belasajgo Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 - Acum o saptamana am cumparat de la dumneavoastra un fotoliu nou si deja s-a rupt! - Probabil v-ati asezat in el... 1 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Un barbat casatorit era foarte dotat si din aceata cauza cand mergea pe strada mataranga il tot lovea peste genunchi acestia devenind tot mai umflati si mai vineti.Intr-o zi se hotaraste sa mearga la doctor impreuna cu sotia sa. Doctorul vede care este problema si zice: -Singura solutie este sa mai taiem din ea. La care sotia zice: -Nu,cum sa taiati din ea,va rog sa-i mutati genunchii mai jos. 2 Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Cică află ciobanii din vârful muntelui că la oraş. la magazin, se vând pulovere... şi după câteva săptămâni de parlamentări, decid să trimită pe unul din ei, să vadă ce sunt "puloverele" alea...se duce ciobanu', ajunge la magazin, şi-i zice vînzătoarei:- am auzit că aveţi pulovere, e adevărat?- da, domnu', e adevărat... doriţi să probaţi unu'?- păi... da, cum să nu...ia vânzătoarea un pulover, i-l arată ciobanului, ăsta îl ia, îl probează, şi întreabă de preţ... chiar ieftin, şi-l cumpără pe loc.după aia zice:- acu'... domnucă dragă... aş vrea să târguiesc şi un pizdover pentru nevastă-mea, şi un puţover pentru ăla micu'!... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 – Vaporul din față , schimbați direcția , altfel ne ciocnim ! – Negativ , schimbați voi direcția. – Suntem cel mai tare vas american de luptă , schimbati direcția sau intrăm în voi și vă scufundăm . – Faceți ce vreti , noi suntem farul de coastă . 1 Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Cum îl înveselesc acum colegii din partid pe Liviu Dragnea ? - Îi povestesc cum Nelson Mandela a fost ales Președinte abia după ce a făcut 27 ani de închisoare. 1 Link spre comentariu
ALVIN Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Cum îl înveselesc acum colegii din partid pe Liviu Dragnea ? - Îi povestesc cum Nelson Mandela a fost ales Președinte abia după ce a făcut 27 ani de închisoare. Banc-fictiune, motiunea a trecut si Dragnea e cel care are de cistigat. Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Tocmai de aia l-am pus la bancuri dupa ce a trecut motiunea. Inainte era realitate, nu banc. Link spre comentariu
matzah Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 (editat) Rusia si SUA intra in razboi. Trag rusii o racheta nucleara, trag si americanii o racheta nucleara. Deasupra oceanului cele doua rachete se intalnesc. Racheta ruseasca: Salut racheta nucleara americana! Racheta americana: Salut racheta nucleara ruseasca! Racheta ruseasca: Auzi tu? Nu mai bine decat sa facem treaba nucleara, mergem noi sa bem ceva, tovaraseste? Racheta americana: Ba da, mai bine mergem sa bem! Desface racheta americana o sticla de whisky si cea ruseasca o sticla de votka. Dupa vreo 2 ore: Racheta americana: Auzi racheta nucleara rusa..? Mie mi-e cam rau de la atata baut... Racheta ruseasca: Nici o problema, haide sa te ducem acasa! Editat Iunie 24, 2017 de matzah 2 Link spre comentariu
matzah Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 La o scoala in Cluj invatatoarea de la clasa a doua vine dupa pauza mare si ii intreaba pe copii: - Ce ati facut in pauza? Gigel, care era mai rasarit, ridica mina: - Eu m-am jucat in cutia cu nisip. Invatatoarea, ca sa dea un exemplu ce bine este sa inveti bine si constant spune: - Bravo Gigel, daca scrii frumos pe tabla fara greseala cuvintul nisip, poti pleca azi cu doua ore mai repede acasa. Gigel merge la tabla si scrie frumos si caligrafic cuvintul NISIP fara greseala. - Bravo Gigel , poti sa pleci azi cu doua ore mai repede acasa - spune invatatoarea. Acuma se intoarce invatatoarea catre Petrica si il intreaba: -Tu Petrica , ce ai facut in pauza? - Eu m-am jucat cu Gigel in cutia cu nisip! - Perfect, daca scrii frumos pe tabla cuvintul cutie, poti pleca si tu cu doua ore mai repede acasa. Merge si Petrica la tabla si scrie frumos si ingrijit cuvintul CUTIE absolut fara greseala. - Bravo Petrica! Si tu poti pleca astazi cu doua ore mai repede acasa. Intr-un sfirsit se intoarce invatatoarea catre Janos, si il intreaba si pe el: - Tu Janos ce ai facut in pauza? - Eu vrut joci si el la baietii cu nisip, dar ei nu fost draguti la Janos si spune: " merge ma in Panonia ta de ungur " - Vai , dar asta este o discriminare a unor minoritati nationale cu influente negative asupra psihicului unui copil. Daca scrii frumos pe tabla "discriminare a unor minoritati nationale cu influente negative asupra psihicului unui copil " poti si tu sa pleci cu doua ore mai repede acasa... Balena mascul se invarte nervos in jurul balenei femela: - Guvernele tuturor tarilor, sute de organizatii ecologiste, lideri politici de marca, milioane de oameni ...toti se lupta ca specia noastra sa supravietuiasca, iar tu imi spui mie ca te doare capul... Un tata scapa de la serviciu un pic mai tarziu si pe drumul spre casa isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale. Opreste masina in fata unui magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare: - Cat costa papusa Barbie din vitrina? Vanzatoarea ii raspunde: - Care Barbie? - Avem: Barbie la gimnastica 19,95 euro Barbie jucand volei 19,95 euro Barbie la cumparaturi 19,95 euro Barbie la plaja 19,95 euro Barbie la dans 19,95 euro Barbie divortata 265,95 euro Barbatul, uimit, intreaba: - Si de ce costa fiecare cate 19,95 euro, iar Barbie divortata costa 265,95 euro? Vanzatoarea, ii raspunde: - "Barbie divortata" are si: Masina lui Ken Casa lui Ken Undita lui Ken Mobila lui Ken Calculatorul lui Ken. Doi prieteni, un român şi un tigan, hotărăsc să îşi facă locuinţe una lângă alta aşa că amandoi cumpără aceeaşi suprafaţă de teren, angajează acelaşi arhitect, construiesc casele identice, folosesc aceleaşi materiale, costurile sunt egale. Termină ei casele şi stau în curte la o bere. Românul se uită admirativ la casa lui şi spune: - Dacă aş vrea s-o vând, iau pe ea o sută de mii de euro! Ţiganul se uită şi el la casa lui, apoi la casa prietenului şi spune: - Eu, dacă aş vinde-o, aş lua pe ea 150 de mii de euro! Românul intrigat întreabă: - Cum adică!? Am cheltuit aceieaşi sump de bani şi casele sunt la fel! - Da, dar eu nu am vecin ţigan! Secretul meu în bucătărie? O sticlă de pălincă ascunsă după burlanul hotei. 2 Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 ... ştii că a venit vara dacă... ieşi de la baie mai transpirat decât erai la intrare! Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 INTERPOL, FBI si CIA sustin ca sunt cei mai buni in bransa si cer marirea bugetului alocat. Pentru a decide cine este cel mai bun, primesc un test: Un magar este trimis intr-o padure si fiecare agentie trebuie sa-l localizeze si sa-l prinda: CIA face localizarea prin satelit, trimit agenti sa-l interogheze, dupa 3 zile afirma ca magarul a inebunit. FBI dupa 3 zile de cercetari fara rezultat dau foc la padure si magarul scapa nevatamat. INTERPOL face o descindere in zona si se intorc cu un urs ce striga in gura mare: Eu sunt magarul care v-a trimis in padure. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 Se zicea ca dintr-un sat sarac din Moldova, doi tovarasi vai de mama lor ce auzisera ca undeva in Dobrogea chiar si cei ca ei au parte de un trai mai bun, s-au hotarat si au plecat spre Taramul Fagaduintei, Constanta. Au mers ei ce au mers si au dat de o apa curgatoare. Mare rau, abia i se vedea malul opus. Au intrebat ei si au aflat ca pentru a ajunge la Constanta trebuiau sa treaca apa aia de se chema Dunarea. Necazul era ca numai unul stia sa inoate. Asa ca au facut un plan. Inotatorul sa ia hainele si bagajele ambilor, sa le treaca apa si apoi sa vina sa il treaca si pe asta mai prostovan. Trece ala apa si cand ajunge pe mal incepe sa se imbrace... - Wai, vino wai si ma trece si pi mine, ca asa ne-o fost vorba...! - Mai moldovene, ia sa inveti sa inoti si tu ca noi, dobrogenii!... 1 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 (editat) Doi batranei stateau de vorba la un pahar de tuica. Unul il intreaba pe celalalalt: - Tu ce boala preferi sa ai a lui Alzheimer sau a lui Parkinson? Iar celalat ii raspunde: - A lui Parkinson caci mai bine scap tuica pe jos decat sa uit unde am pus-o. Editat Iunie 25, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 Ce inseamna insuficienta cardiaca? Inseamna ca nu ai suficienti bani pe card. Link spre comentariu
Postări Recomandate