Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Un irlandez, un mexican si un italian erau muncitori pe un santier, undeva la etajul 20, si vine pauza de masa. Irlandezul isi deschide punga cu mancare si  zice

- Din nou varza si carne de vaca! M-am saturat!  Daca si maine tot asta gasesc in punga, ma arunc!.
Mexicanul deschide punga si zice:

- Din nou tacos! M-am saturat de tacos! Daca maine gasesc tot tacos, ma arunc!
Italianul

- Din nou lasagna! M-am saturat! Daca maine e la fel, ma arunc!
A 2-a zi, irlandezul are exact aceeasi mancare, se arunca si moare, mexicanul se arunca si moare si el, italianul idem, se arunca si moare.
La inmormantare: nevasta irlandezului:

- Daca stiam ca nu-i place, i-as fi gatit altceva! Puteam sa ii pun la pachet ceva cu carne de porc, de pui sau de peste.

Nevasta mexicanului:

- As fi putut sa-i dau tortillas, chilli peppers sau altceva! Daca as fi stiut!”.
Acum toata lumease se uita la nevasta blondului…si se uita…si se uita… la care nevasta italianului zice:

- De ce va uitati ma la mine?! El isi face singur pachetul!”

Link spre comentariu

Un politician intreaba la Radio Erevan:
– Un barbat poate sa aibă mai mult de 2 "oua"?
Raspuns:
– In mod normal nu, dar daca atunci cand te apleci in fata si te uiti printre picioare numeri exact 4, sa stii ca opozitia a venit puternic din urmă !

Link spre comentariu

Buna

Un pusti la farmacie:

-O cutie cu pre****tive.

Farmacista iritata:

-Pustiule,pre****tivele nu sunt pentru copii si sunt pe marimi,asa ca trimite-l pe tatal tau sa-si cumpere.

-Aveti dreptate,pre****tivele nu sunt pentru copii,sunt impotriva copiilor si nu sunt pentru tata,sunt pentru

mama,care pleaca in delegatie si nu stie marimea inca.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări