toate acestea fara sa investiti nimic.

Onasis nu spuse nimic, continuand sa isi bea cafeaua.

La masa evreului se aseaza un tip si incep sa vorbeasca amandoi. Terminindu-si cafeaua Onassis se scoala de la masa si cand trece pe langa evreu ii zice:

- Buna ziua!

La care evreul se intoarse si zise:

- Mai Onassis! De cate ori ti-am spus sa nu ma mai deranjezi cand fac afaceri?

La care Onassis raspunde:

Scuze,te-am confundat.

Link spre comentariu

Se intalnesc doi pureci. unul dintre ei este racit cobza.

- Ce ai patit de arati in halul asta?

- Am stat in barba unui motociclist si m-a prins curentul.

- Da prost mai esti!! Eu stau la caldurica intre picioarele unei femei. Stii ce bine este....Incearca si tu.

Dupa o saptamana se intalnesc din nou. Cel bolnav era aproape pe moarte.

- Ce ai patit, ma ? Nu mi-ai ascultat sfatul?

- Ba da. Am intrat cum mai invatat. Era cald si bine. Dupa putin timp am adormit.

- Si?

- Si cand m-am trezit eram...tot in barba unui motociclist !!!

Link spre comentariu

............................................................................................................................

- Ei, cum sa-ti spun, un porc asa de dragut ca asta, nu-l poti manca tot odata!!!

Asta-i ca-n Hannibal, cand il manca pe unu' tot asa, pe bucati, timp in care statea cu el la masa si-l servea cu delicatese din propriul lui picior.... :rade:

Link spre comentariu

Un examen psihologic la un spital de nebuni. Medicul deseneaza o linie si il intreaba pe nebun:

- Ce va sugereaza acest desen?

- Femei goale....

Mai deseneaza un cerc si intreaba:

- Dar asta ce va sugereaza?

- Femei goale...

Mai deseneaza un patrat:

- Si aici, ce descoperiti?

- Femei goale...

Psihiatrul lasa jos creionul si zice:

- Vad ca aveti o idee fixa cu femei goale.

- Eu?.... Eu am o idee fixa cu femei goale?....Acesta lua hartiile de pe masa si le arunca in fata psihologului, zicand:

- Cine a desenat toate aceste obscenitati ?????? Eu sau tu ??? Deci, cine este nebunul??

Editat de PINTI
Link spre comentariu

La un seminar al femeilor, pe tema "Cum să trăiesti într-o atmosferă de dragoste cu soţul tău", participantele au fost întrebate dacă îşi iubesc soţii. Toate au ridicat mâna, aprobator. Atunci au fost întrebate când le-au spus, ultima dată, soţilor, că îi iubesc. Unele au răspuns că azi, altele că ieri, altele că nu-şi amintesc. Atunci au fost rugate să le expedieze soţilor un SMS, cu textul "te iubesc scumpule" iar apoi să schimbe telefoanele între ele şi să citească răspunsurile primite.

Iată cateva:

1. Cine este?

2. Te simţi bine?

3. Te iubesc.

4. Ce mai e acum? Ceva cu maşina?

5. N-am înţeles ce ai în vedere.

6. Ce-ai mai făcut acum? De data asta nu te mai scuz.

7. Nu mă lua pe ocolisuri, spune direct cât vrei!

8. Oare visez?!

9. Dacă nu-mi spui cui îi este adresat mesajul, fac moarte de om!

10. Răspunsul la ce vrei tu este nu!

Link spre comentariu

Langa un sat din Ardeal aterizeaza o farfurie zburatoare.

Autoritatile iau imediat masura de a anunta satenii.

- Dragi sateni, pe islaz a aterizat un OZN. Daca intrati in contact cu acei extraterestri, fiti politicosi si vorbiti frumos. Ii recunoasteti dupa urmatoarele: sunt mici de statura, verzi, au ochii bulbucati si mainile pana la pamant.

Spre seara, Gheorghe era la coasa.Si cum cosea el vede un "omulet mic, verde,cu ochii bulbucati si cu mainile pana la pamant". Se apropie de el, incet sa nu il sperie si ii zice:

- Eu...Gheorghe....cosas...cosesc.

La care omuletul ii raspunde:

- Eu....Ion...padurar...ma cac....

Link spre comentariu

O femeia cauta un cadou pentru sotul ei care isi sarbatorea ziua de nastere.La un moment dat intra intr-un pet-shop si se opreste in fata unei broaste.Pretu afisat era unul exorbitant:10.000 de euro.Aceasta il intreaba pe vanzator:

- Ce are asa de special aceasta broasca pentru a costa asa de mult?

- Face sex oral mai bine decat o zeita.

Femeia isi zice atunci ca ar fi un cadou foarte original si in mod sigur o sa-i placa sotului ei.Cumpara broasca si pleaca bucuroasa spre casa.Cum ajunge acasa ii ofera respectivul cadou sotului ei si il felicita.Seara cei 2 fac dragoste iar apoi se culca in acelasi pat cum le era obiceiul.Pe la 3 noaptea sotia este trezita de niste zgomote ciudate.Sotul ei nu se afla langa ea.Il gaseste pe acesta in bucatarie cu sortul pus si plin de faina din cap pana in picioare,masa plina cu mezeluri,oua,legume,fructe etc. iar broasca prin preajma.Il intreaba mirata:

- Dar ce faci draga aici la ora asta?

- O invat pe broasca sa faca de mancare si dupa aceea tu te cari.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

"A man has survived a 160km/h (99mph) ride holding on to the side of a high-speed train in Germany, officials say.

Deutsche Bahn said he grabbed plastic bellows connecting two carriages of the Bielefeld-Hannover express on Thursday, using just a small ledge to stand on.

The 59-year-old man acted after the ICE train with his luggage inside had started moving away from the station.

Rail officials alerted the driver, who slowed down the train before stopping at a station 25km down the track.

"The 59-year-old can thank the rail personnel for the fact that he is still alive," a police spokesperson was quoted as saying.

The man - who was unhurt and is believed to be from Romania - then continued his journey to Hannover inside the carriage.

He was later expected to be questioned by police, reports said.

Link spre comentariu

Varianta goagal:

"Un bărbat a supraviețuit unei călătorii de 160 km / h (99 km / h) care se află în partea de sus a unui tren de mare viteză din Germania, spun oficialii.

Deutsche Bahn a declarat că a luat mâna pe burdufuri de plastic care leagă două cărucioare de expresul de la Bielefeld-Hanovra joi, folosind doar o mică margine pentru a sta pe loc.

Omul în vârstă de 59 de ani a acționat după trenul ICE, cu bagajele înăuntru, care începuseră să se îndepărteze de la stație.

Oficialii de la bord au alertat șoferul, care a încetinit trenul înainte de a se opri la o stație de 25 km în jos.

"Copilul în vârstă de 59 de ani poate mulțumi personalului feroviar pentru faptul că este încă în viață", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Omul - care a fost rănit și se crede că este din România - și-a continuat apoi călătoria spre Hannover în interiorul căruciorului.

El a fost așteptat mai târziu să fie interogat de poliție, au spus rapoarte.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări