Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Un domn foarte bine imbracat, cu o pasarica pe umar intra in restaurant. Vine chelnerul si il intreaba ce doreste.
- O ciorba pentru mine si 2 ciorbe pentru pasarica mea, o friptura pentru mine si 2 cotlete pentru pasarica mea, o baterie de vin pentru mine si 1 sticla de Gin pentru pasarica mea iar la desert, clatite cu ciocolata pentru mine si 2 Kg de inghetata pentru pasarica mea ...
Chelnerul se duce la seful de sala si spune:
- Shefu' ..am un nebun care a comandat .....
Sheful de sala se duce la client, spune ca nu s-a inteles bine comanda si doreste sa die repetata. Omul repeta conanda si seful de sala se executa.
Dupa ce maninca, clientul cere nota. Vine chelnerul, ia banii dar e si curios:
- Nu va suparati, dar ... ce e cu pasarica asta a dumneavoastra?
Domnul zambeste si ii spune:
- Stiti, eu sunt pescar ...
- Si ? intreaba chelnerul
- .. .pai am prins pestisorul de aur si a spus ca imi indeplineste 3 dorinte daca ii dau drumul. Prima dorinta a fost sa fiu foarte bogat, si sunt. A doua dorinta a fost sa fiu un barbat foarte frumos si potent, si sunt. A treia dorinta a fost sa am permanent langa mine o "pasarica" miica, miica si nesatula, SI UITE CE A INTELES PROSTUL ALA DE PESTE!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Doua blonde joaca golf.  La un moment dat, una dintre ele trimite mingea exact in mijlocul unui grup de barbati. Unul dintre ei, cade ca secerat la pamint, zvarcolindu-se de durere, cu ambele miini intre picioare.
Tipa fuge la el, isi cere scuze si il roaga sa-i permita sa-i dea un prim ajutor, ea fiind asistenta medicala.
— Nu, mulţumesc, in citeva minute am sa-mi revin, sopteste barbatul, cu miinile tot intre picioare.
Simtindu-se teribil de vinovata, femeia ii da miinile la o parte, ii desface cu mare grija fermoarul pantalonilor si incepe sa-l maseze in zona genitala:

-  Va simtiti mai bine? il intreaba la un moment dat.
— Oh, daaaaaa! Mult mai bine!, geme tipul. Dar degetele de la mana tot ma dor!

Link spre comentariu

Ieri m-am dus cu amanta la un hotel și, la intrare, văd parcată mașina socrului meu.
Mi-a sărit tot cheful și, bineînțeles, dacă mă vedea aveam probleme. I-am explicat amantei că azi este imposibil și a plecat supărată. De nervi, i-am rupt ambele oglinzi și am plecat acasă.
A două zi m-am dus să-l văd și să râd de el că nu mai are oglinzi la mașină. Era foarte supărat și îl întreb :
   – Ce-i cu ține, te văd parcă supărat?
   – Cum dracu` să nu fiu, ieri i-am imprumutat masina lu nevasta-ta si mi-a adus-o inapoi fara oglinzi.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, miticamy a spus:

Azi, in direct din Parlamentul Romaniei:     ...a profanat injurii!

Adica, vorba lui Caragiale, "s-au adresat complimente" la adresa mortilor ma-si.

Link spre comentariu

Un tanar de 18 ani statea toata ziua pe net:chat, sex virtual, site-uri sexy, etc.Intr-o zi, bunicul sau , Mihai Sora , satul de ineptiile nepotului ii zice : Auzi, nepoate, eu cand eram de varsta ta m-am dus cu prietenii la Viena...Am intrat in primul bordel si am facut un chef pe cinste : am mancat tot ce-am gasit pe-acolo, am baut toata bautura, dupa care am urcat la etaj si am f... toate femeile. La sfarsit, cand am coborat, ne-am pisat pe mese si pe barul de la parter, dupa care am plecat fara sa platim. Aluia mic ii place ideea si dispare de acasa o saptamana. Cand se intoarce..., era vanat peste tot, c-o mana si-un picior in gips. - Ce-ai patit nepoate, il intreaba mosul - Am fost cu prietenii la Viena. Am intrat in primul bordel. Am mancat tot ce-am gasit pe-acolo, am ras toata bautura, apoi am mers la etaj si am f... toate femeile, Cand am coborat ne-am pisat pe mesele si pe barul de la parter, iar cand sa plecam fara sa platim, au aparut 4 gorile si ne-au batut de ne-am cacat pe noi. - Auzi, nepoate, da' cu ce te-ai dus tu la Viena? - Pai, am mers cu Atlassib, dar tu bunicule? - Eu ? Cu Armata Rosie, in '45!"

Link spre comentariu

Asociatia vanatorilor organizeaza petrecerea anuala.
Si cum niciodata nu-si invitasera nevestele, au zis ca acum fiind a 37 a aniversare, de aceasta data sa le invite si pe ele.
Toate bune, frumoase, petrecerea se incheie.
A doua zi portarul catre vanatorul sefl:
- Domnule, frumoasa petrecere ati facut, distractie, mancare buna, bautura buna, dar domnule, asa curve urate ca anul asta ,n-ati avut niciodata !!!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări