Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

O blonda conducea un Ferrari pe o autostrada cu 6 benzi pe sens in Romania, avand 30km la ora. O depasau camioanele prin stanga si se facuse o coada imensa in spatele ei.
Un sofer exasperat suna la politie. Vine politia. O trage pe dreapta.
   - Cu cat mergeti pe autostrada?
Blonda raspune:
   - Cu 30.
   - De ce? Intreaba politisul.
   - Pai nu scrie A30 pe toate panourile?!
   - Dar colega dumneavoastra de ce e alba ca varul? De ce tremura? Sa chem o salvare? Ce are?
   - Nimica, am intrat pe autostrada asta din A245.

Link spre comentariu

Apropo de postarea de mai sus

Ea si el pe o banca in parc intro seara de toamna

El: iubito,mi-au cam inghetat mainile.pot sa le bag la tine intre picioare?

Ea (dupa un timp de gandire): dar la urechi nu ti-e frig?

Link spre comentariu

Daca e sa o luam asa, a propos de bancul cu blonda si Ferrari, chiar si ideea de o blonda careia sa-i dea cineva pe mana un Ferrari e fantezie...nu sunt misogin, dar cand o sa vedeti un Ferrari cu o femeie la volan, indiferent de tara, sa-mi trimiteti si mie o poza! :)

Si o zicere haioasa, o las in original, tradusa in romaneste parca nu mai suna la fel:

"Opinions are like assholes: everybody has one."

Link spre comentariu

Un individ zice in apararea lui:

"Nu sunt misogin. Sunt mizantrop. Urasc pe toata lumea in mod egal!".

La fel zic si unele misandre.

Link spre comentariu

O femeie tanara extrem de atractiva ia avionul spre casa. In avion, alaturi de ea, ia loc un preot catolic caruia i se adreseaza imediat:
   - Ma scuzati,  Parinte, mi-ati putea face un serviciu ? Un serviciu mare de tot?
   - Desigur, copila mea, cu ce te-as putea ajuta ?
   - Mi-am cumparat un depilator electric excelent, am platit foarte mult pentru el. Depaseste cu mult limita de valoare a scutirii de vama si ma tem ca mi-l confisca. Dar d-voastra, Parinte, ati putea sa-l treceti la vama ascunzandu-l sub sutana.
   - Cu adevarat, as putea sa-l trec, dar te previn ca niciodata n-am fost in stare sa mint.
   - Dar d-voastra aveti o fata atat de cinstita incat nu vor intreba nimic, spuse tanara si ii da depilatorul preotului.
Dupa aterizare la vama:
   - Parinte, aveti ceva de declarat la vama?  intreaba ofiterul.
   - Din crestet pana la brau n-am nimic de declarat la vama, fiule.
Acest raspuns bizar trezeste suspiciunea vamesului asa ca intreaba mai departe:
   - Si de la brau in jos?
   - Pai am ceva magnific, facut pentru a servi femeilor, da nu a fost folosit inca niciodata. Vamesul rade cu lacrimi:
   - In regula, treceti mai departe! Urmatorul!

Link spre comentariu

Un preot şi un dascăl stăteau pe marginea şoselei cu o pancartă în mână pe care scria: "Sfârşitul e aproape. Căiţi-vă".

Pe lângă ei treceau maşini şi imediat după fiecare maşină se auzea o buşitură şi o explozie. După o vreme, dascălul întreabă:

- Părinte, nu ar fi mai bine să scriem pe pancartă "Podul din faţă este rupt"?

Link spre comentariu

- Parinte, oare e bine sa profiti de pe urma greselii unui om? intreaba un enorias pe pastorul bisericii.
- Bineinteles ca nu, ii raspunde acesta.
- Esti sigur?
- Da, fiule, absolut...
- Bine, parinte. In acest caz, ma intrebam daca te-ar deranja sa-mi inapoiezi cei 25$ pe care ti i-am dat cand m-ai casatorit, anul trecut?

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Intr-o mica asezare de evrei se stinge din viata prostituata locului. Aceasta lasa mostenire toti banii, adunati de o viata,  pentru repararea sinagogii. Enoriasii, in majoritate, nu vor sa primeasca mostenirea. Vezi Doamne ca nu-i cuvios sa primesti banii unei curve. Discutii si discutii, pana ce hotaresc sa se duca la Rabin.

- Rabi, toata comunitate nu este de acord cu aceasta donatie.

- De ce, mai?
   - Dar bine, Rabi, de ce, ca doar femeia asta stii bine cu ce se ocupa?!?
   - Pai, spune Rabinul, banii aceia, in fond,  sunt banii nostri, nu?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări