flomar60 Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 Ha,ha, buna asta!Pai copilul poate pretinde ca îl dor dinții...sic!....si sa consume tati doza lui! Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 (editat) Blonda calatoreste cu un avion cu 2 locuri ,cand pilotul moare subit ..... _ turnu ,ajutor ,vorbeste blonda in statie, a murit pilotul ,ajutor _ bine ,nu e problema ,rezolvam ,dati inaltimea si pozitia : -1.72cm si stau in scaunul de langa pilot. Blonda la farmacie: am nevoie de vitamine pt copil ... _ A , B, C, E ....K....??? - indiferent , inca nu stie sa citeasca.... O pereche merge la sexolog - avem o problema sexuala , putem sa va aratam : -Da , nici o problema nu sunt rusinos si respect sectretul medical.Aveti acolo patul de consultatii.... Incep , doctorul sta ,se uita , face ochii mari , cateodata mai misca sprancenele , dupa 40 minute actiunea se termina.... -Unde e problema , a fost preludiu , mai multe pozitii , mai multe orgasme ......? -Problema este ca nu avem locuinta proprie si hotelul e prea scump..... 61% din fetele ce au facut cunostinta pe internet au declarat ca si in realitate a fost la ce s-au asteptat .Restul de 39% sunt si acum cautate.... Un pescar cu degetele de la un picior bandajate sta pe malul baltii ,se uita atent la bete.... vecinul de la 5 metrii mai incolo curios : musca pestii ? -Nu , am cazut ieri..... Iarna ,un militian la altul: mi-e frig la maini..... -Baga-le in Buzunar ! _ Nu pot ,acolo am manusile..... Blonda la psiholog : doctore , am o problema cu sotul , se crede masina ! -aduceti-l aici ,sa vad ce are ! -Nu pot , eu nu am permis..... Nu-mi plac campaniile electorale.....din pacate pe stalpi atarna numai pozele politicienilor ..... Editat Iulie 8, 2020 de Усилитель 2 Link spre comentariu
diddygy Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 Se vorbeste doar de morti de corona zilnic Dar de numărul celor ce mor de alte boli de ce nu se zice nimica...??? 1 Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 CUVINTE DIFICIL DE SPUS CÂND EȘTI BĂUT: 1. inovativ 2. preliminar 3. scorțișoară CUVINTE FOARTE GREU DE SPUS CÂND EȘTI BĂUT: 1. specificitate 2. obsesiv compulsiv 3. transsubstantializare CUVINTE CARE-S AL DRACU DE GREU DE SPUS CÂND EȘTI BĂUT: 1. nu, mulțumesc, sunt căsătorit! 2. nu, mulțumesc, ajunge pentru mine! 3. nu, nu vreau să-ți văd țâțele! 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 - Doctore, sunt constipat de o saptamana. Nu stiu ce sa mai fac; imi vine sa ma urc pe pereti. Ce poti sa-mi dai? Doctorul ia o cutiuta, un flacon mare, o lingurita si incepe sa intrebe, punand totodata praful din flacon in cutiuta: -O sa te rezolvam rapid chiar acum, cand ajungi acasa. Dupa ce iesi de la mine, cat mergi pana la tramvai? -Pai, vreo 50 de metri. Doctorul pune in cutiuta putin praf. -Si cu tramvaiul cat mergi? -7 statii. Doctorul pune iar o jumatate de lingurita si un pic. -Si de la tramvai pana acasa, de la scara cate trepte si cate etaje si de la lift pana la usa, cate broaste ai de descuiat, cat este pana la toaleta? La fiecare raspuns, doctorul pune putin sau mai mult medicament. -Acum ia praful acesta, acum, cu un pahar cu apa si… vedem acasa. Dupa doua zile, se intalnesc pe strada. Doctorul, curios: -Ei, cum a fost? -Doctore, ai fost fantastic! Cata precizie ai avut! Ai gresit doar cu vreo 3 metri. Si am facut pe hol!! 5 Link spre comentariu
icar Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Doua babe, intr-o sala de tribunal, asistau la un proces de viol, ca se plictisisera acasa. Judecatorul intreaba: - Inculpat, este adevarat ca ai violat-o pe femeia asta, aici de fata? - Onorata, instanta, nu m-am atins de un fir de par! La care o baba catre cealalta: - Vai tu, cita precizie! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate