PINTI Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Popescu consulta un medic, deoarece avea o erectie continua. Ii spune: - Domnule doctor! Tot timpul imi sta dreapta! La inceput mi-a placut, dar acum a intrecut orice masura! Nu mai rezist! Medicul il consulta, o studiaza amanuntit si la un moment dat, cu o penseta, ii scoate o furnica din "obiect". I-o arata si-i spune: - Asta va excita! - Domnule doctor! Va sunt nespus de recunoscator. Ce va datorez? - Nimic, dar furnica ramane aici! 4 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Şeful îşi cheamă angajatul în birou şi-i spune: – Am observat că în ultima vreme cam moţăi în timpul şedinţelor. Dormi îndeajuns? – Nu prea, răspunde acesta, şedinţele sunt tot mai scurte… … 2 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 „Au săpat un șanț în stradă, Iar apoi l-au astupat. Dar l-au destupat să vadă Ce anume-au îngropat !” (Nu știu cine a zis/scris) 2 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Buna Spor tuturor Alex 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2020 Partajează Postat Iulie 23, 2020 Acum 4 minute, -Atlas- a spus: Buna Spor tuturor Alex Clar, acesti scriitori ar trebuie sa se intoarca in locul care le-a declansat aceste talente nebanuite ... Link spre comentariu
Postări Recomandate