vio2007 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Într-un tren rusesc doi călători comentau vremurile: - Nu avem cum să ieșim din mizeria asta. Țarul este un imbecil. În mai puțin de un minut doi gealați de la Ohrana țaristă (poliția lor politică) se înființează în vagon și îi saltă. - Dar ce am făcut? De ce ne arestați? - Fiindcă ați adus grave ofense Țarului! - Dar noi vorbeam despre țarul Bulgariei! - Imposibil. Dacă e vorba despre un țar imbecil nu putea să fie decât al nostru. 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 Acum 38 minute, alcon a spus: Bancuri cu Iohannis sau Orban nu aveti? Culmea răbdării”: „Să asculţi un discurs al lui Florin Piersic şi să-l traducă Klaus Iohannis! ”. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 11, 2020 Partajează Postat Februarie 11, 2020 (editat) Acum 17 minute, cocochannel a spus: cine e Orban ? Viktor Orbán Premier ministre de Hongrie Acum 1 oră, alcon a spus: Bancuri cu Iohannis sau Orban nu aveti? Avem, avem cu Iohanis: Si continuam cu danacila: Editat Februarie 11, 2020 de adrian_pic 1 Link spre comentariu
vio2007 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. - Ce s-a intamplat, intreaba moasa? - El lucreaza la 7UP.. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 Buna O casnicie fericita este cand sotul iese multumit din bucatarie si sotia din dormitor. De ce sunt putine divorturi in India.Pentru ca la casatorie femeilor li se picteaza un punct rosu pe frunte, iar barbatilor li se da o pusca. Spor tuturor Alex 3 Link spre comentariu
vio2007 Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 (editat) Un politist vine-ntr-o zi acasa cu un televizor ultimul racnet. - De unde ai televizorul? intreaba sotia. - L-am castigat la un concurs organizat de politie. - Ce fel de concurs? - De matematica. - Si ce v-au dat de facut? - "Cat fac 5x5?", iar eu, cu 17, am iesit pe locul trei CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. Dupa multe interviuri, teste etc, ramân 3 finalisti pentru post: doi barbati si o femeie. Pentru testul final, primul barbat este dus lânga o usa de metal, I se da un pistol si i se spune: "Trebuie sa stim daca poti îndeplini orice misiune, indiferent de circumstante. Dincolo de aceasta usa se afla sotia ta, asezata pe un scaun. Ucide-o!!!" Barbatul spune: "Glumiti!!! Nu mi-as putea ucide nevasta!!!" Atunci nu esti potrivit pentru post, la revedere! Al doilea barbat primeste instructiunile, ia pistolul, intra în camera si dupa cinci minute de liniste, iese afara cu ochii în lacrimi si spune: "Am încercat, dar mi-e imposibil sa-mi ucid nevasta, îmi pare rau..." Vine rândul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul. Ia pistolul, intra în camera si imediat se aud mai multe împuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri în pereti. Dupa câteva minute, se face liniste, iar femeia iese pe usa, stergându-se de transpiratie: "Pistolul pe care mi l-ati dat era încarcat cu gloante oarbe, asa ca a trebuit sa-l omor cu scaunul." Morala: Femeile isi fac treaba mult mai serios decat barbatii ! Bulă, la florărie... de Valentine's Day: - Bună ziua, mă scuzaţi, aveţi felicitări pe care să scrie... "Eşti unica mea iubire!"? - Da, sigur că avem! Mai ales azi... - Perfect! Atunci... vă rog frumos, daţi-mi şi mie cinci! Editat Februarie 15, 2020 de vio2007 4 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 – Cum va numiți? – Po-po-popă Mă-mă-marin. – Sunteți bâlbâit? – Nu, tata a fost iar funcționarul era un dobitoc… Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 Doctorul : - Tot timpul vă bîlbîiți așa ? Pacientul : - N-nu, nnu-nu-m-mai c-cî-cînd vo-vo-vorb-vorbesc. - - - - - - - - - - - - - - La facerea lumii, Dumnezeu a dat omului două daruri, creierul și p**a. Dar i-a luat darul de a le putea folosi pe amîndouă, simultan (sau în același timp). Link spre comentariu
Postări Recomandate