PINTI Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 (editat) O tipa era complexata de faptul ca avea sanii prea mici. Merge la un medic pentru a rezolva problema. Acesta, dupa ce o consulta, ii recomanda: - Domnisoara, pentru a va creste sanii trebuie sa ii masati zilnic la ora 17, timp de 10 minute si sa cantati: "Ala, bala, portocala". Atentie!!!! Masajul trebuie sa se faca in fiecare zi FIX, dar FIX, la ora 15. Respecta tipa procedura cu strictete timp de mai multe zile. Int-o zi, insa, la acea ora se afla in tren. In compartiment mai era un tip care parea ca doarme. Vazand ca are ochii inchisi, tipa isi descheie bluza, ridica sutienul si incepe sa isi maseze sanii, murmurand: "Ala, bala, portocala". La un moment dat, tipul deschide ochii, se uita la ea si intreaba: - Domnisoara, este ora 17? Ea, timida si rusinata, raspunde: - Da. - FIX, dar FIX ora 17? - Da. Atunci tipul se scoala de pe canapea, se intoarce cu spatele si se descheie la pantaloni. Imediat incepe sa se maseze si sa fredoneze: " Melc, melc, codobelc"!! Editat Mai 1, 2020 de PINTI 1 Link spre comentariu
ionutb71 Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 BA! Aveti grija ca a inflorit liliacul. Nu va puna dracu' sa il mirositi, ca cine stie ce mai declansati !! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Un vameș vine acasă zâmbind.. - Am fost concediat.. - Și ăsta e motiv de bucurie ? - Ceilalți sunt arestați.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 (editat) Vecina s-a supărat.. Când am vazut-o cu mătura în mână și i-am spus.. Că zborurile sunt anulate până la 1 august.. Editat Mai 3, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 O tipa blonda, in fusta stramta si scurta, vrea sa se urce in autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce mana la fermoarul de la spate si il descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta... Incearca din nou sa urce... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem. In spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca. Tipa revoltata: - Nesimtitule, pui mana pe mine?!!? Ciobanul: - Apoi, domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slitul de la pantaloni, am crezut ca suntem pretini... 2 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Vecina mea tocmai si-a facut cel de-al patrulea lifting facial. Acum, cand zambeste, I se ridica piciorul stang. Link spre comentariu
icar Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 (editat) Doua tipe se intilnesc. - Vai ce bine arati, tu! - Ei, mi-am facut lifting facial! - Interesant. Dar negii de pe frunte, de ce nu i-ai operat? - Nu sunt negi, fato, sunt sfircurile! Editat Mai 5, 2020 de icar 2 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Buna Ludovic Orban : ,,În niciuna din țările vecine , nu s-au întors atâția români, câți s-au întors la noi" ! Spor tuturor. Alex 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate