Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Un tip bine întâlneşte o tipa, la fel de bună şi vrea s-o ia de nevasta pe loc, orbit de frumuseţea ei.
   – Dar nu ştim nimic unul despre celălalt, spune ea.
   – Dar nu-i nimic, aflăm pe parcurs, ne descoperim încetul cu încetul, o linişteşte el.
Aşa că ea a acceptat, s-au căsătorit şi au plecat în luna de miere la mare. Într-o dimineaţă, pe când erau la plajă pe marginea piscinei, el se ridică de pe şezlong, se caţără la trambulina de 10 metri şi execută o săritură şurub cu 2 întoarceri la 90 de grade şi o rotaţie completă, apoi o intrare perfectă în apă la aterizare. După încă vreo câteva demonstraţii, se întoarce înapoi pe şezlong ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
   – Ai fost incredibil, iubitule, îl întâmpină ea, încă surprinsă de reprezentaţie.
   – Am fost campion olimpic la sărituri. Vezi, ţi-am spus că ne vom cunoaşte încetul cu încetul.
Ea se ridică de pe şezlong, intră în piscină şi începe să înoate. După 50 de lungimi de bazin, fără pauză, se întoarce înapoi pe şezlong, nearătând nici cel mai mic semn de oboseală.
   – Ooo, incredibil, te pomeneşti că şi tu ai fost campioană la vreo probă de rezistenţă la înot?
   – Nu”, spune ea, am fost prostituata la Brăila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunării…

Link spre comentariu

Un cavaler strabatea drum lung si anevoios prin desert, de parca nu se mai termina. Pe drum isi pierdu calul, casca, armura... Ramase doar cu sabia. Insetat si lipsit de puteri, vazu la orizont un lac. Cu ultimele puteri se indrepta spre lac, iar pe mal intalni un balaur cu trei capete. Cavalerul puse mana pe sabie si incepu a lupta cu monstrul.
Se lupta o zi, se lupta doua, pana ii taie doua capete. A treia zi balaurul cazu fara puteri. Langa el cazu si cavalerul lipsit de vlaga. Atunci balaurul intreba, abia rasufland:
- Cavalere, tu de fapt ce-ai vrut sa faci?
- Sa beau apa.
- Pai si cine p*#a mea te-a oprit...?!?

Link spre comentariu

Apropo de carantina sau izolarea la domiciliu:

În cimitir, groparul, săpa liniștit și din când în când mai trăgea și din țigară. La un moment dat vede cum dintr-un alt mormânt iese o mână. Apoi încă o mână. Sapă și fumează în continuare liniștit. 
Nu după mult timp din pământ iese mortul cu totul. Groparul sapă și fumează în continuare liniștit. 
Mortul încearcă să îl sperie. Groparul sapă și fumează în continuare liniștit.
Vede mortul că nu are ce să-i facă, se îndreaptă spre gardul cimitirului și vrea să sară.
Dintr-o dată, groparul, ii paleste cu ditamai lopata după ceafă si zice: 
   - Râdem, glumim, da' nu părăsim incinta.“

Link spre comentariu

O blondă îi povestește unei prietene:
- Am sa-ți relatez un fapt cu totul și cu totul ciudat, dragă, dacă știi să păstrezi un secret. 
De o săptămâna, sâmbata trecută mai precis, sună cineva la mine la ușă. Deschid și, în fața ușii, un bărbat tânar, înalt și frumos mă întreabă: 
“Soțul dumneavoastră este cumva acasă?” “Nu,” spun. La care mă ridică în brațe, mă duce în dormitor, mă pune pe pat și... sănătos. 
Luni a apărut din nou. S-a întâmplat același lucru. Și marți, și miercuri. Mor curiozitate, oare ce dorește acest bărbat de la soțul meu?

Link spre comentariu

anul trecut natura o luase razna din cauza vremii.infloreau pomii in noiembrie.

acum vremea o ia razna din cauza naturii.diaspora a venit mult inaintea pastelui

si natura crede ca e craciunul.

Link spre comentariu

Un italian angajează 3 români să-i vopsească gardul care împrejmuia casa.
Dis-de-dimineaţă, înainte de a pleca la serviciu, italianul le dă celor trei instrucţiunile:
   - Aveti aici 3 găleţi de vopsea care va vor ajunge să vopsiţi tot gardul. În bucătărie e mâncare, când o să vă vină foame, vă puteţi servi. Aaa, era să uit. Aţi vazut calul pe care îl ţin închis în spatele curţii? Să nu cumva să lăsaţi poarta dechisă să scape de acolo că nu ştiu ce fac cu voi. S-a înţeles?
   - Am înteles şefu, răspund românii într-un glas. Pleacă italianul, iar românii se apucă de treabă. Nu după mult timp, unul din ei zice:
   - Mă, mie mi-sa facut foame, hai să vedem ce are ăsta de mâncare! Bucătăria italianului, plină de bunătăţi. După un ospăţ pe cinste, românii caută şi ceva de băut, dar nu găsesc decât apă şi suc. Atunci, unul dintre ei zice:
   - Mă, ştiu eu cum să facem rost de băutură. Mergem şi vindem o găleată de vopsea, cumpărăm băutura, iar vopseaua de rămâne o mai diluăm, o mai lungim şi terminăm noi gardul. După ce au băut s-au apucat de vopsit, dar când mai aveau vreo 3 m din gard se termină vopseaua.
   - Acum ce dracu facem? De unde luăm vopsea? Italianul o să-şi dea seama că noi am luat-o.
   - Mă fraţilor, las' pe mine, zice unul mai isteţ, că ştiu eu cum facem. Mai strângem puţină vopsea pe pensulă şi dăm pe botul calului, iar când va veni italianul îi vom spune că acesta a scăpat şi a mâncat-o. Zis şi făcut. Pe seară, ajunge şi italianul acasă.
   - Mă, ce-aţi făcut cu vopseaua? Eu am calculat la fix şi trebuia să vă ajungă.
   - Şefu', ne pare tare rău, dar a scăpat calul şi a mâncat-o. La auzul acestor vorbe, italianul intră în casă, ia puşca şi nici una nici două, împuşcă calul.
   - Ce naiba dom'le, pentru o găleată de vopsea ai omorât săracul animal? Iţi cumpăram noi alta.
   - Bă fraţilor, vedeţi voi casa asta? Tot cu români am făcut-o. Dă-l în mortii ma-sii de cal. Pana acum mi-a mâncat 30 de saci de ciment, 800 de cărămizi si 400 de kile de fier beton!

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări