Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Caz real, la recrutare unul avea 3 oua. (un coleg de munca avea 4 rinichi) 

Și bancul :unul avea 3 oua și mergea pe tren și în compartiment mai era un bărbat, s-a  gândit cum sa se laude mai discret.... După un timp spune: știți ca noi doi împreună avem 5 oua? Casca celalalt ochi mari, și cu o fata mirata : dumneavoastră aveți numai una? 

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Усилитель a spus:

Caz real, la recrutare unul avea 3 oua.

Tot caz real: eu aveam 40 ouă, cinci găini, cinci kile de cascaval si trei de salam de Sibiu. Degeaba. Că tăt în Moldova m-or trimes. Unde am aflat ca numa' cu câteva leaturi înaintea mé, unul cu ouale lipsa la apel (criptorhidie) n-a mai suportat batjocura si a facut uz de arma (PM). Cica a fost foarte eficient si nu a risipit munitia.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, franzm a spus:

unul cu ouale lipsa la apel (criptorhidie) n-a mai suportat batjocura si a facut uz de arma (PM). Cica a fost foarte eficient si nu a risipit munitia.

Unde se termina logica incepe armata. Bine ca s-a desfiintat parodia aia de armata. 

Link spre comentariu

O tinerica muncea intr-o casa rau famata fara ca cineva din familia ei sa stie de acest lucru. Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, pana intr-o zi in care politia facuse o razie. Toate femeile usoare din casa de toleranta au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate.
Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea:
    – Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada?
    – Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete!
    – Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as manca si eu!
Ajung politistii si la babuta. Se mira unu:
    – Doamna, am trait s-o vad si pe asta? La varsta dv. mai puteti?
Babuta raspunse mandra:
    – Imi dau jos proteza si le sug!

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări