PINTI Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 O blonda conducea un Ferrari pe o autostrada cu 6 benzi pe sens in Romania, avand 30km la ora. O depasau camioanele prin stanga si se facuse o coada imensa in spatele ei. Un sofer exasperat suna la politie. Vine politia. O trage pe dreapta. - Cu cat mergeti pe autostrada? Blonda raspune: - Cu 30. - De ce? Intreaba politisul. - Pai nu scrie A30 pe toate panourile?! - Dar colega dumneavoastra de ce e alba ca varul? De ce tremura? Sa chem o salvare? Ce are? - Nimica, am intrat pe autostrada asta din A245. 2 Link spre comentariu
icar Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 6 benzi in Romania? Asta nu-i banc, e fantezie! 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Brava, icar. . Si de unde A30 sau, si mai mult, A245 in Romania. Cu buna intentie am scris acolo Romania. 2 Link spre comentariu
un_razesh Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Pentru cascofili...si nu numai : - Stiti de ce au femeile pulpele calde ? - Ca sa nu faca barbatii otita ! 3 Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Apropo de postarea de mai sus Ea si el pe o banca in parc intro seara de toamna El: iubito,mi-au cam inghetat mainile.pot sa le bag la tine intre picioare? Ea (dupa un timp de gandire): dar la urechi nu ti-e frig? 1 Link spre comentariu
carageae Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Daca e sa o luam asa, a propos de bancul cu blonda si Ferrari, chiar si ideea de o blonda careia sa-i dea cineva pe mana un Ferrari e fantezie...nu sunt misogin, dar cand o sa vedeti un Ferrari cu o femeie la volan, indiferent de tara, sa-mi trimiteti si mie o poza! Si o zicere haioasa, o las in original, tradusa in romaneste parca nu mai suna la fel: "Opinions are like assholes: everybody has one." Link spre comentariu
norad Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Un individ zice in apararea lui: "Nu sunt misogin. Sunt mizantrop. Urasc pe toata lumea in mod egal!". La fel zic si unele misandre. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 ce sa faca o gagica cu Ferrari ca nici nu-i intra picioarele in saracia aia de masina? Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 O femeie tanara extrem de atractiva ia avionul spre casa. In avion, alaturi de ea, ia loc un preot catolic caruia i se adreseaza imediat: - Ma scuzati, Parinte, mi-ati putea face un serviciu ? Un serviciu mare de tot? - Desigur, copila mea, cu ce te-as putea ajuta ? - Mi-am cumparat un depilator electric excelent, am platit foarte mult pentru el. Depaseste cu mult limita de valoare a scutirii de vama si ma tem ca mi-l confisca. Dar d-voastra, Parinte, ati putea sa-l treceti la vama ascunzandu-l sub sutana. - Cu adevarat, as putea sa-l trec, dar te previn ca niciodata n-am fost in stare sa mint. - Dar d-voastra aveti o fata atat de cinstita incat nu vor intreba nimic, spuse tanara si ii da depilatorul preotului. Dupa aterizare la vama: - Parinte, aveti ceva de declarat la vama? intreaba ofiterul. - Din crestet pana la brau n-am nimic de declarat la vama, fiule. Acest raspuns bizar trezeste suspiciunea vamesului asa ca intreaba mai departe: - Si de la brau in jos? - Pai am ceva magnific, facut pentru a servi femeilor, da nu a fost folosit inca niciodata. Vamesul rade cu lacrimi: - In regula, treceti mai departe! Urmatorul! 5 Link spre comentariu
yo9dl Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Un preot şi un dascăl stăteau pe marginea şoselei cu o pancartă în mână pe care scria: "Sfârşitul e aproape. Căiţi-vă". Pe lângă ei treceau maşini şi imediat după fiecare maşină se auzea o buşitură şi o explozie. După o vreme, dascălul întreabă: - Părinte, nu ar fi mai bine să scriem pe pancartă "Podul din faţă este rupt"? 6 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 (editat) - Parinte, oare e bine sa profiti de pe urma greselii unui om? intreaba un enorias pe pastorul bisericii. - Bineinteles ca nu, ii raspunde acesta. - Esti sigur? - Da, fiule, absolut... - Bine, parinte. In acest caz, ma intrebam daca te-ar deranja sa-mi inapoiezi cei 25$ pe care ti i-am dat cand m-ai casatorit, anul trecut? Editat Mai 25, 2020 de PINTI 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Intr-o mica asezare de evrei se stinge din viata prostituata locului. Aceasta lasa mostenire toti banii, adunati de o viata, pentru repararea sinagogii. Enoriasii, in majoritate, nu vor sa primeasca mostenirea. Vezi Doamne ca nu-i cuvios sa primesti banii unei curve. Discutii si discutii, pana ce hotaresc sa se duca la Rabin. - Rabi, toata comunitate nu este de acord cu aceasta donatie. - De ce, mai? - Dar bine, Rabi, de ce, ca doar femeia asta stii bine cu ce se ocupa?!? - Pai, spune Rabinul, banii aceia, in fond, sunt banii nostri, nu? 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate