okean Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) . Editat Aprilie 6, 2020 de okean 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Nici știrile, de la ora 5, nu mai sunt ceea ce au fost! Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Acum 16 ore, maresaldeflota a spus: Nici știrile, de la ora 5, nu mai sunt ceea ce au fost! Plictisitor, moare lumea numai de coronavirus ! Editat Aprilie 7, 2020 de okean Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze. Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro, se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune: – Auzi, stii ceva, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti. La care celalat ii raspunde: – La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria… „Nu te vom uita niciodata. Fratii Carbonnini”. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Scuze, am văzut că am postat aiurea ! Alo, mamă, nu te speria, te rog să nu intri în panică, nu e nimic grav, dar sunt la spital! – Manole, ești medic de zece ani, nu mai spune asta de câte ori mă suni. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 N-am dat de postarea asta pe facebuce, dar daca dadeam de ea, aveam sa-l intreb...Da ce ma, tu il ai gol? Ti-l umplem imediat, numai sa zici. Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Clientul : - Ospătar ! Uite, în ciorba care mi-ai adus-o, înoată 2 muște ! Ospătarul : - Și la banii ăștia ce-ați fi vrut, lupte de tauri ? - - - - - - - - - - - - - - - - - Clientul : - Ospătar, puiul care mi l-ai adus e numai pielea și oasele ! Ospătarul : - Păi dacă vreți, vă aduc și penele ! - - - - - - - - - - - - - - - - - Clientul : - Ospătar, în ciorba mea am găsit un picior de broască ! Ospătarul : - Căutați mai departe, o să găsiți și restul ! Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 O bunicuța privește cu mirare o domniță care are un tatuaj cu hieroglife chinezești pe gât. - Babeto, la ce te tot holbezi? - Ma uit la ce scrie pe tatuajul ală al tău, draguță. - Și ce? Pe vremea ta, nu existau tatuaje? - Cuconiță, pe vremea mea, erau de toate. Predau limba chineza și încerc să înteleg, de ce, pe gâtul tău, scrie "sa nu se recongeleze"! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Anul 1700. Pe ulitele cetatii un negustor striga: - Hai la oglinzi....Hai la oglinzi...... Auzind, Imparatul, isi cheama batranul sfetnic si il intreaba: - Ce sunta alea oglinzi? - Maria Ta, oglinzile sunt niste bucati de sticla, care, daca te uiti in ele iti poti vedea chipul. - Daaaa? Mergi si adu-mi si mie una. Merge mosu', cumpara o oglinda si o aduce Imparatului. Acesta se uita circa un minut in oglinda si cand vazu cat de urat era, se puse pe plans. Servitorul incepu sa planga si el. Si planse asa amandoi trei zile si trei nopti. Dupa trei zile si trei nopti Imparatul se opri dar servitorul continua sa planga. Dupa o luna de zile Imparatul il opreste din plans: - Nu vezi ca eu m-am oprit? Tu de ce mai plangi? Acesta ii raspunde printre lacrimi si sughituri: - Maria Ta....Mariiiia Ta ...Tu te-ai privit in oglinda un minut si ai plans trei zile si trei nopti. ...Dar eu care te-am vazut o viata...LASA-MA SA PLANG!!!!!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate