Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Nu este banc ,si totusi :

In orasul american Detroit  politisti care intr-o actiune de lunga durata se dadeau dealeri de droguri au ajuns la schimb de focuri cu politisti care lucrau sub acoperire si se dadeau cumparatori de cantitati mai mari de droguri......:rade:

( cineva si-a dat cu parerea ca datorita situatiei economice mai grele a orasului , "raufacatorii "au parasit in mare numar orasul......):92

Link spre comentariu

Buna

Un voluntar de la ceva asociatie de protectie a animalelor la o stana:

-Mai ciobane pot vorbi cu magarul tau?

-Magarul meu nu vorbeste.

-Auzi magare,se poarta frumos cu tine ciobanul?

-Se poarta,raspunde magarul,imi da si de lucru,dar ma hraneste si daca ploua ma baga in sopron.

Ciobanul uluit.

-Dar cu cainele tau pot vorbi?

-Cainele meu nu vorbeste.

-Auzi catel,se poarta frumos cu tine ciobanul?

-Se poarta foarte frumos,ma hraneste bine si daca are timp se mai joaca cu mine.

Ciobanul uluit bineanteles.

-Uite,zice voluntarul,se apropie de noi o oaie,pot vorbi cu ea?

-Apoi bagaboanta aia minte de ingheata apele.

Spor tuturor

Alex

Editat de -Atlas-
Link spre comentariu

Într-o cladire a militiei, un om cu o hartie in mana întreaba pe un amarat intalnit pe coridor:

- Stii dumneata unde se bate la masina?

- Nu stiu, a raspuns acesta. Pe mine m-a batut manual.

Link spre comentariu

O blondă, o brunetă și o roșcată, toate trei gravide, se intâlnesc in sala de așteptare a unui cabinet ginecologic.
Bruneta spune:
   - Cred că al meu va fi băiat!
   - De ce? intreabă roșcata și blonda.
   - Pentru că am stat deasupra când l-am conceput și se spune că atunci va fi băiat.
   - Ooo, zise roșcata, atunci eu voi avea o fetiță pentru că a stat el deasupra!
Blonda se gândește si, cu o privire ingrijorată, intreabă:
   - Si atunci..... al meu va fi ied?

Link spre comentariu

La şcoală, ora de biologie:
– Copii, ne poate povesti cineva întâmplări deosebite cu animale?
Georgică:
– Doamna profesoară, într-o zi am plecat cu tata la pădure şi acolo am găsit lângă un copac un pui de pasăre, mic şi golaş, căzut din cuib. L-am dus acasă, i-am făcut un cuib într-o mânecă veche de cojoc, l-am hrănit şi puiul a crescut, i-au crescut penele, era blând, dar toamna glasul sălbăticiei s-a făcut auzit şi puiul a zburat cu celelalte păsări spre ţările calde!
– Bravo Georgică, într-adevăr, o poveste deosebită!
Ionel:
– Doamna profesoară, într-o zi, unchiul meu care este pădurar, m-a luat cu el la pădure. Acolo, într-o tăietură, lângă nişte crăci uscate, am găsit un pui mic, mic de căprioară. Eu am vrut să-l iau în braţe, să-l mângâi, dar unchiul meu nu m-a lăsat, mi-a spus că mama lui este pe aproape, nu l-a părăsit! Şi, într-adevăr, după ce ne-am ascuns, am văzut căprioara care s-a întors la pui şi împreună au plecat în codru!
– Bravo Ionel, frumoasă povestire!
Bulă:
– Doamna profesoară, bunicul meu e baci la o stână şi într-o noapte, cu vreme mai închisă, cu ceaţă, o ursoaică mare a venit şi a sărit în târlă la oi! Bunicul a sărit la ea, să o alunge şi atunci ursoaica s-a ridicat în două labe şi la prins pe bunicu cu brâncile! Bunicu (nu-l cunoaşteţi pe bunicu, dar e un tip ca bradul, trăit numai la stână!) a prins-o şi el în braţe, s-a încordat şi a trântit-o la pământ! Şi dacă tot era la pământ a şi f#**t-o!
– Vai Bulă, interesant! Aşa ceva chiar n-am auzit! Şi bunicul tău?
– E bine, are 80 de ani, e tot la stână!
– Dar ursoaica?
– Nu mai ştiu nimic de ea, dar bunicul găseşte în fiecare dimineaţă în faţa uşii de la stână, ba un coşuleţ cu fragi, ba unul cu zmeură!

Link spre comentariu

Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap.
Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac? "

Link spre comentariu

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul:
   - Hai te rog urgent, toata pivnita e inundata din cauza unei conducte sparte! Apa are deja un metru!
   - Nu pot, dom’doctor, azi e ziua lu’ ala micu, e sambata, acum sarbatorim, suntem toata familia impreuna.
   - Bine mai, dar uiti faptul ca daca cineva se imbolnaveste si are febra  in familie, suni la orice ora, iar eu indiferent de situatie vin urgent la tine acasa?
   - Aveti dreptate, in zece minute sunt la dumneavoastra!
Ajunge instalatorul, coboara treptele spre pivnita, se opreste la jumatate si plosc, plosc! arunca doua aspirine in apa.
  - Daca nu scade pana luni, suna-ma!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări