Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Un tip a decis să participe la naşterea copilului său.
Când soţia a început să nască, el a leşinat, doctorii l-au readus la viaţă, apoi iarăşi a leşinat, şi aşa de câteva ori. În cele din urmă şi-a revenit:
- Felicitări! Aţi devenit tată!
- Ce am?
- O fiică!
- Slavă Domnului, nu va suferi aşa ca mine!

Link spre comentariu

La ora de religie preotul îl întreabă pe Bulă:

– Ce trebuie să faceți prima dată, ca să vi se ierte păcatele?

Bulă:

– Să păcătuim, dom’ părinte...

Link spre comentariu

Doi nemti discuta intr-un showroom:
– Ce-i asta, Dacia Duster?
– Duster ... da.
– Romaneasca, nu?
– Da, romaneasca ...
– Buna, nu?
– Garda inalta, cauciucuri groase...
– Mda ...
– Mai, ce ti-e si cu romanii astia... ar face orice numai sa nu-si repare drumurile.

Link spre comentariu

Dupa 15 ani, un evreu se intorce in satul sau natal si este primit de catre cei 3 frati. Acestia aveau niste barbi lungi, pana in podea. Evreul ii intreaba:
   - Ce-i cu barbile astea ale voastre? De ce le-ati lasat sa creasca asa de mari?
   - Pai, atunci cand ai plecat, ai luat si lama de ras!!!

Link spre comentariu

O pereche de pensionari la restaurantul unde au avut prima lor intalnire:
– Iti aduci aminte cum ne-am cunoscut acum 50 de ani ? Seara am iesit din restaurant fericiti si am luat-o pe straduta aia intunecoasa si…
– Bineinteles ca-mi aduc aminte- zice batrana chicotind.
– In amintirea vremurilor trecute, hai sa mai incercam odata, sa repetam figura aia care-ti placea tie !
Platesc ei nota si se indreapta sprinteni spre straduta intunecoasa.
O pereche de tineri de la o masa vecina auzind conversatia isi propun sa-i urmareasca. Ies dupa cei doi bunici si-i urmaresc de la un colt.
– Ajunsi langa un gard de plasa, batrana si-a ridicat rochia, batranul isi da jos pantalonii, o indoaie pe babuta de mijloc in timp ce ea se prinde cu ambele maini de gardul de sarma. Au urmat 40 de minute de nebunie. Tinerii urmaritori au ramas masca, de jur imprejur zburau picioare si maini mai ceva ca la circ, asa sex atletic nu vazusera niciodata. La urma, batranii pica lati in iarba.
Hotarat sa afle cum fac astia de rezista asa la 70 de ani, tanarul s-a apropiat sfios sa-i intrebe:
– Domnule, in viata mea n-am vazut asa ceva. Sunteti extraordinari. Cum ati facut de sunteti si la batranete atat de activi ? La tinerete cum erati ?
Lungit in iarba, cu parul valvoi in timp ce ii iesea fum din urechi, batranul raspunde gafaind:
– ...acum 50 de ani imputitul asta de gard nu era electric !!!

Link spre comentariu

Doua prietene stau de vorba:

- Draga, iubitul meu mi-a adus aseara un buchet imens de flori ! Ei si pentru florile alea am stat toata noaptea cu cracii-n sus !

- Ce naiba fata, n-ai gasit si tu o vaza-n toata casa ?!

Editat de un_razesh
Link spre comentariu

Columb nu ar fi descoperit niciodata America daca ar fi fost casatorit, din cauza urmatoarelor intrebari:
   - Unde te duci?
   - Cu cine?
   - De ce?
   - Cu ce?
   - Ca sa descoperi ce?
   - De ce tu?
   - Si eu ce fac daca tu pleci?
   - Pot sa vin cu tine?
   - Cand te intorci?
   - Ce imi aduci?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări