Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Micutul John intra in dormitorul tatalui sau, exact cand acesta se pregatea sa-si puna un pre****tiv. Surprins, tatal incearca sa-si ascunda erectia aplecandu-se si facandu-se ca se uita dupa ceva sub pat.
- Ce faci, taticule? intreaba John.
- Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat.
La care john
- Si vrei sa-l fu*i?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Un banc preluat, corectat si editat.

La o firma se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput  nu au vrut sa ii angajeze.  In final, dupa multe negocieri si rugaminti, cei doi sunt angajati dar cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. Totul merge bine. Dupa cateva luni se observa ca a disparut contabila. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe canibali.
Acestia nu vor sa recunoasca, dar, dupa un timp, unul dintre ei recunoaste ca a mancat contabila. Normal, este preluat de politie.

Al doilea canibal il conduce pana la poarta si ii zice:
   - Ce te-a apucat sa mananci contabila? Eu de cateva saptamani halesc ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa.

Link spre comentariu

Merge un politist la pescuit, Sta el ce sta cu batul in apa si nimic. Dupa cateva ore prinde pestisorul de aur. Se uita la el si il arunca inapoi. Bucuros, pestisorul il intreaba'

-Mi-ai salvat viata , care sunt cele trei lucruri care le doresti de la mine?

- Buletinul, permisul si talonul zise politaiul dupa ce cugeta un pic.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
1 oră în urmă, diddygy a spus:

Si mai fain - vazut pe un site francez:

Am visat ca eram un jucator de fotbal celebru si se eliminau alfabetic restrictiile de circulatie. Dar pe mine ma chema Zinedine Zidane...

Link spre comentariu

Din comentariile la un articol serios legat de coronavirus:

Ce știm despre virus;
- Știe lumea din bătrîni
Că-i grea boala de plămîni.

Ce știm despre tratament;
- N-are leac și buruiană,
Moare lumea dă pomană.

Ce știm despre rezolvarea problemei;
- Cine are zile scapă,
Cine nu, merge la groapă.

(Un colectiv de cercetători rromâni condus de experții Romica Puceanu & Fărîmiță Lambru)

Link spre comentariu

O calugarita si un preot traversau Sahara pe o camila. Dupa trei zile de mers camila se prabuseste la pamant si moare pe loc.

Dupa ce se scutura de praf, calugarita si preotul analizeaza situatia. Dupa o lunga perioada de tacere preotul zice:

- Ei bine, sora, acest lucru pare destul de grav

- Stiu, parinte. De fapt, nu cred ca este probabil sa supravietuim mai mult de o zi.

- Sunt de acord, afirma parintele. Sora, din moment ce noi probabil ca nu vom scapa de aici cu viata, ai face ceva pentru mine?

- Orice, parinte.

- Nu am vazut sani de femeie si ma intrebam daca as putea sa ii vad pe ai tai.

- Ei bine, in conditiile acestea, nu vad ce e rau in asta. Calugarita s-a dezbracat si preotul s-a bucurat, comentand frumusetea lor.

- Sora, te superi daca ii ating? Ea a consimtit si parintele ii pipaie timp de cateva minute. Dupa ce s-a oprit , calugarita il intreaba:

- Parinte, pot sa te intreb ceva?

- Da, maica!

- Nu am vazut in viata mea un p....s. Pot sa il vad pe al tau?

- Cred ca ar fi in regula, a raspuns preotul ridicandu-si sutana

- Oh, parinte,  pot sa-l ating? Preotul consimte si dupa cateva minute se pomeneste cu o erectie de toata frumusetea.

- Sora, stii ca, daca l-am introduce in locul potrivit, el poate sa dea viata?

- Este adevarat parinte?

- Da, este, sora.

- Oh , parinte, e minunat. Atunci introdu-l in camila si sa plecam odata de aici!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări