Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Sotia ii zice sotului:
– Sunt satula de gelozia si de ideile absurde pe care le nutresti in minte! Tu crezi ca nu mi-am dat seama ca in ultimele zile m-a urmarit un detectiv blond, inalt, bine facut, cu ochi albastri, la inceput timid, dar foarte bun la pat?
Adineauri mi-am verificat contul și am descoperit că am suficienți bani să o duc bine până la sfârșitul vieții...
Dacă mor luni.
Link spre comentariu

Glume despre romani!(Ioana Popescu)

1. Cum traversează românii stradă: se uită la semafor şi, dacă e verde trec, iar dacă e roşu aleargă.
2. Ce spune românul, atât la nuntă, cât şi la înmormântare? - S-a mai dus unul...
3. În România, se întâmplă mereu lucruri foarte interesante, pentru că nu se întâmplă niciodată ce trebuie.
4. Noul motto al românilor: "România e un rai, fură dacă vrei să ai!"
5. Inovaţie pentru românii care se află la volan! Au apărut primele claxoane 2 în 1. Claxonează şi înjură în acelaşi timp! 6. Românul nu s-a născut poet, ci infractor. Poet s-a făcut după aia, că să-i scadă din pedeapsa.
7. Urare tipic românească: "Să ai parte de noroc exagerat, succese nemeritate şi bani nemunciţi!".
8. Cea mai mare greşeală în alimentaţia românilor este că se mănâncă între ei.
9. Cum se organizează o licitaţie în România: Pentru construcţia unei clădiri în centrul Bucureştiului, se organizează o licitaţie la care se prezintă un american, un neamţ şi un român. Americanul face prima propunere: - Eu vă fac lucrarea pentru 3.000.000 $. Neamţul: - Eu vă fac lucrarea pe 2.000.000 $. Vine şi rândul românului, care zice: - Eu va fac lucrarea pe 4.000.000 $. La care, conducătorul de proiect, enervat la culme, izbucneşte: - Mă! cum ceri tu mă 4.000.000$? Nu eşti sănătos la cap? - Păi mă frate, zice romanul trăgându-l pe director mai aproape, uite cum facem: 1 milion îl iau eu, 1 milion îl iei tu şi 2 milioane dăm la fraierul asta de neamţ.
10. Dacă te-ai mutat în capitala ţării şi când mergi în vizită la părinţi nu spui că mergi acasă, ci în vizită în provincie, atunci e clar că eşti român!

Link spre comentariu

Bula la scoala.Invatatoarea ii intreaba pe elevi ce vor sa devina cand vor fi mari.

Georgescu:
-Inginer
Popescu:

-Doctor
Bula:
-Urs

Invatatoarea il intreaba:
-Pai cum asa mai Bula?
-Vreau sa am blana multa sa castig bani multi, ca sora mea are numai un petec si asa multi bani castiga!

Link spre comentariu

Invatatoarea avea obiceiul sa intreabe copiii, in fiecare dimineata, ce au mancat la micul dejun:

- Eu am mancat un sandwich cu sunca presata.

- Eu am mancat cereale cu lapte.

- Eu am mancat doua felii de paine cu pate de ficat. etc..etc.

- Bula, tu ce ai mancat azi dimineata?

- In fiecare dimineata, mama ma pune sa beau cate doua cana de ceai de tei. Fara paine ca nu avem.

- Copii, atentie la mine. Maine o sa avem inspectie la clasa. Daca va intreaba ce ati mancat dimineata sa spuneti adevarul.

Bula , tu nu trebuie sa la spui ca ai baut numai ceai. Le spui ca ai mancat friptura. Ne-am inteles?

- Da doamna invatatoare!

A doua zi inspectie:

- Ce ati mancat dimineata?

- Eu cereale,.. eu sandwich...eu pate...eu...

- Tu , elev Bula, ce ai mancat la micul dejun?

- Domnule inspector, eu , la micul dejun am mancat friptura.

- Bravo. Si cata friptura ai mancat?

- Doua cani !!!

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Isus Hristos se intalneste cu un batran, cu parul si barba alba, cu un toiag in mana, garbovit , schoptand, ce mergea prin desert.

- Tataie, ce faci prin aceste locuri singur?

- De,... ce sa fac..., imi caut si eu fiul.

- Si cum arata Fiul Dumitale?

- Ehe,... taica...are cuie batute in maini si picioare.

- TATA, ....Eu sunt fiul Tau!!!!

- Pinochio, fiule !!!!!!!! Vino sa te pup.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Gheo‘ si Ion erau pe cate-un deal cu oile:
– Baa Ioanee! O fo‘ lupu la tine az‘noapte?
– O fo‘!
– Si t‘-o luat oi?
– Da‘ ce ai fi vrut? S’aducă?

Link spre comentariu

Doi ingineri electronisti se intalnesc... Unul dintre ei avea o bicicleta trasnet.
Stiind cam cat castiga fiecare, celalalt il intreaba:
-Cum de ti-ai permis sa-ti iei o bicicleta asa performanta?
-Pai sa vezi, ieri, pe caldura aia de 40C, o fata foarte frumoasa pe bicicleta asta s-a oprit langa mine, si-a dat jos hainele si mi-a spus:
"Ia de la mine tot ce poftesti".
- Si ?
- Si... am ales bicicleta!
-Ai facut bine, hainele sigur nu-ti veneau.

24ffmsm.jpg

Link spre comentariu

- Ţie îţi plac mai mult blondele sau brunetele?

- Mie-mi plac ţâţele...
- Ok, dar culoarea părului?
- Nu-mi plac ţâţele cu păr...
Link spre comentariu

Datorită crizei economice mondiale,

Renault a anunțat concedierea a 2000 de angajați;

Ford a anunțat concedierea a 3000 de angajați;

Opel a anunțat concedierea a 4000 de angajați;

Pentru a se alinia acestui trend, Toyota a anunțat scoaterea din priză a 100 de roboți.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări