Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Acolo sus, unde se atârna harta-n cui si se întâlneau pe vremuri URSS, Ungaria si România, se întâlnesc trei câini si stau de vorba:

- De fiecare data când ma apuc de latrat, gazda îmi arunca un os, zice Kuvaszul.

- Latrat? Ce-i aia, latrat, se mira Barzoiul.

- Os? Ce-i acela, os, întreaba mioriticul.

Link spre comentariu

De ceva timp, Ion si Maria se cearta mereu. Vazand ca nu se mai poate in acest stil, Ion ii zice Mariei:

- Tu, Marie, tu, eu vreau sa divortam. Maria sta putin pe ganduri si zise:

- Nu, Ioane, nu. Vaduva m-ai luat, vaduva ma lasi!

Link spre comentariu

La poarta Raiului, un american, un evreu si un român. Iese, într-un final, obosit şi transpirat, Sf. Petru:

- Măi băieţi, e aglomeraţie mare azi aici, locuri nu prea sunt... N-aţi vrea voi să vă întoarceţi? Uite, plătiţi o taxă de 100 de dolari şi vă trimit înapoi.

Americanul scoate repede banii şi în minutul următor se trezeşte în ambulanţă, resuscitat. Povesteşte ce s-a întâmplat şi doctorii îl întreabă:

- Bine, dar evreul şi românul unde sunt?

- Păi nu ştiu, eu i-am lăsat acolo; evreul se tocmea să mai scadă din taxă şi românul urla să i-o plătească guvernul...

Link spre comentariu

Apropos de luat temperatura, nu-i banc dar isi are locul aici;

Zilele trecute am fost la Lidl dupa cumparaturi. La intrare doi bodiguarzi luau temperatura. In fata mea doua babe una slaba si una grasa. Trece cea grasa, ii spune ala nu stiu cat dar asta slaba il ia tare' -Auzi, mie sa-mi iei de aici temperatura , nu de sus ", aratand locul cu pricina intre picioare......

imi parea rau de cei doi, s-au inrosit pana in varful urechilor, iar cei din jur hohoteau.

Link spre comentariu

In autobuz, statul Alabama.

Se rascoala negrii, ca vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandal, tipete, paruiala, pana ce se enerveaza soferul. Pune o mare frana si opreste autobuzul.
   - Ba, ia gata cu galagia! Ete smecheria dracului, la mine in autobuz v-ati gasit... Ba pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti ALBASTRII. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate!

Editat de PINTI
Link spre comentariu

La spovedanie vine o tipă super frumoasă cu un decolteu generos. Preotul, privind-o, exclamă:

- Ohh, Doamne!!!

De sus se aude o voce:

- În sfârşit m-ai chemat pentru ceva ce merită!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări