Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

La ora de educatie sexuala, extemporal. Bula baga mina sub fusta colegei de banca. Profesoara il vede si striga la el, "Bula, nu mai copia!!"

Link spre comentariu

Bulă o surprinde pe maică-sa goală în faţa oglinzii, mângâindu-se excitant pe tot corpul şi şoptind:
   -  Vreau un bărbat! Vreau un bărbat! Vreau un barbat!
A doua zi, venind mai devreme de la şcoală, o gaseste în pat cu un bărbat.
Văzând aceasta, se duce la el în cameră, se dezbracă, se aşează în faţa oglinzii şi începe să se mângâie, şoptind:
   - Vreau o bicicletă! Vreau o bicicletă! Vreau o bicicleta!

Link spre comentariu

Un student la ştiinţe economice sta lângă un catarg în curtea Universităţii. După un timp, vine un coleg student la inginerie şi-l întreabă:
   – Ce faci colega?
   – Am primit ca temă de la rector să măsor înălţimea catargului şi tocmai mă gândeam cu ce formulă aş putea face asta mai bine.
   – O secundă, spune studentul la inginerie.
Scoate catargul din suport, îl întinde pe pământ şi cu o ruletă îl măsoară.
   – Exact 7 metri!
După care, pune catargul la loc în suport şi pleacă. La care, viitorul economist:
   – Inginerii ăştia!… Noi vorbim de înălţime şi el măsoară lungimea…

Link spre comentariu

Chiriţa se plimba într-o seara la Iasi pin târg. Dintr-o crâsma iasa un barbat pe sapte carari si se pişa la primul copac ce-l întâlneşte.

- Vai, şe grosolaniie! zîşe Chiriţa

La care omul nostru se întoarce scuturându-si ştromeleagul:

- Da şe zîşi coana di lungîmi?

Editat de franzm
Link spre comentariu

O domnişoară într-o măcelărie, care comercializa numai carne de porc, vede agăţate pe sus nelipsitele picioare de porc şi îl întreabă pe măcelar:
   – Cum daţi picioarele?
   – La o parte, cum le dau mereu , zice macelarul hlizindu-se şmecher.
Serioasă, fără să zâmbească, femeia il pune la punct:
   – Atunci, va rog, sa imi daţi-mi două limbi.

Link spre comentariu

Iţic şi Ştrul se prezintă în faşa rabinului. Iţic îi spune:
   – Rabbi, am o dispută cu Ştrul. Lămureşte-ne. Spune-mi, negru e culoare?
Se uită rabinul în Talmud şi îi spune:
   – Da, e culoare. În Talmud scrie că trebuie să te îmbraci în negru cînd moare cineva.
   – Dar albul e culoare?
   – Da, si albul e culoare. In Talmud zice că mireasa se îmbracă în alb.
Iţic, adresîndu-se lui Ştrul:
   – Ai văzut că televizorul pe care ţi l-am vîndut era color?

Link spre comentariu

Patru “calculatoristi” se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca:
    – Am agatat aseara o tipa beton. Am dus-o acasa. Eu incins, ea incinsa. Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa. Am “pus-o” in picioare, rezemati de perete… Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe covor, pe masa din bucatarie, si chiar pe tastatura noului meu calculator…
In acel moment ceilalti striga in cor:
   – Aaaaaaaaaa! Ce calculator ti-ai luat?

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Buna

Primii pași timizi ai relaxării în America: statul California le permite oamenilor să se scalde în ocean, dar nu le permite să stea pe plajă; statul New York le permite oamenilor să stea pe plajă, dar nu le permite să se scalde în ocean. Ambele recomandări au la bază studii științifice. Cum știința e imbatabilă, virusul e virus și oamenii oameni, deduc că marea diferență se referă la ocean. Una-i Atlanticul, alta-i Pacificul.

Spor tuturor

Alex 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări