deneinvins Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Ce este verde, cîntă și are 40 de ouă ? Corul vînătorilor. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 (editat) Corul Vanatorilor. Dar ce este verde , canta si are 39 de oua? Editat Decembrie 22, 2019 de PINTI Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Corul vinatorilor dupa ce s-a descarcat o arma! Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Caz real, la recrutare unul avea 3 oua. (un coleg de munca avea 4 rinichi) Și bancul :unul avea 3 oua și mergea pe tren și în compartiment mai era un bărbat, s-a gândit cum sa se laude mai discret.... După un timp spune: știți ca noi doi împreună avem 5 oua? Casca celalalt ochi mari, și cu o fata mirata : dumneavoastră aveți numai una? Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Acum 12 ore, Усилитель a spus: Caz real, la recrutare unul avea 3 oua. Tot caz real: eu aveam 40 ouă, cinci găini, cinci kile de cascaval si trei de salam de Sibiu. Degeaba. Că tăt în Moldova m-or trimes. Unde am aflat ca numa' cu câteva leaturi înaintea mé, unul cu ouale lipsa la apel (criptorhidie) n-a mai suportat batjocura si a facut uz de arma (PM). Cica a fost foarte eficient si nu a risipit munitia. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Acum 2 ore, franzm a spus: unul cu ouale lipsa la apel (criptorhidie) n-a mai suportat batjocura si a facut uz de arma (PM). Cica a fost foarte eficient si nu a risipit munitia. Unde se termina logica incepe armata. Bine ca s-a desfiintat parodia aia de armata. 1 Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Nu toata era parodie si...chiar prindea bine, uneori. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 (editat) O tinerica muncea intr-o casa rau famata fara ca cineva din familia ei sa stie de acest lucru. Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, pana intr-o zi in care politia facuse o razie. Toate femeile usoare din casa de toleranta au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea: – Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada? – Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete! – Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as manca si eu! Ajung politistii si la babuta. Se mira unu: – Doamna, am trait s-o vad si pe asta? La varsta dv. mai puteti? Babuta raspunse mandra: – Imi dau jos proteza si le sug! Editat Decembrie 25, 2019 de PINTI 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate