icar Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Acum 5 ore, BRANCA a spus: alea de la Paris ce sunt? Ce sa fie, lux a-ntîia! Aia era o propaganda, ca si altele de atunci si de acum! Ca si robinetele de aur, zecile de pantofi ale coanei Leanta sau costumele lui nea Nicu. Va intreb si io " vedetele" de acum, adica alea care isi arate curul si titele la T.V., sau alte V.I.P.-uri si loaze autohtone, cam ce garderoba au? In fine.... Ce sa zic, cutii de chibrituri, dar multe din apartamentele de acum, ce sint? Acum 4 ore, franzm a spus: este totusi la Paris, nu la Periș Pai da, ștaiful se plateste! Acum 4 ore, franzm a spus: ...fost închiriata pentru a sta în ea 24/7 si o viata întreaga Pai da, sunt pe post de hogeag, vreo trei, patru ore, acolo, nu? 3 2 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Buna Un tip mereg linistit pe strada. La un moment dat aude o voce care striga la el: -Opreste-te. Se oprsete si un ghiveci de flori cade exact in fata lui.Spune. -Vai cine esti?Mi-ai salvat viata. -Sunt ingerul tau pazitor. -Poi daca esti ingerul meu pazitor,unde naiba ai fost cand m-am insurat? Spor tuturor Alex 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 (editat) Un evreu se afla pe patul de moarte si-i spune singurului sau fiu: - Isaac, mai am putin si mor si vreau sa stii ca cele 7 vile, 3 blocuri, 30 de taxiuri, fabrica de imbracaminte, cele 2 ferme, 8 magazine, bijuteriile, titlurile bancare, valorile, sculpturile... - Da, tata, mi le lasi mie? - Ti le vand ieftin, foarte ieftin! Editat Mai 10, 2020 de PINTI 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Buna Spor tuturor. Alex 4 Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 (editat) Banuiesc ca are vertij de la ventilator! De ce nu spun ei aparat de ventilatie.. Editat Mai 11, 2020 de gica70 Link spre comentariu
okean Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Bancul suna cam asa : " Pe Boris l-au monitorizat doi medici non stop cu privire la concentratia de O2 din sange " Link spre comentariu
okean Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Magistral...apropos cand (mai) âncepe ? Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Acum 9 minute, maresaldeflota a spus: Nu stiu daca poza este o facatura sau nu, dar este de plans si nu de ras. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 (editat) Ia uite aici https://www.edupedu.ro/document-activitatile-didactice-se-poate-suspenda-dezacord-intre-subiect-si-predicat-in-proiectul-legii-privind-starea-de-alerta-adoptat-de-guvern-chiar-in-capitolul-educatie/ Editat Mai 11, 2020 de Vizitator Real Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Stiu documentul la care te referi. In 28 de ani, de cand lucrez in invatamant, am vazut multe. Si totul duce, din an in an, spre un plans din ce in ce mai prelung si mai amar. Scuze de off topic. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate