okean Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 Din acelasi ciclu : " Pozele pentru permis se fac fara masca ! " 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 (editat) Doi prieteni erau într-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se pregătea să lovească , moment în care zărește o lungă procesiune funerară trecând prin apropiere. Tipul se oprește cu crosa în aer, își scoate șapcă, închide ochii și lasă capul în jos, cufundat în rugăciune. Prietenul său zice: - Vai, e cel mai frumos și mai mișcător gest pe care l-am văzut vreodată . Esti un om absolut nemaipomenit. Iar celălalt răspunde : - Ce vrei, am fost căsătoriți 35 de ani! Editat Iunie 16, 2020 de Vizitator :) Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 Bancul este foarte bun. Puteai sa il cosmetizezi si tu putin: cu liniuta de dialog de la capat, cu aranjarea in pagina, etc..etc. 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Doua curve blonde au fost arestate de politie. La eliberare, judecatorul le-a intrebat: - Voi ce o sa faceti pe viitor? - Eu am sa ma duc sa ma "ard" cu unu’, dar sa ma "ard" bine de tot. - Iar tu? - Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat. Vreau sa ajunga fotbalist de talie mondiala si sa rateze, de mai multe ori, cu poarta goala. - Bine, dar de ce? - Ca sa strige tot stadionul: ,,Baga-mi-as **** in ma-ta !” 2 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2020 Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2020 prost formulat acest banc daca stia ca de import nu mai este dece a mai intrebat ? formularea corecta ar putea fia asta: anastezie de import! de aia nu mai este atunci de a noastra na,,, bancuri de facecur... Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Un copil mergea cu autobuzul prin oras, stand exact pe locul de langa sofer urland cat il tineau puterile: - Daca tata era un taur si mama o vaca, atunci eu asi fi fost un mic tauras. Soferul incepu sa se enerveze. - Daca tata era un elefant si mama o elefantica, atunci eu as fi fost un mic elefantel. Soferul deja scoate fum pe nari de nervi.Copilul a trecut in revista o intreaga gradina zoologica, enervandul la maxim pe sofer. Nemaisuportand il intreaba: - Auzi baietica, daca tac-tu era un betiv si ma-ta o prostituata, tu ce ai fi fost? Copilu zimbeste putin si ii da raspunsul: - Sofer de autobuz, nene!! 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate