Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Un bărbat intră într-un magazin care comercializa vopseluri.
   – Nu vă supăraţi, aş vrea o cutie de vopsea verde, cea mai bună pe care o aveţi.
   – Cum să mă supăr, plătiţi şi vă dau, nici o problemă, spuse vanzatoarea.
Plăteşte omul, îşi primeşte vopseaua, apoi spune:
   – Nu vă supăraţi, aş vrea şi pensula pentru vopsit, cea mai fină pe care o aveţi.
   – Cum să mă supăr!? Plătiţi şi vă dau, nici-o problemă.
   – Nu vă supăraţi, dar mă ajutaţi să-mi vopsesc şi eu " scula"  în verde?
   – Cum să mă supăr? plătiţi şi vă ajut, nici o problemă.
Plăteşte omul, vânzătoarea i-o vopseşte în verde, dar curioasă fiind, întreabă:
– Nu vă supăraţi, dar de ce o vreţi vopsită si mai ales in verde?
– Păi, cum să vă spun,… deseară mă însor şi viitoarea mea soţie spune că n-a văzut "scula"  în  viata ei..... Si să vedeţi ce-i fac dacă mă întreabă de ce este verde!

Link spre comentariu

În noaptea nunții, soțul mângâie burta soției și apoi zice duios:
   – Acesta este domeniul meu, aici am să sădesc cartofi. Și a adormit.
A doua noapte la fel, o mângâie și îi spune mieros:
   – Aici voi pune varză. Și iar adoarme.
În a treia noapte, înainte ca soțul să spună orice, soția zice:
   – Auzi, mă, agronomule, dacă în seara asta nu plantezi un „morcov”, să știi că eu dau „câmpul” în arendă.

Link spre comentariu

Buna

Covid-19 a fost sigur inventat de o femeie: fotbalul este anulat, barurile și restaurantele sun închise, cu amicii n-ai voie să te vezi, ești obligat să stai acasă cu soția

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

CELE MAI TARI MEME-URI DIN IZOLARE

- Când i-am zis maică-mii azi :
“Nu ai voie să ieși afară!” mi-am simțit răzbunată toată copilăria!

- Dăncilă ar fi rezolvat rapid situația : închidea imediat granița României cu Italia.

- Menajera mea lucrează de acasă...Mă sună și îmi spune ce să fac...

- E a treia oară săptămâna asta când imi cumpăr băutură pt două săptămâni...

- Pentru cei care doresc senzații tari, organizăm plimbări cu IZOLETA!

- Vreau să-l găsesc pe ăla care de Revelion și-a pus dorința ca în 2020 să stea cât mai mult cu familia...

- Dacă trece acest virus o să facă românii niște grătare de o să zică ungurii că ne-am dat foc la țară.

- Câți oameni mai au voie în public?

- Hotărâre oficială: România luptă împotriva Coronavirusului până pe 22 august. Dacă nu învinge, pe 23 august întoarce armele și luptă alături de Coronavirus.

- A treia zi de carantină și deja am mâncat tot ce am cumpărat în ultimele două săptămâni.

- Când aud pe cineva că spune: “Totul va fi bine!” mi-o amintesc pe mama spunând: “Vino aici că nu-ți fac nimic!”

- Știe cineva mai exact cât trebuie păstrată această “distanțare socială?” Că nevastă-mea tot încearcă să intre în casă...

- Primul semn de coronavirus, care apare inainte de febră sau tuse, e că te mănâncă-n c.r să ieși afară din casă.

- Primul deces din Rusia cauzat de coronavirus. Pacientul avea însă și alte afecțiuni: la autopsie i-ai găsit un glonț în ceafă!

- Îmi amintesc ce frumos era la ora asta....Cum ne scuipam și ne înjuram în trafic. Ce vremuri..

- Toți ieșiți cu câinele. Eu am  broască țestoasă. Am ieșit acum trei zile și încă coboâm scările. 

- Cum crezi ca termini carantina?
        A. Cu 10 kg în plus?
        B. Alcoolic/a
        C. Divorțat/a
        D. Toate răspunsurile sunt corecte.

- Întrebare: Pe unde pot trece din Franța, Germania, Austria?
   Răspuns:  Pe la Matei Balș

- Când se va termina nebunia asta, vreau să rămân liniștit acasă, măcar câteva zile...

- Hagi ne sfătuiește: “Important nu e să stai în casă. Important e să nu ieși afară.”

- A 12-a zi de izolare. Din jurnalul unui bărbat:
   “Eu și nevastă-mea am devenit așa buni prieteni că era cât pe ce să-i povestesc de amantă...”
 - Ca să nu se supere poporul român, domnii Arafat, Iohanis, Orbán și Hellvig au cooptat în celula de criză si un român. Îi spun Streinu’ 

Link spre comentariu

Un scotian a auzit ca, in Ardeal,  se face o bautura tare: palinca. Asa ca poposeste intr-un sat din Ardeal si intreba pe un localnic:

- Aici se face palinca?

- Da' cum nu!

- Si unde sa face?

- Pai domnule draga, vezi dumitale turla aia de biserica?

- Da!

- No, vezi dumitale, numa' acolo nu se face!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări