Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Trei negrese discută despre soţii lor:
   – Nu ştiu cum sunt ai voştri, dar al meu este cel mai negru om din lume. S-a înţepat o dată în deget şi sângele care i-a curs era negru!
   – Al meu e şi mai negru, o dată curăţa ceapă şi i-au dat lacrimile: închipuiţi-vă că erau negre ca smoala!
   – Eu nu ştiu cum să vă spun, zise a treia, stăteam pe canapea la televizor cu soţul meu, când deodată a tras un vânt. Trei zile am stat in funingine si beznă!

Link spre comentariu

Doi pirati, la o sticla de rom.
Unul dintre ei, cu un carlig in loc de mana, cu un picior de lemn si cu un ochi de sticla.
Celalalt, curios, il intreaba:
– Unde ti-ai pierdut piciorul ?
– Am cazut odata peste bord si, pana sa ma traga baietii mei din apa, a aparut un rechin si m-a lasat fara picior.
– Dar cu carligul asta in loc de mana?
– Un inamic mi-a taiat mana cu sabia.
– Si ochiul cum l-ai pierdut ?
– Ma uitam dupa o pasare care zbura deasupra corabiei si ea s-a gainatat exact pe ochiul meu.
– Si cum, ti-ai pierdut ochiul de la un gainat?!
– Eh, era prima mea zi cu carligul!

Link spre comentariu

O fierărie a decis că este cazul să își mărească vânzările, așa ca s-au gândit la un mesaj general, dar foarte percutant:

”Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei o vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Tenerife ? Vrei o amanta de nota 10?

Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa-ti pui pofta.”

Link spre comentariu

Se duce unu' la un magazin zoo şi întreabă:
- Aveţi vreun animal vorbitor ?
Vînzătorul:
- Da avem, poftim o omidă vorbitoare !
Cumpără omul omida, o aduce acasă şi o pune într-o cutiuţă și-o întreaba:
- Mergi la plimbare?
Ea tace. El strigă mai tare:
- Mergi la plimbare?
Iarăşi tace. Omul enervat la maxim, strigă din toate puterile:
- Mergi la plimbareee?
Omida:
- Nu țipa in p*la mea, nu vezi că mă încalţ?!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări