deneinvins Postat Iunie 27, 2020 Partajează Postat Iunie 27, 2020 La întrecerile sportive, coechipierii trebuie să aibă aceeași înălțime, greutate, stare fizică și nivel de pregătire. Pentru că : ”Piticii lovesc numai sub centură !” (nu știu cine a spus). sau : Indiferent ce culoare are centura ta, piticii lovesc sub ea ! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Moare Vasile. Nevasta-sa Gheorghita: "Sa-i pun pantofii astia noi???–Las ca-s buni si tenisii……..Sa-i pun costumul asta nou???Las ca-i bun si treningu"… Dupa ce il imbraca si il aseaza in sicriu…incepe moldoveanca sa boceasca: - Unde te duci tu Vasileeeeeeeee??? unde te duci tu Vasileeeeeeee??? La un moment dat se aude din sicriu: - LA FOTBAL NENOROCITO.. 6 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Două doamne (secretare) fiind la ora de cafea, discută : - Dragă, soțul meu în fiecare dimineață, bea cîte o cană din aia mare de nechezol (cafea de slabă calitate). - Și ? - I s-a făcut (aia) ca la cal ! - Cum tu, așa mare ? - Nu tu. Așa neagră. 1 Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Acum 7 minute, deneinvins a spus: cană din aia mare de nechezol (cafea de slabă calitate). Bancul fiind, desigur, explicatia din paranteza. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Înainte de începerea lucrului, la cafea, ”băieții” discută : - Băi, e bine să ai numai nevastă. Te duci acasă la tine, te așteaptă soția ta, copiii tăi, lucrurile tale, totul este bine ! - Nu băi, este bine să ai numai amantă. Pleci de la serviciu, te duci la ea, armonie, lucruri frumoase, bucurie, etc. ... - Măi băieți, este bine să ai și nevastă și amantă. Fiecare crede că ești la cealaltă, timp în care tu îți termini lucrările de la serviciu ! 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 La proces, judecătorul către martor : - Ați văzut cînd vecinul dumneavoastră își bătea soacra ? - Da, am văzut .... - Și de ce nu ați intervenit ? - Păi, am vrut la început, dar apoi am văzut că se descurcă singur ! 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 -Ce vrei să te faci când vei fi mare? - Visez sa fiu miliardar ca tatăl meu, zice Bulișor. - Tatăl tau este miliardar? - Nu! Dar visează și el! Link spre comentariu
Postări Recomandate