Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

– Costele, nenorocitule, unde mi-ai umblat pana la ora asta? il intreba nevasta-sa Leana.
– Am asteptat sa intoarca pancarta de la usa barului, ca scria „INCHIS”, raspunse Costel, abia tinandu-se pe picioare.
– Pai si unde dracu’ ai baut, daca era inchis?!
– Pai n-am zis ca era inchis, femeie, am zis ca SCRIA „inchis”!…Ca asa se vede cand te uiti dinauntru.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Se spune ca un student al profesorului Grigore Moisil a venit nepregatit la examen si a scris numai "balarii" in lucrare.

Dupa ce a corectat lucrarile, Grigore Moisil a inceput sa le imparta spunand fiecaruia ce nota a luat.Ajuns la studentul cu pricina, profesorul Moisil il apuca de cap, il pupa pe frunte apoi zice:

-Tinere, de acum te poti lauda ca profesorul Moisil te-a pupat in fund, ca asta nu-i cap!

Link spre comentariu

Prin anii 80, Ceausescu a poruncit reorganizarea Academiei. La o sedinta, era prezent si Moisil, care era cu gindul la ecuatiile lui. Presedintele Academiei, crezind ca-l prinde motaind, i se adreseaza:

- Tovarase academician Moisil, cu ati organiza sectiile Academiei?

La care, Moisil hitru:

- Eu as uni geodezia cu geografia si as pune sef pe Geo Barton!

Link spre comentariu

Explicand studentilor diferenta dintre teorie si practica, referitor la temperatura medie, Grigore Moisil a spus:

-Daca stati cu o fesa pe o plita incinsa si cu cealalta pe o bucata de gheata, teoretic puteti rezista, in practica ... e vai de curul vostru.

Link spre comentariu

Un barbat isi surprinde sotia cu altul in pat. Se scarpina in cap mirat si spune...omule, eu sunt sotul ei, si nu am ce face, trebuie sa-mi fac datoria din cand in cand, da' tu ce motive ai?

Link spre comentariu

Femeia prin ochii vânătorului

De la 15 la 18 ani:
 Vrăbiuță
  Zboară foarte mult. Țopăie non-stop..  Nu este vânată pentru mâncare.. eventual pentru un mic aperitiv..
 De la 18 la 25 de ani:
 Pitulice (prepeliță) - cea mai delicioasă partidă de vânătoare..  ușor de păcălit și de prins. Se zbate și foșnește foarte mult..
 De la 25 la 35 de ani:
 Coțofană ( Țarcă ) - Hoață mare ..atentă la prada altor coțofene.. gurmandă.. adoră tot ce este delicios.. îi plac obiectele strălucitoare.. face orice pentru un cerculeț de aur...  Este foarte agilă, vicleană și precaută.  Este dificil să o vânezi.. 
 De la 35 la 45 de ani:
 Rață - se mișcă mai greu dar totuși dificil de țintit.. apreciată de unii vânători pentru stratul de grăsime depus sub piele..
 De la 45 la 55 de ani:
 Cioară - enervant de gălăgioasă.. zboară doar ca să se hrănească..
 De la 55 la 65 de ani:
 Bufniță - interzisă prin lege.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări