maxente Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 O tipă se decide să îşi ducă soţul într-un club de striptease pentru a sărbători ziua sa de naştere. La intrare , paznicul îl întâmpină : - Oooo, domnu' Dan!! Ce mai faci, poftiţi, poftiţi? Soţia, uimită îl întreabă dacă a mai fost acolo. - A, nu. E din echipa mea de bowling. Aşezaţi la o masă, vine o chelneriţă şi-i aduce direct un Budweiser. Soţia devine din ce ín ce mai agitată : - Cum de ştia ce bere bei? - Tipa face parte din liga de bowling feminin. Ne întâlnim adesea cu ele. O stripteuză se îndreaptă direct către masa lor şi spune : - Bună, Dănuţ! Vrei dansul obişnuit ? Soţia nervoasă îşi smulge geanta şi iese val-vârtej afară. Dan fuge după ea şi o prinde chiar când se urcă într-un taxi. Chiar înainte de a trânti uşa ,se urcă şi el. Degeaba încearcă să îi explice cum probabil l-a confundat stripteuza ,că nevasta nu îl crede şi continuă să vocifereze şi să îl facă albie de porci. La care şoferul taxiului întoarce capul şi zice: - Bă Dane , da' ce scorpie ai agăţat în seara asta... ! 2 Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Merg doi prin padure..... Ea : -am impresia ca vrei sa mi-o tragi..... -Eu ? nu , deloc ! - Hai trage-mio totusi .... sa scap de impresia asta naspa.... 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 7, 2020 Partajează Postat Martie 7, 2020 Un tip beat intră într-un bar și îi cere chelnerului trei cafele: – Trei cafele? – Da! Una pentru mine, una pentru tine și alta pentru mă-ta. A doua zi, același tip beat: – Trei cafele.. – Trei?! – Da, una pentru mine, una pentru tine și alta pentru mă-ta. Chelnerul nu se mai poate abține, sare peste bar și îl snopește în bătaie pe bețiv. O zi mai târziu, apare tipul plin de vânătai la bar. Chelnerul, ironic îl întreabă: – Trei cafele? – Nu, răspunde bețivul, doar doua: una pentru mine și una pentru mă-ta. Pentru tine nu, că pe tine te agită si faci scandal. 1 Link spre comentariu
franzm Postat Martie 7, 2020 Partajează Postat Martie 7, 2020 De ce au uraganele nume de femei? Când vin peste tine sunt salbatice si umede iar când pleaca, îti iau casa si masina. 1 Link spre comentariu
dorian 70 Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 (editat) Editat Martie 8, 2020 de dorian 70 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Acum 1 minut, icar a spus: Like! Exact,nici eu nu mai am like. Spor Alex Link spre comentariu
icar Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Două blonde pe o bancă în parc. Se apropie de ele un necunoscut, se învârte ce se învârte pe lângă ele și, la un moment dat zice: - Mă fetelor, dacă vă dau o bomboană mă lăsați să vă pun mâna pe picioare? - Da, sigur, nu e nici o problemă! Se mai gândește asta ce se mai gândește și zice: - Mă fetelor, dacă vă dau o bomboană mă lasați să vă pun mâna pe sâni: - Da, sigur, nu ne supărăm! A treia oara: - Mă fetelor, dacă vă dau o bomboană ma lasați să vă sărut? - Da, cum sa nu, se rezolvă! Mai sta tipul pe ganduri, la care una îi zice celeilalte: - Hai, fa, draq, de-aici, ca până face dragoste asta dăm in diabet! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate