okean Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 (editat) Tari di' tat... Editat Iunie 29, 2020 de okean Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Ion : Fă Marie, vrei să mergem cu o mașină mare, cu motor puternic, cu geamuri mari, cu șofer ... Maria : Da Ioane, de cînd aștept eu așa ceva ! Ion : Atunci îmbracă-te mai repede, că pierdem autobuzul. 2 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Buna Stiti oare de ce se bucura ungurii cand merg la magazinul alimentar? Acolo pot spune si ei: -Dati-mi va rog Ardealul. Si primesc Ardealul,un pate de ficat bineanteles. Spor tuturor Alex 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 O familie de scotieni se plimbau prin parc.Copilul lor in varsta de 6 anisori isi intreba tatal: - Tata,tata?!Imi iei si mie o inghetata? - Nu-ti iau mai nimic lasa-ma in pace - Hai tati, hai, ia-mi o inghetata vreau inghetata. - Bine,bine Dupa 14 ani familia se plimba iar in parc. - Ce zici tata, dai si tu o bere? - Esti nebun?! Vrei sa te strici la stomac? Cum sa bei bere dupa inghetata!!! 4 Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 1 oră în urmă, -Atlas- a spus: Stiti oare de ce se bucura ungurii cand merg la magazinul alimentar? Acolo pot spune si ei: -Dati-mi va rog Ardealul. Si primesc Ardealul,un pate de ficat bineanteles. Dar nu-l primesc pe gratis! 2 Link spre comentariu
icar Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Ion: Fa nevata, am cistigat, la Loto, un milion de euro! Asa ca, fa-ti iute bagajele! Nevata: Vai, megem pe Coasta de Azur? Ion: Nu, tu mergi la ma-ta! 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Un ungur agaţă o prostituată în Gara de Nord şi o duce la el acasă. O dezbracă şi vede că era epilată peste tot. - Unde e peru’? întreaba mirat ungurul. - Hai sictir; la 50 de lei ora vrei să te învăţ şi geografie?! Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Ion : Fă Marie, ție ți-ar plăcea să fii bărbat ? Maria : Da măi Ioane, dar ție ? 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Un betiv prinde pestisorul de aur, care trebuie sa ii indeplineasca trei dorinte. – Care este prima dorinta? il intreaba pestisorul. – Vreau ca marea asta sa fie din vodca. Si i s-a indeplinit dorinta. – Care este cea de-a doua dorinta? il intreaba pestisorul. Sta betivul si se gandeste si in cele din urma spune: – Vreau ca si toate raurile care se varsa in mare sa fie de vodca. Zis si facut. – Dar a treia dorinta care iti este ? Gandestete bine ca este ultima. Sta betivul si se gandeste, si se gandeste, si se gandeste… si in cele din urma spune: – Ai ma, nu dai si tu o vodca? 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Tînărul rabin şi tînăra rabineasă umblă cu căruţa, trasă de cai, plină cu marfă. Vin tîlharii, iau căruţa, iau caii, iau marfa, îl bat pe rabin, isi bat joc de rabineasă şi pleacă. Se aşează rabinul pe o piatră, la marginea drumului, şi începe să se tînguie: – Oi… vei… oi… vei… – De ce te tîngui, zice rabineasa, că ne-au luat căruţa? Nu-i nimic, tata are multe căruţe, are să ne dea una. – Oi… vei… oi… vei… – De ce te tîngui, că ne-au luat caii? Nu-i nimic, fratele meu are mulţi cai, are să ne dea doi. – Oi… vei… oi… vei… – De ce te tîngui, că ne-au luat marfa? Nu-i nimic, unchiul meu are multă marfă, are să ne dea ceva, la el nu se cunoaşte. – Oi… vei… oi… vei… – De ce te tîngui, că te-au bătut? Nu-i nimic, am să te pansez, să vezi că trece, nici n-are să se mai cunoască. – Oi… vei… oi… vei… – De ce te tîngui, că si-au batut joc de mine? Ce putem face – să vezi că şi asta are să treacă. Atunci tînărul rabin încetează să se mai tanguie, se uită drept în ochii tinerei rabinese şi-i spune: – Da’ tu, tu de ce le-ai ţinut contra? 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Un copil o intreaba pe ma-sa: - Mama, cum se poate ca si tu esti alba, si tata-i alb, iar eu sunt negru??? - Dragul mamii, la ce bairam a fost atunci, bucura-te ca nu latri!! 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate