icar Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 Maresale, nu prea e de ris. Mai acum ceva ani, a trebuit sa pun intr-un cont particular (ING) niste bani, pentru un tip ce mi-a cumparat ceva de prin tarile calde. Pe foaia de "varsamint" sau cum s-o fi numit, a trebit sa complectez o ,in care ma intreba de unde am banii! Am zis ca e o gluma, asa ca nu am complectat rubrica respectiva. Sanchi, nu mi-a luat banii, pina nu am scris ceva la rubrica respectiva! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 Se putea și mai rău, să fie reziliat contractul au pățit-o alții, cică de la 15k de euro e legea, cred că mai și abuzează.Noi ăștia cinstiți o pățim din cauza altora... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 Si daca aveam banii din trafic de droguri sau din furt, ce imbecil credea ca (cineva) declar(ă) asa ceva? Link spre comentariu
icar Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 Cind intrati intr-un restaurant, trageti un vint! Daca unii clienti nu strimba din nas, probabil au covid! 6 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 -Ce vei face după ce trece pandemia? - O să mă îmbăt! - Dar ai băut întreaga carantină! - Ei,vezi ? Nu am ce vorbi cu tine. Despre ce poți vorbi cu o persoană care nu sesizează diferența semantică subtilă dintre existențialismul depresiv al chefului în carantină și extravaganța beției fără griji ? 4 Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Si eu sunt în carantina de când am mirosit trandafirii pe care i-am luat de ziua lui nevasta-mea. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate