PINTI Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Trei vanatori isi lauda cainii. Primul: - Eram la vanatoare. Si cand sa impusc mi-am dat seama ca mi-am uitat tolba cu cartuse acasa. I-am dat cainelui meu sa miroase teava pustii si in jumatate de ora mi-a venit cu tolba cu cartuse… Al doilea: - Eu tot asa, eram la vanatoare de rate. Cand sa scot pusca mi-am dat seama ca i-am uitat patul pustii acasa. I-am dat cainelui sa miroase tragaciul si apoi mi-am venit cu patul pustii… Al treilea: - Eu de intamplarile de la vanatoare cu cainele meu nici nu va mai povestesc. Dar sa vedeti, eram odata la plaja cu nevasta-mea si cand sa ne intindem la soare ne dam seama ca nevasta-mea si-a uita bikini acasa. Il pun pe caine sa o miroase intre picioare Imediat el fuge acasa si vine inapoi tragand vecinu’ de p*la. 4 Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Vînătorul : - Băi, eram la vînătoare în pădure și deodată iese un mistreț. Pun pușca la ochi și trag. Mistrețul cade, dar mai iese unul. Trag iară și cade și ăsta. Mai iese unul, trag și cade. Mai iese unul, bum și cade. Apoi mai iese unul și iar trag și cade. Mai iese unul și trag ..... Prietenul : - Bine băi, dar cînd mai încărcai ? Vînătorul : - Dar ce, mai aveam timp ! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 Buna Un trib de canibali vad 2 cavaleri in armura. -Auleo,zice unul,iar avem conserve. Ce spun canibalii cand vad o femeie gravida: -Kinder cu surprize. Ruleta ruseasca la canibali. "Subiectul" este pus pe o roata(dezbracat) si in jurul ei sunt cateva fete. Este rotit cu putere si fata in dreptul caruia se opreste o sa-i faca un sex oral. Problema este ca una din fete e canibala. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 Se duce Rasela la rabin. - Rabbi, invata-ma ce sa fac. M-au cerut in casatorie si Strul si Itic. Si eu nu stiu sa aleg intre ei. Asa ca spune-mi tu, cu cine sa ma marit ? Rabinul se gindeste un pic si zice: - Rasela, eu cred ca o sa te mariti cu Strul. Itic a fost intotdeauna un tip asa de norocos .. 1 Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 (editat) @icar BIG LIKE ! Banc la moment : Avem doar 2 x like/zi, ca' n filmele cu p..... ! Editat Decembrie 3, 2019 de okean Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 (editat) Eu cred ca nevasta mea mi-e infidela. - De 7nde stii? - Mi-a spus ca noaptea trecuta a fost la sora ei! - Si de ce crezi tu ca ti-e infidela? - Pentru ca eu am fost la sora ei! - Alo? - Da! - Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala? - Da, noi suntem! - Cu Gogu de la cazane, va rog! Editat Decembrie 3, 2019 de icar Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 În tren, Moș Ion nimerește într-un compartiment în care erau doar băieți tineri. Acesta îi întreabă: – Măi copii, mergeți la mare? – Da. – Pot să vă rog ceva? Eu sunt tare obosit, dacă adorm, mă treziți și pe mine la Brăila? – Sigur că da, dormi liniștit. Moș Ion adoarme iar tinerii își văd de poveștile lor și se apucă de jucat cărți. După ceva timp, un tânăr se uită pe geam și vede că trenul este oprit în stație la Brăila. Imediat îl trezesc pe Moș Ion: – Tataie, trezirea că am ajuns! Trenul se pune în mișcare. Moș Ion agitat: – Și ce fac acum? Nu am cum să cobor că îmi rup gâtul. Un tânăr îi explică: – Lasă că te învăț eu cum să cobori. Sari din tren și nu te oprești, continui să alergi în dreptul trenului și nu o să îți pierzi echilibrul. Când simți că ești stabil, te oprești. Moș Ion face exact cum spune tânărul și scapă fără să se lovească. Tinerii se felicită că au reușit să îl ajute pe om să coboare dar nu trece mult timp și Moș Ion apare în compartiment. – Păi, ce ai făcut tataie? Am văzut că ai sărit… Moș Ion le explică: – Da, am sărit și am făcut exact așa cum ați spus voi. Alergam pe lângă tren și încercam să mă opresc. La ultimul vagon, un munte de om m-a luat de subțioară și a spus: ”- Hai tataie că te ajut eu să urci! Hopa sus!” 1 Link spre comentariu
gelu_b Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Leul face recensământul. Vede un câine lup. - Tu ce ești? - Câine lup. - Adică?! - Adică… mama a fost câine și tata lup. -Bine… Vede un urs. - Tu ce ești mă? - Urs furnicar. - Hai, dă-te dreacu! 1 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 https://i.gyazo.com/17c72df0849c36075cd7ecd73026db2e.png Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) O haita de lupi se pregatea sa dea atacul la o stana . Unul dintre " santinele "', care asigura misiunea , vine urland cat il tineau plamanii : " Catzelu' Pandele , catzelu' Pandele ! " . Toata haita o ia la fuga , disperata si cu viteza maxima . In coada formatiei , seful haitei , si cu fi - su , participant prima data la o asemenea actiune . Alergau cat puteau de sustinut , la un moment dat fiul sefului haitei nu mai are suflu , si se opreste . Taica - su , mirat ... , si el . Printre gafaituri , fi - su' il intreaba : " Tata , cainele acesta Pandele ... , e vreo namila fioroasa , etc . , ne poate pune in pericol ? " . Taica - su' ... " Nu fiule , e un ala mic , rapanos , rahitic etc . " . Fiul , consternat : " Atunci , mai tata , catzelu ' Pandele asta ... , ne pupa - n cur ... ! " . Taica - su , stanjenit si cu o lacrima mijind discret la coltul ochilor : " Da , fiule , asa este ... , si aici e marea problema ... , nu i - am gasit nici o rezolvare ... Nici nu - ti inchipui ce nas rece are ! ... " . Editat Decembrie 11, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate