PINTI Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Fiul sta de vorba cu tatal sau. Fiul: - Tata, cum am aparut eu pe lume?? Tatal: - Fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Hai sa-ti spun pe limba ta. - Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup care a tipat din toti rarunchii: – You`ve Got Mail ! 2 Link spre comentariu
okean Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Blue prints... 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Buna Un politician merge, însoțit de televiziuni, într-un sat îndepărtat. Se adună sătenii și politicianul îi întreabă cu ce poate să îi ajute. Primarul se plânge : - Avem 2 mari probleme aici. - Care ? - Prima e că avem dispensar dar nu avem medic. Politicianul scoate mobilul și vorbește tare la el în fața camerelor tv. După câteva minute, închide și zice: - Rezolvat ! Mâine dimineață aveți doctor. Zi a doua problemă! - La noi în sat nu există semnal de mobil. Spor tuturor Alex 5 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Okean, Atlas, like! Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Un preot locuia langa o minastire si avea 10 gaini si un cocos. Cocosul din cind in cind disparea, dar aparea pina seara. Ultima data cind a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea: – As vrea sa stiu daca cineva are un cocos ? Si toti barbatii s-au sculat in picioare. – Nu, nu, nu, am vrut sa spun daca cineva a vazut un cocos. Si toate femeile s-au sculat in picioare. – Nu, nu, nu,nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine. Si jumatate din femei s-au sculat in picioare. – Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu. Vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu? Si toate maicutele s-au sculat in picioare. 5 Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Bula se intoarce acasa de la scoala si-si vede papagalul culcat pe spate, cu picioarele in sus. Ajuns acasa de la servici, taica-su ii spune ca papagalul a murit si ca are picioarele indreptate in sus spre Iisus, in Rai. Au inmormantat pasarea si intamplarea a fost uitata. Dupa doua saptamani, tatal lui Bula se intoarce acasa si il vede pe Bula fugind spre el tipand: – Tata, tata, era sa o pierdem pe mama astazi! – Cum asa? – Pai cand m-am intors de la scoala, mama era in dormitor, in pat, cu picioarele in sus tipand: Iisuse! Iisuse, viinnn! Daca nu era unchiul Vasile sa o tina, nu stiu ce ne-am fi facut! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 traducerea din engleza lasa de dorit, romancele nu prea vin oare cum s-ar traduce in ro bancul: il faut jamais courir apres les femmes, ils faut les faire venir cred ca e mai mult un joc de cuvinte decat banc. nu e deloc tot una cu : nu trebuie sa alergi dupa femei si tramvaie, mereu vin altele. Link spre comentariu
Postări Recomandate