Vizitator Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Cu tot respectul pentru rubrica bancuri Este groaznic, cel putin pentru mine sa citesc un banc luat de pe feismuc , scris de un analfabet . Exemple dinou, dami-l, Ii rog pe cei care fac copy=paste sa verifice daca sunt scrise corect inainte de a posta aici. Multumesc. Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 - Ce face un cal pe un camp plin de canabis? - Paste fericit !… 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Un bogat bancher evreu isi insoara baiatul. - Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana? - Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc. - Nu, fiule, stai sa-ti explic: exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei. - Ah, nu stiam asta, tata. - Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul; degetul directiei: indexul, il intinzi ca sa indici un anumit lucru; degetul casatoriei: inelarul, pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei: cel mic, pe care-l ridici cand bei cafea. - Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii. - Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit. Degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos pentru placere, fiule il umezesti cu limba si numeri bancnotele. 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Inca unul cu evrei. Rabi primeste de ziua lui de la un prieten din America o papagalita. O aduce acasa si cum pune colivia pe masa, papagalita incepe sa strige: - Sunt o curva! Sunt o curva! A doua zi, un comfrate intr-ale credintei ii spune: - Rabi, nu fi suparat, am eu acasa doi papagali superbi, foarte evlaviosi, care-si petrec tot timpul in rugaciuni. Da-mi mie papagalita, sa stea cu papagalii mei ceva timp si se va intoarce pe drumul cel bun. Ia respectivul papagalita acasa, o baga-n in cusca papagalilor. Acestia, nemiscati, stau cufundati in rugaciune. Nu trece mult si papagalita incepe: - Sunt o curva! Sunt o curva!... La care unul dintre papagali ii da un ghiont celuilalt: - Vezi ba fraiere ca nu ne-am rugat degeaba ... 2 Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Acum 22 ore, icar a spus: Mai ia cineva de bun asemenea ''banc"? Cred ca eram la școală primară cand l-am auzit prima dată...si a trecut ceva vreme de atunci. Am văzut că mai nou, ceea ce noi numeam turte pe plita, ce ni le făceau in mod curent bunicii la țară, acum le zice lipii fără drojdie, si sunt prezentate ca o mare noutate în domeniu... astept cu interes descoperirea apei calde. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 "Toate-s vechi și nouă toate" Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Mai ia cineva de bun asemenea ''banc"? Cred ca eram la școală primară cand l-am auzit prima dată...si a trecut ceva vreme de atunci. Am văzut că mai nou, ceea ce noi numeam turte pe plita, ce ni le făceau in mod curent bunicii la țară, acum le zice lipii fără drojdie, si sunt prezentate ca o mare noutate în domeniu... astept cu interes descoperirea apei calde. descoperiti Romania mai inainte. La mine, in Regat cum se zice, se zicea lipie de cand ma stiu. Era exceptionala cu branza de oaie din cea tare , scoasa din borcanul de saramura. Culmea e ca am incercat toate felurile de paine de la alte natii si nu am gasit niciuna precum lipia din copilaria mea. Cea mai apropiata ar fi o pita naan, dar pe aia trebuie sa o bagi in prajitor inainte ca altfel e nasoala si chiar si asa tot e departe de lipie. Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Ia o tigaie de fontă şi fă-n ea, ies aproape la fel. Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 (editat) Acum 7 ore, doru3160 a spus: Mai ia cineva de bun asemenea ''banc"? Cred ca eram la școală primară cand l-am auzit prima dată...si a trecut ceva vreme de atunci. Am văzut că mai nou, ceea ce noi numeam turte pe plita, ce ni le făceau in mod curent bunicii la țară, acum le zice lipii fără drojdie, si sunt prezentate ca o mare noutate în domeniu... astept cu interes descoperirea apei calde. Da, e cam vechi, o actualizare posibilă ar fi asta: "Se zice că doi români, mai tuciurii aşa, au pus la pământ un aeroport întreg când soţul a strigat în gura mare: Fă, hai la bar!..." Editat Aprilie 17, 2020 de carageae Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Cred ca merge si la declaratia pe proprie raspundere Link spre comentariu
Postări Recomandate