PINTI Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 Un militian pleaca cu trenul.In fata lui era un domn care citea o carte, fara sa-l intereseze altceva. La un moment dat, militianul nu mai poate de curiozitate si-l intreaba pe om: - Ce-i cu cartea asta atat de interesanta, de nu va mai dezlipiti ochii din ea? – E…,e o carte de logica si perspicacitate. – Pai,cum asa? – Dle. politai, dumneavoastra aveti acvariu? – Da. – Pai daca aveti acvariu, aveti si apa in el, nu? – Asa este, am si apa in el. – Daca aveti un acvariu cu apa in el, aveti si nisip in el, nu? – Domnule, ce carte, asa este, am si nisip. – Daca aveti acvariu, nisip, apa, aveti si pesti in el,nu? – Ce carte domnule, asa este, am si pesti. – Pai, daca aveti pesti in casa, inseamna ca va place sa pescuiti, nu? – Sigur, domnule, ce carte. – Daca va place sa pescuiti, inseamna ca va place si bautura, nu ? Acolo..... pe balta..... merge o sticluta. – Sigur, domnule. – Daca va place bautura, inseamna ca va plac si femeile, nu? – Sigur. – Daca va plac femeile, inseamna ca nu sunteti homosexual, nu? – Nu domnule, nu sunt. - Vedeti? Asta inseamna logica si perspicacitate. In sfarsit ajunge militianul la destinatie, foarte incantat de aceea carte. La intoarcere, ia militianul o carte de povesti din gara, se urca in tren si incepe sa citeasca fara a se opri. Un cetatean vazandu-l pe militian ca nu se mai oprea din lectura, intreaba: – Nu va suparati, dle politai, ce carte e aceasta. ? – E…., e o carte de logica si perspicacitate!!! – Pai, cum asa? – Sa va demonstrez. Dumneavoastra aveti acvariu acasa? – Nu. – Inseamna ca sunteti homosexual !!! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 Intr-o zi iese melcul la plimbare prin padure Pe drum se intalneste cu vulpe care il intreeaba: - Ce faci Sefu'? - Bine, raspunde melcul, care, deja uimit de felul in care i s-a adresat vulpea, merge mai departe. Se intalneste si cu ursul: - Ce faci, Don" Sef? Melcul, nestiind ce se intampla, isi continua plimbarea pana intalnest leul, regele animalelor. - Ce faci , Marite Sef? intreaba leul. Melcul, deja iritat, ii da imediat replica: - Ma, nu inteleg. Vulpea mi-a pus aceiasi intrebare, ursul la fel, si acum tu, regele animalelor, ma intrebi: "Ce faci Marite Sef"? - Da melcule, e foarte simplu. Esti lenes, te misti greu si nu ai coloana vertrebrala. ESTI UN ADEVARAT SEF!!! 5 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 Discuție între două prietene : prima : - Auzi, tu te-ai uitat vreodată în ochii soțului tău, în timp ce făceai sex ? a doua : - Da, m-am uitat. prima : - Și el ? a doua : - El stătea în ușă și privea ca prostul ! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Un politist s-a dus intr-o zi la sectie cu un pinguin. Aici seful sau l-a intrebat: - Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Gradina Zoologica!!! Dupa un timp, seful pleaca de la sectie, iar pe drum se intalneste cu politistul care era cu pinguinul de mana. - Ti-am spus sa-l duci la Gradina Zoologica! - L-am dus. Acum mergem la teatru. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 (editat) Doctorul: Am niște vești proaste și vești foarte proaste. Pacientul:- Ei bine, dă-mi vestea proastă prima. Doctorul:- Am primit rezultatele testelor tale. Mai ai 24 de ore de trăit. Pacientul: - 24 DE ORE! Asta e teribil! Ce ar putea fi mai rău? Care e vestea foarte proastă? Doctorul: - Am încercat să dau de tine de ieri. Editat Iulie 15, 2020 de Vizitator - Link spre comentariu
icar Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Medicul ginecolog: - Stimata doamna, am o veste buna pentru dumneavoastra! - Pardon, sunt domnisoara!!!! - Stimata domnisoara, am o veste proasta pentru dumneavoastra, sunteti gravida! 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Ora 24:30, am crezut că nu văd bine! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 (editat) La tembeliziuni e posibil orice, deci si ziua de 25 de ore! Editat Iulie 16, 2020 de icar 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate