Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

O tipa era complexata de faptul ca avea sanii prea mici. Merge la un medic pentru a rezolva problema. Acesta, dupa ce o consulta, ii recomanda:

- Domnisoara, pentru a va creste sanii trebuie sa ii masati zilnic la ora 17, timp de 10 minute si sa cantati: "Ala, bala, portocala". Atentie!!!! Masajul trebuie sa se faca in fiecare zi  FIX, dar FIX, la ora 15.  

Respecta tipa procedura cu strictete timp de mai multe zile. Int-o zi, insa, la acea ora se afla in tren. In compartiment mai era un tip care parea ca doarme. Vazand ca are ochii inchisi, tipa isi descheie bluza, ridica sutienul si incepe sa isi maseze sanii, murmurand: "Ala, bala, portocala". La un moment dat, tipul deschide ochii, se uita la ea si intreaba:

- Domnisoara, este ora 17? Ea, timida si rusinata, raspunde:

- Da.

- FIX, dar FIX ora 17?

- Da.

Atunci tipul se scoala de pe canapea, se intoarce cu spatele si  se descheie la pantaloni. Imediat incepe sa se maseze si sa fredoneze: " Melc, melc, codobelc"!!

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Vizitator

Vecina s-a supărat..
Când am vazut-o cu mătura în mână și i-am spus..
Că zborurile sunt anulate până la 1 august..

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

O tipa blonda, in fusta stramta si scurta, vrea sa se urce in autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce mana la fermoarul de la spate si il descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta...
Incearca din nou sa urce... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem.
In spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca.
Tipa revoltata:
   - Nesimtitule, pui mana pe mine?!!?
Ciobanul:
   - Apoi, domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slitul de la pantaloni, am crezut ca suntem pretini...

Link spre comentariu

Vecina mea tocmai si-a facut cel de-al patrulea lifting facial. Acum, cand zambeste, I se ridica piciorul stang.

Link spre comentariu

Doua tipe se intilnesc.

- Vai ce bine arati, tu!

- Ei, mi-am facut lifting facial!

- Interesant. Dar negii de pe frunte, de ce nu i-ai operat?

- Nu sunt negi, fato, sunt sfircurile!

Editat de icar
Link spre comentariu

Buna

Ludovic Orban :
,,În niciuna din țările vecine , nu s-au întors atâția români, câți s-au întors la noi" !

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări