PINTI Postat Ianuarie 4, 2020 Partajează Postat Ianuarie 4, 2020 Cu o sapatamana inainte de revelion sotia isi intreaba sotul: – Draga, noi ce facem de revelion? Unde mergem? – Nu stiu nevasta….ma mai gandesc si iti spun. Dupa 2 zile sotia il intreaba din nou pe sot: – Ei spune, te-ai gandit unde mergem de revelion? – Femeie, inca ma mai gandesc, dar o sa-ti spun… Pe 31 decembrie sotia il intreaba din nou: – Hai barbate ca mai sunt cateva ore si se termina anul…noi ce facem de revelion? – Nevasta, mai intai ma duc sa-mi fac o baie, sa ma aranjez si dupa aceea iti spun. Dupa o jumatate de ora vine sotul la nevasta si ii spune: – M-a gandit…stiu unde mergem!! -Unde? – Mergem la c*rve! Eu ma duc la b*rdel si tu te duci la mata! 3 Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 4, 2020 Partajează Postat Ianuarie 4, 2020 Apropo de petrecut revelionul, stiti unde se petrece cel mai bine revelionul? La un canibal, nu pleci de acolo nemincat! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2020 Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Citat Așa este!? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 10, 2020 Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 Una, roasă de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului: “Iubitule. Dacă dormi, trimite-mi visurile tale. Dacă râzi, trimite-mi zâmbetul tău. Dacă plângi, trimite-mi lacrimile tale!” Răspunsul nu întârzie: “Iubita mea, mă c..! Ce să-ţi trimit?” 4 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 10, 2020 Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 Tânăra soţie îşi arată nemulţumirea în faţa soţului, vis a vis de dorinţa continuă a acestuia de a primi sex oral. – Voi, bărbaţii, sunteţi obsedaţi să faceţi cât mai mult sex oral. Sunteţi, de multe ori grobieni, sălbatici, lipsiţi de tandreţe, de afecţiune. Vreţi doar sex oral, sex oral, sex oral, în vreme ce noi, femeile, vrem doar atenţie. Sotul o urmăreşte cu multă atenţie şi înţelegere. A doua zi când ajunge acasă, se dezbracă în mare viteză şi dă un strigăt ca de asalt: – Atenţieee! Vin să te f.. în gura … 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 10, 2020 Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 Doi trompetişti stăteau într-o seară la o băută în casa unuia dintre ei, cand, la un moment dat, unul îi spune celuilalt: – Bă, n-o să-ţi vină să crezi, dar am o trompetă care ţi-arată cat e ceasul. – Să mori tu! Cum aşa? – Păi uite, hai să vezi! Îşi scote trompeta din cutie, deschide geamul de la apartament şi se apucă să cante ca nebunul. Imediat se aude vocea unui vecin din blocul din fata urland enervat: – În morţii mă-tii, e ora trei jumate dimineaţaaa!!! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate