NICA Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 Eu atat sint de zgarcit ca imi pare rau si dupa gunoiul pe care il arunc. Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 (editat) Acum 1 oră, NICA a spus: Eu atat sint de zgarcit ca imi pare rau si dupa gunoiul pe care il arunc. Eu sunt atat de zgarcit, incat imi pare rau de mizeria, sapunul & gelul de pe mine atunci cand fac dus. Editat Martie 1, 2020 de PINTI 1 Link spre comentariu
NICA Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 Acum 30 minute, PINTI a spus: Eu sunt atat de zgarcit, incat imi pare rau de mizeria, sapunul & gelul de pe mine atunci cand fac dus. Asta'i nimic. Eu nici nu fac dus din cauza asta. Astept sa ploua. 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 (editat) Vorbind serios; Am avut un unchi care nu se spala pe cap decat de doua ori pe an. Aceasta informatie a fost comfirmata si de matusa mea si de un vecin de-al lui cu mult timp inainte Respectivul avea 82 de ani cand a murit si avea un par negru ca la 20 de ani. Concluzia: Te speli mai rar pe cap, traiesti mai mult si poti juca si in filmele pentru adlti! Editat Martie 1, 2020 de PINTI Link spre comentariu
icar Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 In scoala fiind, la orele de dirigentie, venea cit un invitat/a care ne vorbea de una, alta. O data, a venit un medic dermatolog, de altfel tata unui coleg de clasa. Ne-a vorbit de acnee, de, boala virstei, de negi, furuncule si alte "minunatii". La final, a zis ca daca avem intrebari. O fata a intrebat, cum si cu ce sa se spele pe cap, ca ea se spala in fiecare zi, si tot are parul gras. Gresit, a spus tipul, parul se spala o data la doua saptamini, cu apa si sapun, apoi se clateste bine. Spunea ca parul secreta "grasimea" ca sa se protejeze. Cu cit il speli mai des, cu atit e mai mare secretia. Am zis ca o data la doua saptamini e mult, mai praf, mai transpiratie, o data pe saptamina e bine. De atunci, sa tot fie 55 de ani, ma spal o data pe saptamina. Nu am avut matreata niciodata. Parul nu miroase, nu e gras, si, cel mai important, nu se grabeste sa paraseasca capul prost! La frizer merg o data la an, sa mai reteze din virfuri, ca e foarte lung, pe spate. 1 Link spre comentariu
ratza Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 Am avut un coleg de birou obsedat de curățenie. Se plîngea că are scalpul plin de coji, deși se spăla zilnic. I-am zis mai mulți că o dată pe săptămînă e suficient, doar nu se bagă pe sub motoare pline de ulei. Trei luni nu ne-a scos din "jegoși", "împuțiți" și altele din aceeași serie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 Vara nu prea e bine, la doua trei zile e in regulă! Link spre comentariu
icar Postat Martie 1, 2020 Partajează Postat Martie 1, 2020 Vara iarna, acelasi interval! Nu am matreata, nu-mi miroase parul, nu am parul gras! Link spre comentariu
icar Postat Martie 2, 2020 Partajează Postat Martie 2, 2020 Masca te protejeaza de coronavirus, precumn iti acopera tanga, fundul! 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 2, 2020 Partajează Postat Martie 2, 2020 Acum 2 minute, icar a spus: Masca te protejeaza de coronavirus, precumn iti acopera tanga, fundul! Buna Pe langa like,nu ma pot abtine. Suuuuper banc. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 2, 2020 Partajează Postat Martie 2, 2020 Unu' jefuiește o Bancă si ia nește ostateci. Îl întreabă pă primu': - M-ai văzut jefuind Banca? Ostatecul răspunde: - Da! Fără să mai stea pă gînduri, hoțu' îl împușcă. Apoi întreabă același lucru pă al doilea. Al doilea ostatec răspunde: -Io nu te-am văzut ... da' te-a văzut nevastă-mea! 1 Link spre comentariu
icar Postat Martie 3, 2020 Partajează Postat Martie 3, 2020 Mă rog, varianta la padure si lemne. Se duce tiganul in padure, dupa lemne, ca era un ger de crapau pietrele. Numa ca dă de el paduraru si il duce la politie, unde ia o mama de bataie. Vine acasa si ii spune Pirandei ce a patit. La care Pranda zice: - Mo, las ca ma duc eu! Pleaca Pranda si mai pe seara vine cu o caruta de lemne. - Na Pardaliane, ca am rezolvat! Face tiganu focu, da' tăt bombanea... Se incalzeste in casa, da' parca tot ar intreba-o pe Piranda cum a facut. No, cald in casa fiind, Piranda se aseaza, cracita, in fata focului, sa se incalzeasca. La care tiganul: - Aordeo mo, văz sa nu țî să ardă cartela, mo! Link spre comentariu
Postări Recomandate