Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

1. Alinuța se întoarce de la grădiniță. Bunica o așteaptă cu masa pregătită.

Alina : - Mamaie, ce e ăla amant ?

Bunica cînd aude, aleargă repede în camera ei, deschide șifonierul și de acolo cade un schelet.

2. Mama își cheamă fata la ea și-i spune : - Draga mea, deja ai 14 ani, trebuie să discutăm și noi ca femeile !

Fata : - Bine mamă. Ce vrei să știi ?

3. Fata de 18 ani merge la mama ei și o întreabă : - Mamă, vreau să mă căsătoresc. Cum să-mi aleg soțul, ce mă sfătuiești ?

Mama : - Draga mea, eu cred că cel mai nimerit ar fi un soldat.

Fata : - Soldat ? Păi de ce ?

Mama : - Draga mea, soldatul știe să facă mîncare, își face patul, este ordonat, își spală hainele și mai ales, știe să asculte de superior !

Link spre comentariu

În cadrul unei partide de vânătoare, un bărbat elegant împușcă o rață. Pasărea cade însă, în ograda unui fermier, care susține că vânatul îi aparține, întrucât a căzut pe teritoriul său.

-E pasărea mea, insistă orășeanul care a doborât rața. Fermierul sugerează ca disputa să fie tranșată în stil vechi, cu un „șut neaoș”: -Eu îți trag un șut cât pot de tare în boașe, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai puțin ia pasarea.
Bărbatul e de acord. Astfel, fermierul îi trage un șut strașnic în partile sensibile. Când își revine, orășeanul șopteste cu greu:
Bine. Acum e rândul meu.
-Lasă, zice țăranul. Poți să păstrezi rața.

Link spre comentariu

Un ascultator suna la un post de radio.
    - Buna ziua!
    - Buna ziua! Va ascultam.
    - Am gasit un portofel care contine 15.000 Euro si un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai.

- De ce nu mergeti la Politie? Noi cu ce va putem ajuta?

- As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.

Link spre comentariu

Nimeni nu se teme de muncă, dar toți s-au obișnuit să se ferească de ea ! (L.N. și M.V.)

- - - - - - - -

Dacă cineva spune că s-a îmbogățit din muncă cinstită, întreabă-l : - din munca cui ?

Link spre comentariu

Vine ciobanul acasa de la crasma, pe la unu noaptea. 

- Unde -ai fost, ma nenorocitule? Nu vezi ca toata lumea se plange de pandemia asta de C 19? Te-ai dezinfectat?

- He, he, he!!!!. Eu am gasit un antidot la C19. 

- Ce antidot ai gasit, ma betivule?

- No, iti spun amu, dar nu mai spui la nimeni. Este facut din corcodusa, pruna si piersica si se numeste C 55!  Cu C 19 te speli cu el pe piciore cand ai raie.

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări