Vizitator Postat Martie 28, 2020 Partajează Postat Martie 28, 2020 ...si unu' din baie: Student! Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 28, 2020 Partajează Postat Martie 28, 2020 Trei negrese discută despre soţii lor: – Nu ştiu cum sunt ai voştri, dar al meu este cel mai negru om din lume. S-a înţepat o dată în deget şi sângele care i-a curs era negru! – Al meu e şi mai negru, o dată curăţa ceapă şi i-au dat lacrimile: închipuiţi-vă că erau negre ca smoala! – Eu nu ştiu cum să vă spun, zise a treia, stăteam pe canapea la televizor cu soţul meu, când deodată a tras un vânt. Trei zile am stat in funingine si beznă! 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2020 Partajează Postat Martie 28, 2020 Baieti...se ingroasa gluma, nu mai iese lumea in parcuri sa faca gratare...ci pe acoperisuri! Deja se pregatesc evenimentele cu apelarea "pretenarilor". Link spre comentariu
NICA Postat Martie 28, 2020 Partajează Postat Martie 28, 2020 Ne ajuta si prim'ministrul.... VID-20200328-WA0023.mp4 1 Link spre comentariu
icar Postat Martie 28, 2020 Partajează Postat Martie 28, 2020 Gura pacatosului, adevar graieste! Link spre comentariu
yo9dl Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Ca sa nu supere poporul roman, domnii Arafat, Iohannis, Orban si Helvig au cooptat in celula de criza un roman. Ii spun Streinu! 5 Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Doi pirati, la o sticla de rom. Unul dintre ei, cu un carlig in loc de mana, cu un picior de lemn si cu un ochi de sticla. Celalalt, curios, il intreaba: – Unde ti-ai pierdut piciorul ? – Am cazut odata peste bord si, pana sa ma traga baietii mei din apa, a aparut un rechin si m-a lasat fara picior. – Dar cu carligul asta in loc de mana? – Un inamic mi-a taiat mana cu sabia. – Si ochiul cum l-ai pierdut ? – Ma uitam dupa o pasare care zbura deasupra corabiei si ea s-a gainatat exact pe ochiul meu. – Si cum, ti-ai pierdut ochiul de la un gainat?! – Eh, era prima mea zi cu carligul! 2 Link spre comentariu
icar Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Diseara trebuie sa ma culc devreme, ca miine stau acasa! Link spre comentariu
gelu_b Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 O fierărie a decis că este cazul să își mărească vânzările, așa ca s-au gândit la un mesaj general, dar foarte percutant: ”Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei o vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Tenerife ? Vrei o amanta de nota 10? Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa-ti pui pofta.” 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Se duce unu' la un magazin zoo şi întreabă: - Aveţi vreun animal vorbitor ? Vînzătorul: - Da avem, poftim o omidă vorbitoare ! Cumpără omul omida, o aduce acasă şi o pune într-o cutiuţă și-o întreaba: - Mergi la plimbare? Ea tace. El strigă mai tare: - Mergi la plimbare? Iarăşi tace. Omul enervat la maxim, strigă din toate puterile: - Mergi la plimbareee? Omida: - Nu țipa in p*la mea, nu vezi că mă încalţ?! Link spre comentariu
Postări Recomandate