PINTI Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Un bărbat intră într-un magazin care comercializa vopseluri. – Nu vă supăraţi, aş vrea o cutie de vopsea verde, cea mai bună pe care o aveţi. – Cum să mă supăr, plătiţi şi vă dau, nici o problemă, spuse vanzatoarea. Plăteşte omul, îşi primeşte vopseaua, apoi spune: – Nu vă supăraţi, aş vrea şi pensula pentru vopsit, cea mai fină pe care o aveţi. – Cum să mă supăr!? Plătiţi şi vă dau, nici-o problemă. – Nu vă supăraţi, dar mă ajutaţi să-mi vopsesc şi eu " scula" în verde? – Cum să mă supăr? plătiţi şi vă ajut, nici o problemă. Plăteşte omul, vânzătoarea i-o vopseşte în verde, dar curioasă fiind, întreabă: – Nu vă supăraţi, dar de ce o vreţi vopsită si mai ales in verde? – Păi, cum să vă spun,… deseară mă însor şi viitoarea mea soţie spune că n-a văzut "scula" în viata ei..... Si să vedeţi ce-i fac dacă mă întreabă de ce este verde! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 În noaptea nunții, soțul mângâie burta soției și apoi zice duios: – Acesta este domeniul meu, aici am să sădesc cartofi. Și a adormit. A doua noapte la fel, o mângâie și îi spune mieros: – Aici voi pune varză. Și iar adoarme. În a treia noapte, înainte ca soțul să spună orice, soția zice: – Auzi, mă, agronomule, dacă în seara asta nu plantezi un „morcov”, să știi că eu dau „câmpul” în arendă. 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Buna Covid-19 a fost sigur inventat de o femeie: fotbalul este anulat, barurile și restaurantele sun închise, cu amicii n-ai voie să te vezi, ești obligat să stai acasă cu soția Spor tuturor Alex 3 Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Radio Erevan: - Cu cit a crescut numarul de imbolnaviri, de coronavirus, in Romania? - Cu cite teste au avut! Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 CELE MAI TARI MEME-URI DIN IZOLARE - Când i-am zis maică-mii azi : “Nu ai voie să ieși afară!” mi-am simțit răzbunată toată copilăria! - Dăncilă ar fi rezolvat rapid situația : închidea imediat granița României cu Italia. - Menajera mea lucrează de acasă...Mă sună și îmi spune ce să fac... - E a treia oară săptămâna asta când imi cumpăr băutură pt două săptămâni... - Pentru cei care doresc senzații tari, organizăm plimbări cu IZOLETA! - Vreau să-l găsesc pe ăla care de Revelion și-a pus dorința ca în 2020 să stea cât mai mult cu familia... - Dacă trece acest virus o să facă românii niște grătare de o să zică ungurii că ne-am dat foc la țară. - Câți oameni mai au voie în public? - Hotărâre oficială: România luptă împotriva Coronavirusului până pe 22 august. Dacă nu învinge, pe 23 august întoarce armele și luptă alături de Coronavirus. - A treia zi de carantină și deja am mâncat tot ce am cumpărat în ultimele două săptămâni. - Când aud pe cineva că spune: “Totul va fi bine!” mi-o amintesc pe mama spunând: “Vino aici că nu-ți fac nimic!” - Știe cineva mai exact cât trebuie păstrată această “distanțare socială?” Că nevastă-mea tot încearcă să intre în casă... - Primul semn de coronavirus, care apare inainte de febră sau tuse, e că te mănâncă-n c.r să ieși afară din casă. - Primul deces din Rusia cauzat de coronavirus. Pacientul avea însă și alte afecțiuni: la autopsie i-ai găsit un glonț în ceafă! - Îmi amintesc ce frumos era la ora asta....Cum ne scuipam și ne înjuram în trafic. Ce vremuri.. - Toți ieșiți cu câinele. Eu am broască țestoasă. Am ieșit acum trei zile și încă coboâm scările. - Cum crezi ca termini carantina? A. Cu 10 kg în plus? B. Alcoolic/a C. Divorțat/a D. Toate răspunsurile sunt corecte. - Întrebare: Pe unde pot trece din Franța, Germania, Austria? Răspuns: Pe la Matei Balș - Când se va termina nebunia asta, vreau să rămân liniștit acasă, măcar câteva zile... - Hagi ne sfătuiește: “Important nu e să stai în casă. Important e să nu ieși afară.” - A 12-a zi de izolare. Din jurnalul unui bărbat: “Eu și nevastă-mea am devenit așa buni prieteni că era cât pe ce să-i povestesc de amantă...” - Ca să nu se supere poporul român, domnii Arafat, Iohanis, Orbán și Hellvig au cooptat în celula de criză si un român. Îi spun Streinu’ 9 Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Un scotian a auzit ca, in Ardeal, se face o bautura tare: palinca. Asa ca poposeste intr-un sat din Ardeal si intreba pe un localnic: - Aici se face palinca? - Da' cum nu! - Si unde sa face? - Pai domnule draga, vezi dumitale turla aia de biserica? - Da! - No, vezi dumitale, numa' acolo nu se face! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate